Dark Spot Fader - blekningsserum.

Yellow Rose blekningsserum.

Serum som gradvis reduserar hudfärgningar, sol och åldersfläckar, akne märken, bekämpar hyperpigmentering och hjälper till jämna ut hudton. Passar till ansikts-, hand- och kroppsvård, för alla hudtyper. Kan kombineras effektivt med andra Yellow Rose Whitening produkter.

Köp här.

 

Hydrodermobration behandling.

Hydrodermobration

Hydrodermobration eller Hydro Facial är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum.

Hydro Facial i är ett genombrott inom estetisk teknik.
Hydro Facial är den nyaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. Den är enda hydradermabrasion-utrustningen som – i en och samma behandling – rengör, peelar samt tillför fukt och skyddande antioxidanter.

Detta bidrar till att ge en vacker och klar hudton utan att irritation. Behandlingen är mycket effektiv för att vitalisera och är unikt fuktgivande för huden. Hydro Facial använder speciella behandlingsessenser, som på ett milt sätt möjliggör stark dermabrasion.
Vilka resultat kan förväntas?
– Förminskar fina linjer
– Förbättrar fet och acnebenägen hy
– Mindre uttalade porer
– Ger lyster och jämnare hudton
– Återställer fuktbalans och elasticitet
– Reduktion av hyperpigmenteringar. Melasma/solfläckar

Permanent fettreduceting

Fettfrysning Stockholm

Permanent fettreducering med Cool Shaping.

På Victoria Grepo Akademin på Götgatan 81 mitt i hjärtat av Södermalm i Stockholm utför de en mycket fascinerande men samtidigt ofarlig skönhetsbehandling som reducerar fettceller på oönskade områden på kroppen med mellan 20-25 procent.

Victoria Grepo Akademins maskin Coolshaping 3-Max använder sig av en väldokumenterad metod som kallas för cryolipolysis. Den går till som så att man fryser ned fettlagret under huden så att fettcellerna som är mer köldkänsliga än omgivande vävnad förstörs. De förstörda fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på naturlig väg. De områden som kan behandlas är mage, kärlekshandtag, lår (insida och utsida), höfter, rygg, celluliter samt rumpa/stuss. Resultaten av en behandling blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller och det finns vetenskapliga belägg för att cryolipolysis fungerar.

Victoria Grepo menar att Coolshaping lämpar sig perfekt för områden som kan vara väldigt svåra att träna bort som exempelvis gravidmage, kärlekshandtag, ridbyxlår med mera.

– De flesta har säkert oönskat fett på kroppen som man inte lyckas bli av med genom endast träning och diet. Man går och irriterar sig på detta, men kanske inte är beredd att göra en fettsugning som ändå är ett rätt stort ingrepp, och då är Coolshaping ett jättebra ofarligt alternativ. Med maskinen kan man skulptera figuren bit för bit, säger hon.
Vetskapen om att fettceller är mycket känsligare för kyla än hud-, nerv- och muskelceller gör det möjligt att kyla ner vävnaden till flera minusgrader utan att skada övrig vävnad.
– Vid en Coolshaping-behandling kyler vi kontrollerat ner hudens temperatur, från cirka 0 till minus 10 grader. Fettcellen försätts i apoptos, en biologisk process där vi appellerar till kroppens försvarsmekanism om förestående fara vid kyla. De celler som inte är kapabla att klara sina respektive uppgifter programmeras till att dö, och eftersom just fettcellerna är speciellt utsatta vid kyla försvinner dessa. Under flera månader efter en behandling pågår denna process och långsamt framträder resultatet. De döda fettcellerna kommer aldrig mer tillbaka vilket innebär att området som behandlats även har minskat sin förmåga att binda upp nytt fett i framtiden.
Coolshaping tar plats i ett behandlingsrum, på en brits och i liggande läge beroende på kroppsdelens placering. Behandlingen tar cirka 60 minuter och får upprepas max tre gånger på samma område.
Victoria framhåller att bästa resultatet av behandlingen uppnås genom att vara aktiv och äta hälsosamt. Om man fryser bort mycket fett på exempelvis magen är det också klokt att kombinera fettfrysningen med en uppstramande behandling för att inte få lös hud som hänger.
– Kroppen tar mycket mer tid på sig att dra ihop huden än att reducera fett och därför är det mycket viktig att kombinera fettfrysningen med exempelvis ultraljuds-behandling, RF-huduppstramning eller LPG som maskinen också kan utföra, och/eller smörja med uppstramande krämer som kunder kan köpa hos oss på plats. Detta ger snabbare återhämtning och ett bättre resultat.

