Varför välja Victoria Grepo Akademin for hifu vaginal tithening behandling?

Den Hifu vaginal tithening behandling är exklusivt for Stockholm. VG Akademin använder den senaste HIFU-tekniken för föryngring. Tvecka inte mellan en Laser och HIFU. HIFU är helt icke-invasiv behandling och penetrerar värme mycket djupare än en traditionell laser i SMAS-skiktet. Även om Hifu vaginal tithening är en medicinsk behandling är hifu vaginal tithening ett val för medicinska och icke-medicinska utövare. Terapeuterna är utbildade enligt högsta standard.
 

Vi förstår att prata om detta ämne kan vara lite pinsamt eller obekväma. Vi skulle vilja försäkra dig om att vår personal har stor erfarenhet av att hjälpa kvinnor att återfå sitt självförtroende och självkänsla med hifu vaginal uppstramnings behandling.

Vi respekterar din integritet, och du kommer inte att vara skyldig att fortsätta behandlingen. Boka kosnadsfri konsultation gärna. Vi är tydliga med kostnaden för behandlingen. Priset detsamma för alla kunder, Vip-kunder har 30% rabatt. (För att vara Vip kund behöver du bedöka oss 5 gånger under 6 månader).

 

Det är högfokuserat ultraljud. Med hög precision, värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa lagrar.

En person behöver vanligtvis cirka 1-3 behandlingar.

En behandling med 2-3 månader mellanrum.
En behandling tar cirka 45 minuter.

HIFU vaginal maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är icke invasiv är en icke-invasiv kosmetisk procedur som återställer utseendet och funktionen av det vaginala området, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling.
Vaginal HIFU är den senaste och hetaste tekniken.


Den är till för:
1. Att ge en kraftig vaginal åtdragning och stärkande effekt för att förbättra sexlivet
2. Att ge en ökad vaginal smörjning och eliminering av torrhet
3. Att ge en förbättrad vaginal känslighet genom cellregenerering
4. Att ge en omfattande förbättring av vaginal hälsa och minskad infektion.


Dessa personer kan inte behandlas med Vaginal HIFU:

• Oskulder
• Gravida
• Kvinnor som nyligen utfört abort.
• Kvinnor under menstruation eller 1 dag före / efter menstruation.
• Kvinnor med vanlig sjukdom. Pls gör behandling efter återhämtning.
• Kvinnor med tumör i eller bredvid vagina.
• Kvinnor med venerala sjukdomar.
• Kvinnor vars inre vägg av vagina är med Måttligt trauma kan inte behandlas med denna maskin.
• Kvinnor med mindre trauma på innervägg av vagina ska behandlas noggrant under behandlingen.
• Kvinnor med erosion av livmoderhalsen kan inte behandlas med denna maskin.
• Kvinnor med måttlig kolitit eller svårare kolit kan inte behandlas med denna maskin.

 

Vad ska du ta hand om efter HIFU-vaginalspänningsbehandling?

1. Du behöver ingen särskild vård, behöver bara den normala rena;
2. Det kommer att bli svagt svullnad i skeden efter operationen, men oroa dig inte, det dämpar sig i allmänhet ungefär 5 timmar. Uppträder en liten liten vit energipunkt i vissa delar efter behandlingen, men dessa är vanligtvis normala svaga och övergående reaktioner.
3. Vissa människor efter att ha fått en behandling kommer vaginala slemhinnor att förekomma små blodfläckar, men det kommer automatiskt att försvinna om några dagar och veckor. Anledningen är att operationen är felaktig, för mycket energifokus på slemhinnesskiktet
4. Efter 1-3 månad kan du göra annan behandling
5. Efter behandling känner du inte obehag, kan ha sexliv efter en vecka

Varför?


Största orsakerna till löshet i vagina orsakas av dålig cellgenerering och översträckning av vävnader som generellt orsakas vid förlossningen. Kroppen försöker reparera skadorna som orsakas vid förlossningen men misslyckas med att ge fast form och fasthet.
 

  • Brist på fasthet främjar löst grepp över manliga organ.
  • Löshet dessutom orsakar ofta frekventa infektioner och torrhet.
  • Födseln är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina.
  • Bortsett från förlossning är problem som torrhet på grund av dålig hormonsekretion eller andra problem också en av de vanliga orsakerna till lös vagina. Slemhinnor utsöndrar vätskor regelbundet för att hålla fuktig. Denna fukt skyddar från bakterier och andra smittämnen och håller den ren och smidig.
  •  Dålig blodflöde mot kvinnans könsdel är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina, det saktar ned generation av celler. När cellgenerering är långsam försvagar det vävnaderna och gör väggarna lösa och tråkiga. Torrhet orsakad på grund av dålig slemkörtelfunktion orsakar också slöhet i väggar. Dåligt blodflöde mot kvinnors könsorgan reducerar immunförsvarets räckvidd. Detta gör att infektioner och allergener kan attackera och orsaka problem. Frekventa allergier och infektioner orsakar frekvent inflammation och sänker blodflödet och gör väggarna lösa och tråkiga genom att minska kollagenfibrerna.
  •  Infektioner och allergier kan också uppstå på grund av svagt immunförsvar och dålig hygien som också är en av de vanligaste orsakerna till lös vagina.
  •  Kvinnor som använder IUD eller använder p-piller för att förhindra graviditet, tar lugnande medel för att behandla sömnlöshet eller lider av stress har också dålig hormonal utsöndring och mindre blodflöde som är vanliga orsaker till lös vagina.
  •  Långa sitta timmar, fetma och klimakteriet är andra orsaker till lös vagina eftersom dessa också begränsar blodflödet mot kvinnliga genitalområdet. Effekterna av dessa problem minskar utbudet av näring och syre till celler och främjar deras död i snabb takt. Detta orsakar svaghet i vävnader och utarmar vaginal fasthet.

Vaginal avslappning ger mindre grepp över manliga organ och kvinnor känner inte känslan under samlag. Detta förhindrar mot sexuell vilja som kan leda till frigiditet hos kvinnor. Frigiditet pushar en kvinna för att undvika sex och komplicerar problemet ännu mer.

Detta tillstånd skadar förhållanden också och sätter också en kvinna i negativ känslomässig status.

Denna Vaginal HIFU behandling för lös vagina fungerar inom några minuter så att en kvinna kan få glädje. Efter 1-3 behandlingar blir resultaten bättre och bättre och över en tidsperiod ger naturlig täthet och smidighet.
Vaginal föryngring gör vaginala väggarna hårdare för att ge ett ordentligt grepp över manliga organ och släppa smörjning för att ge sensationell penetration.