Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder en stor variation av produkter och behandlingar som passar varje budget och smak. Våra mest populära behandlingar visas nedanför.

För dig som behöver få din hud grundligt rengjord. Rengöring, hudanalys, ånga, portömnig, avslutande lugnande mask.

Klassiska ansiktsbehandlingar är din egen stund hos oss, en vårdande stund där du får slappna av med skön massage under tiden som vi till förbättrar din hudkvalitet, suddar ut mörka ringar och fina linjer under ögonen, reducerar solskadad hud, livar upp trött och ansträngd hud, motverkar acne, fet och oren hud samt överproduktion av sebum

Klassiska ansiktsbehandlingar innehåller olika steg där vi beroende på valt program erbjuder exfolierande syror som peelar och avlägsnar gammal hud, klassik massage i ansikte, hårbotten, axlar, nacke och decolletage.

Föryngringsprogram med muskelavslappnande medel. Botox-liknande "anti-rynk behandling för mjuk, ljus och vitaliserad hud. Minskar linjernas uttryck, ökar elasticiteten och stimulerar den naturliga kollagen biosyntesis. Lämpligt för 30+.

Indikationer:
Ansiktsrynkor och ålderMinskad elasticitetTrött, livlös hud

Åtgärder:
Utjämnar och minskar graden av rynkor i ansiktet ("botox-effekten"). Stimulerar syntesen av kollagen och elastin ("retinol-effekten"). Ökar hudens elasticitet och ger volym och glans till huden, s.k. Lipofilling effekt. Är även fuktgivande och näringsberikande.

Kollagen behandling 35+

Kollagen behandling har anti rynk, fuktgivande, stärkande och antioxidant effekter.

 Indikationer för behandling:
•Torr, uttorkad, irriterad, känslig hud med små eller djupa rynkor
•Minskning av hudens elasticitet, rynkor
•Trött, hud utan ljuster

Åtgärder
•Djup och varaktig hudhydratisering
•Rynkfiller utan nålar
•Utjämning och minskar grad av rynkor
•Ta bort stress "botox-effekt"
•Stimulerar produktion av kollagen och elastin "retinol-effekt"
•Ökad hudens elasticitet
•Ger volym och glans till huden "Lipofilling-effekt"

Rekommenderas Yellow Rose hemvård med återfuktande rengöring, peeling, mask, kollagen serum och kräm 2gg per dagen

Ansiktsbehandling med 23k GULD, Silk och oligopeptider. Anti Age. 60/90 min

Den minskar djupa linjer, synliga ålderstecken och fina linjer. Rekommenderas kur 2 gg i vecka 10 gg 60min.
Åtgärder:
Ökad hudens elasticitet
Utjämnar och minskar graden av rynkor i ansiktet (ta bort stress och slappna av ansiktsmuskler "botox- effekten")
Stimulerar syntesen av kollagen och elastan (retinol - effekten)
Ger volym och glans huden (Lipofilling effekt)
Fuktgivande och närande behandling.

Gör huden silkeslen och jämn hud ton.

Återfuktande behandling med Hyaluronic 60/90 min

Den minskar djupa linjer, synliga ålderstecken och fina linjer. Rekommenderas kur 2 gg i vecka 10gg

Åtgärder:
Djup och varaktig hudåterfuktning 
Rynkfiler utan nålar 
Utjämnar och minskar grad av rynkor 
Ta bort muskel stress "botox - effekten"
Stimulerar produktion av kollagen och elastan "retinal - effekten"
Ökad hudens elasticitet.

Ger volym och glans till huden "Lipofilling effekt"

Ögonbehandling med Cellulär Eye conturing 60 min

Åtgärder:
Cellförnyelsen och hudens förnyelse. 
Utjämning och minska graden av rynkor, ta bort stress från ögon muskler "botox - effekten".
Stimulerar produktion av kollagen och elastan "retinol - effekten".
Kämpar mot " mörka ringar ", svullnad, pigmentering.
Återfuktar huden, ökar blodcirkulation, mjukhet och elasticitet.
Ge huden lyster och ungdomlig utseende.