Hur känns behandlingen, gör det ont?
– Man känner först ett starkt sug och det kan vara lite obehagligt. Efter cirka tre minuter kyls dock huden ned huden till minus tio grader och då känns det ingenting. Kunden får ligga och läsa eller kan få en annan behandling från terapeut med reducerat pris under tiden.

Vilka är de vanligaste biverkningarna och är det några som du rekommenderar att avstå från en behandling?
– Gravida och ammande kvinnor avråder vi från att göra en Coolshaping-behandling liksom personer som inte har frisk hud på behandlingsområdena. Det är vanligt att man får blåmärken av suget, men annars är det ofarligt.

Vad kan man förvänta sig för resultat?
– Med varje behandling försvinner cirka 25 % av fettet inom det behandlade området från kroppen under en två månader lång period. Resultatet syns efter 2 veckor, och ju mer fett som finns desto tydligare blir resultatet. Det är enkelt matematik: om man reducerar 25 % av 5 cm fett så syns det mer än om man reducerar 25 % av 1 cm fett. Kunder tappar ibland 3-8 kg efter 1-3 behandlingar.

Varför tycker du att Coolshaping med 3-Max är en bra behandling och varför ska man välja det framför traditionell fettsugning?
-- Den går att variera med andra behandlingar för att skulptera kroppen och gå ner i vikt. Man får även mycket glädje av att resultatet är permanent. Fettcellerna som är borta är borta för alltid. Fettfrysning är inte heller någon operation och man slipper de komplikationer som kommer med en fettsugning; man behöver inte ta ledigt från jobbet, man slipper ärr och andra obehag, samtidigt som man gör sig av med det oönskade fettet, avslutar Victoria.

Victoria Grepo Akademin är både en salong och en skola inom hudvård och skönhetsbehandlingar och erbjuder utöver fettfrysning även andra fettreducerade behandlingar, samtidigt som de är generalagenter för det grekiska hudvårdsmärket Yellow Rose i Sverige. För mer information, besök www.victoriasakademin.com

 

LPG massage - Endermologie

LPG massage i Stockholm

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. Nyrevolutionerande teknik - skulptera din kropp utan kirurgi!

Hemligheten bakom LPG®:s framgångsrika utveckling är den patenterade tekniken IMR (Independent Motorized Rolls). De motoriserade rullarna fungerar helt oberoende av varandra. Sedan bestämmer riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer hur huden försiktigt dras in och hudveck skapas med olika form, tjocklek och djup för ett optimalt resultat. 

Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning.Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen skulpterar kroppen och ger synbara resultat såsom förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden, reducering av celluliter samt att fettvävnaden minskar!

Behandling rekommenderas för dig:
För Kroppsskulptering.
Före/efter kirurgiska ingrepp.
Om du lider av Ödem, Fibromyalgi, Fibroser, Stelhet.
Om du har Idrottsskador eller för att Lindra muskel- och ledvärk.
Samt för påskynda återhämtning efter träning.
Reducerar celluliter och överflödigt fett i problemområden.
LPG hjälper forma och lyfta upp rumpan och framhäver kroppens konturer.
Återställer hudens elasticitet och slimmar figuren.


Du ska undvika behandling om du har:
Cancer
Infektion
Inflamationsfas
Blodförtunnande medicin
Blodsjukdom
Graviditet (förutom ben efter 3:e månad)

Vid lipomassage koncentrerar vi oss på dina fettdepåer.
Vid cellulitbehandling koncentrerar vi oss på dina celluliter.

LPG SPORT
Vi rekommenderar LPG för dig före och/eller efter träning. Rensar ut slagg och mjölksyra. Prestationshöjande behandling samt att du återhämtar dig snabbare efter hård träning. 

