Roll Massage i Stockholm

Roll massage - Kompressionsmikrovibration massage.


Kompressionsmikrovibrationsterapi är speciellt utformad för icke-invasiv hudföryngring, kroppsformning och för att förbättra välbefinnandet av hälsan. Det är en av den senaste generationens kroppsvårdsbehandlingar för ansikte, nacke, axlar, armar, bröst, rygg, midja, mage, rumpa, ben och fötter m.m.
Denna teknik realiseras av en 360° intelligent roterande cylindriskt rullhandtag med siliconkulor. Rotationsriktningen och trycket säkerställer att mikrokompression överförs till vävnaden. Det unika handtaget producerar mekanisk kompression och mikrovibrationer på huden, vilket inte kan replikeras av händer eller annan teknik.
"Kompressionsmikrovibration terapi" ersätter den traditionella metoden med hjälp av mikrokompression i stället för sug, och mikrovibration i stället för dragkraft.

Kompressionsmikrovibration med infraröd teknik massage för kroppen förbättrar:
- lymfdränage,
- djup avgiftning,
- lindrar muskelstelhet och ömhet,
- minskar subkutana fettavlagringar,
- minskar celluliter och formkonturer.

Kompressionsmikrovibration med infraröd teknik massage för ansikte:
- stödja produktionen av kollagen och elastin,
- ökar syretillförseln,
- ökar blodcirkulationen,
- hjälper till att ge näring och ljusa upp vävnader från insidan,
- den kan slappna av muskler och hjälper till att minska uttrycksrynkor,
- den hjälper till att minska svullnad, bekämpar vävnadsnedsättning och föryngrar ansiktet,
- kombination av dess effekt leder till en liftningeffekt.

Vad är kompressionsmikrovibrationsterapi?
Kompressionsmikrovibrationsterapi är en behandling som kan återaktivera blodcirkulationen,
- en metod som kan ta hand om komplexa sjukdomar som lymfatisk stas,
- celluliter,
- en metod som kan förbättra hudnäring och cellsyresättning,
Kompressionsmikrovibrationsterapi det är en innovativ kombination mellan skönhet och hälsa.

Arbetsprincip
Arbetsprincipen är att generera mikrovibration kompression genom att rulla silikonkulan med vibration i 360° rotation. Siliconbollar roterar och utövar tryck på huden, den producerar en "pulserande komprimeringseffekt” som realiserar den fram- och återgående rörelsen av kontinuerlig trycka, dra och knåda, och vävnaden kommer att uppleva ett visst tryck. Lyftverkan kommer inte att klämma eller skada huden, dess princip är att släppa infraröda strålar medan tryck appliceras på vävnaderna för att sträcka ut cellerna till naturligt och djupt stimulera cellaktivitet, blodflöde och syresättning, och fettavlagringar trycksätts och lossas på så sätt för slutlig nedbrytning.

• Minskar celluliter - utövar tryck på djupa muskelgrupper för att helt mjuka upp och sträcka ut, och därigenom minska muskelstelhet och ömhet, accelererar ämnesomsättningen, eliminerar stagnation och vätska ackumulering, konditionering av vävnader och återuppstramning av hudvävnader, omformning av kropp.

Det kan också stimulera fibroblaster, öka produktionen av kollagen och elastin, öka blodflödet och ökar syre. Resultatet blir att rynkor slätas, svullnader och påsar under ögonen minskar och huden föryngras och stramas åt.

• Vaskulär effekt.
Balansen mellan hydrostatiskt tryck och utbuktande tryck tillåter vanligtvis vätska och näringsämnen att flöda från artärsidan och vätska samt kataboliter att komma in igen i den venösa sidan. Ökningen av det hydrostatiska trycket beror på avmattningen av venöst utflöde, vilket resulterar i att vattenstagnation i den extracellulära vätskan bildas ödem inuti vävnadsmatrisen. På grund av det speciella arrangemanget av sfärerna genom tryck och lyftrörelser för att erhålla gradvis vävnadskompression, vilket uppnår effekten av vaskulär träning. "Kompressionsmikrovibrationsterapin" låter oss balansera det hydrostatiska trycket i venerna genom att vända den interna ämnesomsättningen och hemodynamiska utbytesmekanism.

Denna värmeökningseffekt kommer att leda till "ökad hudperfusion och
syresättning, ökad vävnadsmetabolism, nedbrytning av fettaggregat och
aktivering av den antiinflammatoriska processen av vävnadsförändringar. "Att minska och
eliminera smärtan som orsakas av inflammation.

Roll Massage är Kompressionsmikrovibrationsterapi
Roll massage - Kompressionsmikrovibrationsterapi i Stockholm