HIEMT Rena Body Sculpt på Södermalm

HIEMT Rena Body Sculpt

Rena Body Sculpt HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå.

Elektromagnetiskt fält passerar icke-invasivt genom kroppen och interagerar med motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning.

Rena Sculpt behandling motsvarande mer än 20 000 smärtfria situps eller knäböj. Behandlingen utförs med att kunden ligger på en brits och därför passar mycket bra för folk som inte kan träna på vanlig sätt eller kan utöka sina resultat med hjälp av Rena Body Sculpt.

Det behövs en enda behandling som tar bara 30 minuter och därefter kan kunden återgå till sin dagliga rutin, 2 behandlingar per vecka i 4 veckor, skulle vara tillräckligt för ett perfekt resultat för de flesta.
På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier. Det finns olika programm att man kan anpassa vid olika kundernas behov.

EFFEKTER PÅ FETT

Flera nyligen genomförda studier med CT-, MRI- och ultraljudsutvärderingar har rapporterat cirka 21% minskning av subkutant fettlager hos patienter som behandlats med HI-EMT-baserad enhet på buken.

Rena Sculpt använder de mest avancerade och intensiva elektriska muskelstimulatorn. Fokuserat elektromagnetiskt fält passerar genom all hud och fett för att effektivt stimulera musklerna, vilket ger de mest intensiva kontinuerliga sammandragningar som är idealiska för muskelväxt och fettförbränning.

En mängd kliniska studier från USA visar med hjälp av Ultraljud, CT röntgen och Magnetröntgen att klienter har minskat över 20 % i fett och ökat 18% i muskelmassa efter behandlingen är klar.

 

Frys bort ditt fett permanent!

Behandlingen är ofarlig. Fettfrysning är en optimal lösning utan kirurgiska ingrepp. Många områden på kroppen är väldigt svåra att träna bort som t.ex:

graviditetsmage, kärlekshandtagen, ridbyxlår m.m. Dessa är exempel på områden som lämpar sig perfekt med vår ultimata och helt fascinerande utrustning Coolshaping. Vetskapen om att fettceller är betydligt känsligare för kyla än hud-, nerv- och muskelceller gör det möjligt att kyla ner vävnaden till flera minusgrader utan att skada övrig vävnad. 

Vid en Coolshaping kyler vi kontrollerat ner hudens temperatur, från cirka 0 till minus 10 grader. Fettcellen försätts i apoptos, en biologisk process där vi appelerar till kroppens försvarsmekanism om förestående fara vid kyla. De celler som inte är kapabla att klara sina respektive uppgifter programmeras till att dö och eftersom just fettcellerna är speciellt utsatta vid kyla försvinner dessa. Tack vare att apoptosen drivs av en proteinskapande kedja uppstår ingen inflammation som vid motsatsen, cellvävnadsskada, inflammation och nekros. Denna process pågår under flera månader efter en behandling och resultatet framträder långsamt.

Behandlingen som är ofarlig tar sin plats i ett behandlingsrum, på en brits och i liggande läge beroende på kroppsdelens placering. Behandlingen tar cirka 60 minuter. Behandlingen kan med fördel kombineras med RF huduppstramning, LPG eller andra cellulite reducerande behandlingar, dagarna före – och efter behandling för snabbare återhämtning och resultat. Fettceller som genom apoptosen dött kommer aldrig mer tillbaka vilket innebär att området som behandlats har minskat sin förmåga att binda upp nytt fett i framtiden.

lipo laser

Om Lipo Laser


Lipo Laser är ett nytt revolutionerande system som använder lågnivålaser för utjämning av celluliter, fettreduktion och kroppsformning.
Lipo Laser använder fotobiomodulation för att stimulera kroppens naturliga process
för att frigöra lagrat innehåll i fettcellerna. Varje dag lagrar människokroppen överflödiga kalorier i fettvävnaden. Hjärnan har kontroll över när colorier frigörs och sedan metaboliseras till energi. Du kan jämföra fettceller med ett återladdningsbart batteri, ibland används och ibland lagras upp beroende på diet och övning.
Lipo Laser används för att utlösa lagrat fett utan träning och kan rikta sig till de exakta envisa områdena. Lipo Laser är icke-invasiv utan smärta, inga nålar och ingen annan diskomfort. Patienterna kan förvänta sig att de förlorar 1-2 klädstorlekar under sin kur på 8-10 behandlingar.

