Reconnective Healing/Reikibehandling

Energitereapi/Healing

Vad är det? Det är ett fantastiskt sätt att släppa på blockeringar som ligger och hindrar oss, att lindra smärta och stress. Hjälpa oss att se orsaken till många av våra problem, ändra vårt beteende och se nya vägar och möjligheter. Healing kan stärka människans egen förmåga till läkning och kan lösgöra blockeringar och överföra energi för att återställa balansen.

En del känner ingenting, andra känner massor, men de flesta upplever en djup avslappning som vara länge. Sker på brits fullt påklädd. 

Healing görs även på distans och på djur. 

Reconnective Healing

Reconnective healing® är en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan, både kroppsligt och själsligt. Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv, i din kropp och med din omgivning. En del klienter blir av med långvariga besvär. Reconnective Healing® är avkopplande och kan motverka stress och utbrändhet. En del känner ingenting under behandlingen, andra känner massor, men de flesta upplever en djup avslappning som vara länge. Under behandlingen ligger du på rygg på en behandlingsbänk fullt påklädd. Healing görs även på distans och på djur

Healingmassage

Helande massage är en behaglig och avstressande behandling med positiva kroppsliga och själsliga effekter. I behandlingen kombineras friskvårdsmassage med energibehandling (healing). Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Kroppens energibanor och energifält balanseras och blockeringar släpper så att kroppens egna läkning stimuleras. Stressrelaterade problem motverkas såväl mentalt som fysiskt i kroppen. Jag använder mig av energibehandlingarna Rei-Ki och Reconnective healing.

Reikibehandling

Reiki syftar till att förebygga och motverka ömhet och stelhet i t ex axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete. Dessutom kan behandlingarna ha positiva effekter för personer som har sömn- och koncentrationssvårigheter orsakade av stress på arbetsplatsen.

Behandlingen sker liggande på en brits (påklädd) och nedbäddad med kudde och filt. Behandlaren håller händerna stilla på olika positioner på kroppen. Både fram och baksida på kroppen behandlas genom en mjuk beröring. Reiki är energimedicin med ursprung i Japan, en djupt avslappnande metod för bl a stressreducering och självkännedom. Du kan genom beröring bli medveten om hur total avslappning känns. Du får en påfyllning av energi och kan på så sätt stärka kroppens självläkande förmåga. Beröring frigör också vårt ?må bra hormon? oxytocin som bl a höjer vår smärttröskel, sänker blodtrycket och ger en långvarig antistresseffekt.

Reiki är en friskvårdsmetod vilket innebär att du kan få Reiki genom din arbetsgivare. Reiki används bl.a. på sjukhus i England, Skottland, Sydamerika, Indien, Israel, Australien och på ca 70 sjuhus i USA. Det är främst i eftervården man använder Reiki och som omvårdnad. Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts med Reiki.

Rosenmetoden

-elevbehandling