Ansiktsbehandling Lifting 60 min

Särskild åtstramande och toning behandling för trött hud med förlust av elasticitet. Har lyftande effekt och ger en känsla fastare hud under en lång tid. Hjälper huden ser fastare och yngre ut. Kan användas för ansikte, hals och bröst.
Åtgärder:
Gör lyfting och utstramning
Antioxidant hudskydd
Återfuktar huden
Gör huden silkeslen och jämnar ut hudtonen
Ökar hudens elasticitet
Ger glans och lyster

"Whitening" Pigment reduserande Ansiktsbehandling 60 min

Rekommenderas kur 2 gg i vecka 10gg

Innehåller C-vitamin - en kraftfull antioxidant som har anti- aging effekter och reducerar pigmentering. Masken förhindrar de skadliga effekterna av fria radikaler, stimulerar kollagensyntes och ger huden en fräsch och vilade utseende under en lång tid. Masken innehåller även naturlig witening ingrediens.

AHA peeling 30%

Markant förbättring av hud. Den minskar djupa linjer, synliga ålderstecken, pigmenttecken och fina linjer. Rekommenderas kur 2 gg i vecka 10gg

Förändringar efter solskador,reducerar fina rynkor, torr hud och fet seborré, vid post - acne eller pigmentering. Redan efter första behandlingen blir huden frisk, hälsosam och med fräsch utseende. Behandlingen stimulerar cellföryngring och ökar syntes av kollagen, har en uttalad fuktade effekt och förmåga att reducera pigmentering. Aktiva ingredienser: Fruktsyror (glykolsyra, mjölksyra, citronsyra)

"Diamant och Pärla", återfuktande behandling 60/90 min

Den minskar djupa linjer, synliga ålderstecken och fina linjer. Rekommenderas kur 2 gg i vecka 10gg

Åtgärder:
En lyft-och åtstramande verkan
Djup återfuktande
Jämnar ut rynkor och hudton
Antioxidant effekt
Rynkfiller med Hyaluron acid 
Gör huden silkeslen
Ger glans och lyster till huden.

ADO Natural Herbal PEELING

Rekommenderas kur 4 gg, En gång varannan vecka. Peeling massa baserad på sötvattenssvampar, naturliga extrakt och alger (Lamin).

Lämplig för fet hud och stora porer, trött hud och hud med små ärr eller acne ärr, brister, missfärgningar etc.  Behandling hjälper till att släta ut fina linjer, ojämnheter, missfärgningar, ger övergripande hud vitalisering och förbättrar hudens struktur. 

Huden kommer blir föryngrad och smidigare med ökad elasticitet, en silkeslen känsla och en frisk lyster, samt gämnare ton.

Mesoterapi.

Mesoterapi eller mesolift är en teknik som består av multipla microinjektioner i den ytliga dermis med en  mycket tunn nål. Små  mängder av en multi vitaliserande näringsprodukt, injiceras nära cellerna i dermis och stimulerar deras förnyelse.

Biorevitalisering av hela ansikte
Biorevitalisering av ögon
Linjerna mellan näsan och munnen
Kråksparkar
RökrynkorSkrattrynkor
Bekymmersrynkor
Reducera fettdepåer
Stimulera hårväxt
Hudföryngring av innelår/knä,armbåge,händer eller dekolte.

Hudföryngring med IPL

IPL (intense pulse light) är en effektiv och relativt enkel behandling för att snabbt stimulera kollagenet och få en jämnare och slätare hudton.

Vad är hudföryngring med IPL?

Alla hudbehandlingar som utförs med IPL kallas photo rejuvenation (scinrejuvenation), så kallad hudföryngring. Genom en behandling med IPL – Photo rejuvenation kan du göra din hudton jämnare, ta bort rodnad och pigmentfläckar samt stimulera kollagenbildningen vilket leder till en mjukare, följsammare och friskare hud. Photo rejuvenation är ett smidigt och mildare alternativ till laserbehandlingar som oftast kräver en längre konvalescens.

Hur fungerar IPL – Photo rejuvenation?

En IPL-hudföryngringsbehandling ger dig en föryngrad hud genom att ljuset som utsöndras stimulerar collagenåterbildningen i huden vilket gör din hud mer elastisk och mjuk. Samtidigt åtgärdas färgskillnader i huden och din hud får en klarare lyster, jämnare färgton och känns mycket fräschare.

