Filler utan nålar

Fillers används för att fylla rynkor, öka volym om konturera/forma ansiktet:
-Näsa till mun Skratt linjer linjer (Nasolabial Veck)
-Marionett Linjer (Sura mungiporor)
-Läppar (konturer och volym)
-Glabella/Mellan ögonbrynen

Det är en väldigt enkel och säker procedur för att reducera rynkor i ansiktet. Det vi använder på Akademin är inte permanent och bryts ner. Filers påverkar inte ansiktsuttryck vilket resulterar i ett naturligt utseende.Nedbrytningen av materialet beror på många olika faktorer. Det kan beror på hy, ålder, livsstil samt behandlingsområde.

Är proceduren säker?

Vi använder oss av den mest kända och beprövade materialen i världen Filler Zfill (Tyskland). Dessa material har studerats och utvecklats under en längre tid för att efterlikna kroppens vävnad och därmed minska risken för allergiska reaktioner. Vilket material vi använder i just Ditt fall beror på behandlingsområdet som avgör vilket är mest lämpligt. Läs mer här:

 

Mesoterapi

Mesoterapi eller mesolift är en teknik som består av multipla microinjektioner i den ytliga dermis med en  mycket tunn nål. Små  mängder av en multi vitaliserande näringsprodukt, injiceras nära cellerna i dermis och stimulerar deras förnyelse. Boka tid här eller för konsultation.

Denna behandling kan utgöras även med en apparat utan injektioner.

Du får välja mellan:

  • Biorevitalisering av hela ansikte
  • Biorevitalisering av ögon
  • Linjerna mellan näsan och munnen
  • Kråksparkar
  • Rökrynkor
  • Skrattrynkor
  • Bekymmersrynkor
  • Reducera fettdepåer
  • Stimulera hårväxt
  • Hudföryngring av innelår/knä,armbåge,händer eller dekolte 

Hudföryngring 

Gör huden smidig och förbättrar elasticiteten.
När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och utbredningen av och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela.Öka hudens elastictet och förbättra hudens struktur. 

Genom mesoterapi kan hudens kondition och utseende förbättras utan kirurgiska ingrepp. Hyaluronsyra och vitaminkomplexet som används stimulerar också hudens cellförnyelse och ökar produktionen av kollagen och elastin. Huden får då ett naturligt ungdomligare utseende. Behandlingen anpassas till kundens individuella förutsättningar och på hur huden reagerar under pågående behandling. Viktigt att minnas är att effekterna inte visar sig genast utan behöver lite tid för att komma igång. Metoden har kraftigt ökat i popularitet eftersom den ger så bra och synliga effekter. Rynkor och slapp hud är ett problem som kan vara svåra att behandla riktigt effektivt med andra metoder.Mesoterapi är en behandlingsmetod som lyfter huden. Revatilisering av hela ansiktet. Ger ett fantastiskt resultat. I Mesoterapi används olika vitamincocktails sammansatta för att behandla åldrande, stressad, trött och fuktfattig hy samt hy med acneproblem. Behandlingen ger en fin lyster och återfuktar den på djupet.

Hur går det till?

Vi gör en klassisk metod med microinjektion och en ny och inte smärtsam metod.

Teknik och metod väljs vid problem och önskemål.Huden rengörs noga med bakteriedödande medel innan behandlingen påbörjasEn ampull innehållande bland annat hyaluronsyra, mineralsalter och vitaminer appliceras på huden. De aktiva ämnena arbetas sedan ner i huden med ett speciellt handstycke med en liten nål (en gång). Med mesoterapi arbetar terapeuten endast 1-2 mm ner i huden. Endast det hudparti som kräver behandling injiceras. Preparatet injiceras utmed rynkorna och därefter utefter rynkfårorna.

Det rekommenderas som kur 2-6 gånger med 3-4 veckors mellanrum.

Med den metod kan behandlas alla sorters rynkbildningar och veck. Passar till både ungdumar och vuxna.

Finns det några risker eller biverkninga?

Små blåsor i huden kan uppkomma under själva behandlingen men de försvinner på några minuter. Viss smärta kan förekomma, men i liten omfattning och kan vid behov förebyggas med bedövande salva. Även blåmärken av mindre art kan förekomma, men de försvinner efter bara ett par dagar. Rodnad och svullnad efter behandlingen kan hålla i sig i upp till ett dygn. Allergiska reaktioner kan ske, men de är mycket sällan förekommande och övergående. Vi tar väl hand om dig och följer upp resultatet av behandlingen.