LPG SKÖNHET
För dig som har problem med envisa fettområden, celluliter och slapp hud. (Rekommenderas 2 Behandlingar i veckan). LPG massage kan kombineras med fettfrysing eller Hifu för att nå bästa resultat och forma kroppen.

LPG HÄLSA
För dig som vill ha en djupgående bindvävsmassage som ger ökad blodcirkulation, lymfcirkulationen och total avslappning.  Behandling ökar vällmående och mindkar smärta i kroppen.

Hur många Endermologiebehandlingar behövs?
Minst 8 behandlingar med besök 2 gg i vecka. 10–14 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat. Efter Liposkulptur/fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid räcka.


Försvinner verkligen mina celluliter?
Endermologie Lpg är idag den enda behandling som är tidsomprovat och kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar detta.


Hur ofta skall man gå på behandling?
Som regel bör man gå på behandling ca 2 g/ veckan första 8 gg och sen 1gg i vecka tills man uppnår resultat. Vi behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna. Som underhållsbehandling går många 1–2 ggr/mån.

Behandlas bara ”mina problemområden”?
Man fokuserar naturligtvis på problemområdena, men resten av kroppen behandlas också för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen. Terapeut tittar på dig och dina behov.


Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie?
Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. (Med 1 gång/månad förbättrar man dessutom sina resultat)


Hur lång tid bör det gå efter en fettsugning innan man kan få LPG Endermologie behandling?
Efter ca 2 veckor brukar det vara lagom att börja med behandling. Rådgör alltid med din behandlande doktor.


Vad är skillnaden mellan Endermologie och fettsugning?
Endermologie är till skillnad från liposkulptur/fettsugning en metod som inte penetrerar (går igenom) huden. Liposkulptur/fettsugning är en operativ behandling med permanent reducering av fettvävnaden. Många patienter börjar med Endermologie behandling och väljer senare att komplettera med liposkulptur/fettsugning. En tvåstegsbehandling ger det bästa resultatet. Ta alltid konsultation med din kirorg.

Hur upplever man behandlingen? Gör det ont?
Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever det mycket behagligt. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt.

Hur känns det efteråt?
De flesta patienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man skall tänka på att dricka minst 2 l. vatten per dag under tiden man får behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.


Kan man behandlas med Endermplogie om man är gravid?
Nej, den kraftiga massagen sätter igång kroppen och är inte att rekommendera vid graviditet.

BB Glow behandling i Stockholm

BB Glow i Stockholm

BB Glow behandling. NYHET!


BB Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och får användas runt ögonen. Victoria Grepo Akademin har fått äran att lansera STAYVE professionella koreanska produkter för BB Glow behandling i Sverige. BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att hjämna ut hudton.

 

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.


BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga. 

Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow behandling passar:

För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Ljusar upp åldersfläckar
För dig med ojämn ton
För dig med missfärgning (hypopigmentering)

 

BB Glow behandling passar inte om du har:

Cancer
Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet;
Blodkoagulationssjukdomar, blodsjukdomar;
Akuta infektionssjukdomar
Graviditet och amning
Akuta inflammatoriska processer
Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)
Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr
Inflammerad akne;
Öppna sår och brännskador
Epilepsi
Allergi mot komponenter
Feber
Med försiktighet vid diabetes och herpes.
Efter en BB Glow behandling skall man undvika kosmetiska- och/eller laserbehandlingar i en månad.
Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor.

 

Behandlingseffekt som man når:

Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
Stimulering av kollagenproduktion
Ökar hudens elasticitet
Ger näring och hydratisering
Föryngring, återfuktning och lyftning
Minskar antalet fina rynkor
Minskar porer
Förbättrar hudens naturliga skydd
Ökar jämn hudfärg
Berikar huden med antioxidanter
Neutraliserar fria radikaler

 

BB Glow behandling har inget att göra med proceduren "Camouflage" i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar. BB Glow behandling utförd med Microneedling Pen och speciala mesoserum + BB glow serum och inte tatuerings pigment. Tack vare de serum uppnås effekten av BB-kräm på huden, som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid.

