PDO Trådlyft

Victoria Grepo Akademin arbetar med Sydkoreanska CE-märkta PDO-trådar, FDA märkta och har IV högstasäkerhetklass av allra högsta kvalitet och används med kända ryska tekniker. Trådlyft utförs av dr.Milene.
 
Vad är trådlyft?
Trådlyft är icke kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring.

Trådlyft är en snabb, effektiv och helt ofarlig behandlingsmetod som används för att öka hudens elasticitet och lyfta upp huden. Trådlyft har stark bas i vetenskapen och en välbeprövad säker teknik och produkt är behandlingen marknadsledande inom sitt slag och säker.

Vad är Polydioxanon (PDO)?
PDO-trådarna tillverkade av absorberbara material polydioxanon och är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarligt för kroppen, inte allergiska. De stärker hudvävnaden och orsakar kraftfull stimulering av produktionen av sitt eget kollagen, vilket ger huden lyft, fasthet och elasticitet.

Trådlyft kan utföras över hela kroppen. De vanligaste behandlingsområden är kring ögon, kinder, dubbelhaka, panna, näsa, mun, veck, hals, armar,  megen och lår. PDO trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende och fastare hud. 
PDO trådar bryts av i kroppen under 6 - 18 månader vad stimolerar kollagen växt. Därefter håller effekten i 1-2 år beroende på individens livstil, hälsa och hudtyp.
"Touch up's" under tiden gör även att den föryngrande effekten bibehålls betydligt längre.

Fördelar med koreanska PDO trådar:

  • Har IV (högsta) säkerhetsklass. På grund av detta bryts tråden ned jämnt över hela sin längd utan att brytas upp i fragment.
  • Nålarna och kanylerna har den inre diametern  större jamfört med konkurenterna. Detta ger en bekväm installation av tråden och eliminerar dess eventuella problem att tråd fastnar i canulväggarna. Samt minskar riskerna med trauma. Nål enkel gå runt alla arterier.
  • Extremt tillförlitlig produktionsprocess: torkning, förpackning i vakuum, värmebehandling i det sista steget gör att tråden bibehåller sin form när den ligger i vävnaden.
  • Varje uppsättning trådar steriliseras med etylen oxid. Denna bearbetningsmetod ökar hållbarheten till 2 år.
  • Långvarig lyfteffekt.

PS: Titta på våra bilder på instagram @victoriagrepo_akademin

 

 

PDO Trådlyft i Stockhol.
Före pdo Trådlyft
pdo trådar behandling, Dubbelhaka.
Pdo trådlyft under ögon i Stockholm.
PDO trådlyft halsen
pdo trådlyft behandling på halsen
pdo trådlyft på kroppen, rumpa, lår, magen, armar
pdo trådlyft på magen
  • PDO trådlyft i Stockholm
  • PDO Trådlyft his Victoria Grepo Akademin.