Lipo Laser är bäst ihop med en förändring i livsstil för att upprätthålla dina resultat, vanligtvis bara enkel kost och motion.
Den lågnivålaser som används i Lipo Laser skapar en fotobiomoduleringseffekt, förändring av cellkemin och utlösning av ett lipoenzymmer som kan bryta ned triglyceridmolekyler i fettsyror och glycerolmolekyler. Ditt lymfsystem tar bort dem. Lipo
Laser maximerar kroppens lymfatiska flöde. Det rekommenderas att träna efter behandling med lipolaser i minst 10 min för att metabloize rensar
frisläppt fettsyror och glycerol för att helt ta bort dem från dig.

Lipo Laser behandling är snabb och enkel, avslutas på mindre än 30 minuter.
Antal behandlingar ska vara ca 8-10 sessioner, utförs två gånger i veckan, så att kroppen omformas. Endast 1 område behandlas per dag för att maximera resultat.

lipo laser

Risken med lipolaser behandlingen är att det kan komma att lagras tillbaka som fett igen. När en patient har slutfört en kurs. Det rekommenderas att upprätthålla en hälsosam livsstil för att behålla sina resultat.

Efter Lipo Laserbehandling rekommenderas att använda näringstillskott för att upprätthålla och uppmuntra metabolism samt träningsaktivitet för att stödja en hälsosammare livsstil, behåla och förbätra resultat.

Hur går det till?

Energi från kosten lagras i fettcellerna som skrymmande oreaktiva molekyler kallade triglycerider. Triglycerider används inte direkt av kroppens ämnesomsättning i stället måste de omvandlas till användbar "bränsle".

Den förändring i cellkemi skapad av Lipo Laser utlöser frisläppandet av ettt lipoenzym som kan bryta ner de stora triglyceridmolekylerna till fettsyror och glycerol-molekyler. De är små nog nu att lämna cellen genom porerna med hjälp av lymfsystem.

Övning efter behandling är nödvändiga och skapar en efterfrågan på energi i kroppen - en efterfrågan som
kan nu mötas av de nyligen släppta fettsyrorna och glycerol som tar bort dem från kroppens fettlagringssystem.

Användning och funktion:
1) Fettförbränning, Bantning, Kroppsformning
2) Effektiv främjande av vävnadsmetabolism och blodcirkulation.
3) Stärka hudens elasticitet
4) Anti-aging för ansikte och kropp
5) Förbättra flexibiliteten hos fibroblasten
6) Ödem fetma
7) Solid fetma
8) Nedbrytning av fettcellar på hela eller delvis kropp.
9) Lämplig för alla typer av hud
10) 20-30 minuter per session behandling, ingen inverkan på ditt jobb eller studie
11) Ingen smärta, inget ärr, ingen biverkning.
12) Ingen återhämtning, långvarigt resultat!


För vem hjälper inte lipolaser behandling:


1. Vem äter mycket mellanmål med hög fettinnehåll, högsockermat och gillar inte
träna efter att ha ätit.
2. Vem dricker alltid mycket öl och annan alkohol.
3. Vem äter för fort.
4. Vem har infektionssystem, vilket gör kroppsfettmetabolismstörningarna.
Metabolism minskning kommer att orsaka övervikt.
5. Kvinnans figur efter förlossning, amning eller avvänjning kan i allmänhet återhämta sig,
men om kvinnor inte kontrollerar att äta, kommer det alltid att bli fetma;
7. Kvinnor efter klimakteriet har svårt att gå ner i vikt på grund av hormoner.


Vem inte är lämpliga att använda lipolaser behandling.
1) Gravida kvinnor eller kvinnor under menstruation.
2) Epilepsiker och åderbråck
3) Canser och psykiska sjukdomar
4) Patienter med malignitet.
5) Patient vars sår efter operation inte har läkt upp sig.
6) Akut inflammation eller epidemiska patienter.
7) Vem med hjärtsjukdomar eller med hjärtpacemaker ..
8) Vem med njure (gallsten) sjukdom.
9) Vem har metallobjekt eller silikongel inne i kroppen.
10) Vem i menstruation, inkontinensperiod eller efter magen operation.
11) Vems kropp tar alltid mycket inre hett.
12) Vem har den genetiska överkänsligheten.
13) Om du lider av feber, inflammation, dermatit (akne, eksem, herpes), vårtor, öppna
eller nyligen sydda sår, allvarliga och progressiva sjukdomar (cancer, hiv, hepatit,
blodsjukdomar etc. eller blodkoagulationsproblem).