Hur behandling går till:

Behandling börjas med djup rengöring. I vanliga fal används mjuk fruktsyra som mjuk tar bort gammala cellar. Inan applicering av BB Glow serum ska huden återfuktas med vitaminboost och bara efter åt BB Glow mesoserum införs i huden med hjälp av Microneedling Pen och Nano nål.
BB serum fördelas jämnt på alla ytor i ansiktet och på övre och nedre ögonlocken. Färg finns i 3 olika färgtoner. Efter BB Glow mesoserum används alkoholfri gelmask som återfuktar och lugnar ner hud. Och avslutas behandling med speciell Stayve kräm. Med den kräm ska du fortsätta smörja husden i 3 dagar på morgon och kväll.

 

Hur ska du välja färg?

Terapeut lysnar på din önskemål och tittar på din hudton.

 

Efter behandling:

Du ska avstå från aktiv sol i 14 dagar efter behandling
Den första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel. Vi rekommenderar använda alkoholfri klorgexidin. Stayve vårdande kräm ska anbändas i 3 dagar.
Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta (svettas) under minst fem första dagar.
Solskyddsmedel ska användas vardagligen.

Vaginal föryngring med HIFU

Vaginal tightening

Vaginal Hifu är bättre än Laser & helt ny applikation för vaginal åtdragning baserat på den senaste HIFU-tekniken.

SLUTA KNIP! Vi har lösningen!

Det är något som diskuteras i små bokstäver, effekterna ifrån en förlossning, åldring eller komplex över dom intima områden. Miljoner kvinnor kan känna torrhet, förlust av vaginala muskler och smärta under samlag. Oroa dig inte, vi hjälper dig.

Det är ny teknik och det bästa valet för vaginal åtdragning som baseras på senast HIFU-teknologi. Totalt icke-invasive Vagilift och det använder endast ultraljudenergi. Den säkra och bekväma applikationen ger bättre tålmodig överensstämmelse. Den fokal- termiska skadan, framkallar sekundär naturlig collagenstimulans i submucosa- och hinnaproprialager. Når både 3.0mm och 4.5mm djup utan någon mucosal skada, vilket gör att HIFU-energi kan lätt tränga igenom vaginala väggar.

Vad är Vaginal föryngring?
Det är en ultraljudsapplikation som stimulerar kollagen tillväxten i den vaginala väggen så att din vagina återfår elasticitet blir fylligare och återfuktad.

Vilka är fördelarna med vaginal föryngring?
Dina vaginala väggar blir tjockare och starkare och kommer att förlora torrhet. Detta kommer att öka din sexuella njutning och bromsa effekterna av åldrande.

Hur genomförs behandlingen?
Ett litet munstycke är insatt i slidan som avger låga energipulser som tränger dina vaginala väggar och stimulerar kollagen tillväxten. HIFU behandling är en skonsam applikation av hög intensitet ultraljud som går djupt in i vävnaden.

Hur lång tid tar det?
Behandlingen tar mindre än en halvtimme. Du kommer förmodligen att vara på kliniken cirka en timme.

Är det smärtsamt?
Vissa kvinnor har sagt att Hifu behandling är något obehagligt, men de flesta kvinnor känner inte någon smärta. Om du är särskilt nervös om förfarandet, Ta en pratstund med oss om det under ditt första konsultations besök.

Behöver jag ta ledigt från arbetet eller stanna inomhus för dagen?
Nej, du kan gå tillbaka till dina normala aktiviteter direkt efter. Du rekommenderas att inte göra någon övning i 24 timmar och du kommer att behöva avstå från samlag under 6 eller 7 dagar.

Kommer jag behöver mer än en behandling?
HIFU behandling kommer att kräva 2 eller 3 behandlingar beroende på person.

Hur länge håller resultatet?
Resultatet varar länge, det varierar ifrån person till person men mellan ett år och ett halvt år, eftersom förändrade hormoner kommer att påverka dina vaginala område som du åldras. Om du vill prata om HIFU vaginal föryngring, kontakta oss för att boka tid för en konsultation och vi kommer att ge dig råd om den bästa behandlingen för att passa just dina behov.

Microneedling behandling

Microneedling behandling med dr.Pen.