Hur många behandlingar behövs?

För en hudföryngring behövs endast en behandling. Vi rekommenderar dock 2-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för allra bästa och bestående resultat. Ju mer ”skador” i form av pigment och spruckna kärl du har desto fler behandlingar behövs. Behandlingen uppfattas som väldigt smidig och det behövs ingen smärtlindring. För att bibehålla ditt resultat rekommenderar vi 1-2 behandlingar per år.

Vad ska jag tänka på före och efter en behandling?

Ljuset vi använder är helt säkert men för att få så bra effekt som möjligt ska du inte vara solbränd eller ha solat minst 3 veckor före en behandling. Ska du utföra flera behandlingar får du inte sola mellan behandlingarna. Du ska skydda det behandlade området med hög solskyddsfaktor några veckor efter behandlingen.

Så går en behandling till

Under behandlingen ligger du på en behandlingssäng med skyddsglasögon mot ljuset. Din hud rengörs från ev. smink och smuts och terapeuten lägger på en klar gel. Gelen används till att leda ljuset rätt. Dina individuella inställningar ställs in på IPL Ellipse-maskinen. Sedan behandlar vi området metodiskt och ljuset skjuts ut via en glasprisma som läggs lätt mot huden. Ljuset som träffar huden upplevs som små stick när det omvandlas till värme.

Vad händer efter en behandling?

En del märker ingenting direkt efter en behandling och andra känner att det hettar lite i huden och ev känns huden även lite svullen. Hur du reagerar beror först och främst på din huds karaktär och även på skadans ålder och djup. Har du mycket pigmenteringar kan det behandlade området efter några dagar se lite smutsigt ut. Det är pigmentet som kryper upp till ytan där det efter några dagar ”lossnar” men efter en till ett par veckor är huden mjuk och fräsch. Har du mycket rodnad och kärl får du en liknande reaktion med hetta och svullnad, men utan pigmentavlossningen.

Du är välkommen att komma in på en kostnadsfri konsultation. Vid en personlig konsultation kan vi göra en hudanalys och på så sätt bedöma vilken behandling som passar just dig bäst.

Microneedling.

Microneedling har snabbt vuxit i popularitet som en av de enklaste och mest effektiva hud behandlingar. Det är dock viktigt att förstå vad Microneedling är och om det är rätt behandlingsalternativ för dig.

Även kallad Skin Needling, eller Collagen Induktionsterapi (CIT). Microneedling är en hudföryngrande och hud förbätrade behandling som innebär användning av Goldeneye apparat, innehållande 1-5 mycket fina sterila nålar. Dessa nålar försiktigt punktera huden. Varje punktering skapar en kanal som utlöser kroppen att läka dessa mikroskopiska sår genom att producera nya kollagen och elastin.

Även om det vanligtvis tar sex veckor för den fulla effekten av behandlingarna ses, de flesta patienter märker sina fina linjer minskat och en ny lyster till deras hud efter deras första initial behandling. 

Förutom att behandla fina linjer, är Goldeneye micronidling apparat eller dermopen få användas för att minska djupa rynkor och biglinjer; ärr som skapats av akne, kirurgi, eller brännskador; bristningar; celluliter; och hud dyspigmentation; samt förhindra håravfall och förbättra hudens struktur. Terapeut kan välja antal och längd av nålar i apparaten beror på behandlings syfte. Djupa rynkor eller ärr noggran behandlas med en nål för den bästa effecten.

Efter den procedur, kommer det behandlade området vara röd och lätt inflammerad. Tillämpning av Hyaluronsyra kan bidra till att återfukta, läka, och skydda huden. Resultat kommer att variera beroende på vilket område du behandlar men synliga förändringar kan typiskt ses inom 4-7 dagar. Upprepade behandlingar rekommenderas under de följande månaderna att se förbättringar. Huden förnyar automatiskt själv under 40 dagar, så med några sessioner förändringar kan vara dramatiska.

 

3D hifu behandling, en stark kollagenboost.

Hifu behandling.

Hifu behandling är för dig vem vill göra mer starkare kollagenboost på djuparehudlager, vid SMAS.

LÄS MER HÄR.

 

Collagen kräm

Rekomenderat produkter

Yellow Rose collagen serum