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Dr.Pen skapar tusentals små kanaler i huden och detta triggar igång huden att skapa mer kollagen och elasti

Under microneedling behandlingen läggs speciell anpassade produkter vitaminer från Yellow Rose som tas upp 100% gånger bättre av huden pga microneedlingen. Yellow Rose vitaminer finns för olika problem.
- wrink filler
- lifting
- hög effectiva vitaminer med oligopeptider m.m.
- vitomeniraler
- hyaluronic mega återfuktning
- cellulit behandling
- bristningar

Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Det är den tid det tar för nytt kollagen och elastin att bildas. En kur på 3-6 gånger var 3-6:e vecka rekommenderas för bäst resultat.

Dr. Pen och produkterna är specialutvecklade och sterila. Allt för en säker behandling.

Microneedling är en snabb, säker och effektiv behandling. Den passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Konferens och tävling, ett event i skönhets branch.

Konferens och Tävling i fransgörlängning.

Beauty World SWEDEN 2017
Lash & Brows Championship
Stockholm 11/11-2017
Scandic Ariadne, Södra kajen 37, Stockholm.

Härmed har vi nöjet att informera dig om kommande event för dig som arbetar inom skönhetsbranschen: I november kommer det att hållas en ”Lash & brows” konferens med en tävling i fransförlängning och ögonbrynpigmentering.

Det kommer att närvara välkända specialister inom fransförlängning, lash-lift Botox lamination och ögonbrynpigmentering som kommer att dela med sig av sin kunskap. Du får möjlighet att träffa de bästa, se workshops och diskutera vad som är mest intressant för dig.

Under konferensdagen bjuder vi på lunch, fika och kvällsbuffé inkl. 2 glas vin. Alla deltagare får diplom och goodiebag från föreläsare och sponsorer.
Eventet kommer att hållas i en fantastisk miljö i skybaren på våning 17 med glastak på Scandic Ariadne och har spektakulär utsikt över vattnet och Stockholm.

Välkenda förelesare:

Elena Stackhovich (BY) – ”Beautiful eyes or basic rules in modeling the look.”
Darja Streleckaja (UK) – “Secrets for success in competitions”
Nina Naukkarinen (FI)– Workshop “Puder Brows.”
Inga Misiute (UK) – “Kily styl”.
Miranda Tarpey (UK) – ” the VOLUMETRIC CALCULATOR”. This is teaching lash makers how many multiple lashes they can use for different natural lashes.
Nelly Soimina (KZ) – “Mega Volum. Creation of the covers for the gaps between eyelashes.”
Karin Ruus (SW) – ”Lashlift styling”.
Roea Jorat ( SW) – ”Microblading”.
Jessica Lima (BR) – ”Marketing your Lash Business ( Start,Build & Grow) •What is Branding? •DYS Graphic Creation • Creating professional adverts ( instagram & facebook) •Facebook cover •The importance of collecting clients email."
Francesca Nappi (IT) – “About complex eyes modeling”.
Alla Romazanova (BY) – “Volym i 3D brows. 2 in 1 tecknik."

 

Hifu vaginal tithening

Vaginal tithening


HIFU-vaginalspänningsbehandling?

Det är högfokuserat ultraljud. Med hög precision, värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa lagrar.

En person behöver vanligtvis cirka 2 behandlingar. En behandling med 2-3 månader mellanrum. Kunden kan känna resultat några veckor.
En behandling tar cirka 40 minuter.

HIFU vaginal maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är icke invasiv är en icke-invasiv kosmetisk procedur som återställer utseendet och funktionen av det vaginala området, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling.
Vaginal HIFU är den senaste och hetaste tekniken.
Den är till för:
1. Att ge en kraftig vaginal åtdragning och stärkande effekt för att förbättra sexlivet
2. Att ge en ökad vaginal smörjning och eliminering av torrhet
3. Att ge en förbättrad vaginal känslighet genom cellregenerering
4. Att ge en omfattande förbättring av vaginal hälsa och minskad infektion.

Dessa personer kan inte behandlas med Vaginal HIFU:
• Oskulder
• Gravida
• Kvinnor som nyligen utfört abort.
• Kvinnor under menstruation eller 1 dag före / efter menstruation.
• Kvinnor med vanlig sjukdom. Pls gör behandling efter återhämtning.
• Kvinnor med tumör i eller bredvid vagina.
• Kvinnor med venerala sjukdomar.
• Kvinnor vars inre vägg av vagina är med Måttligt trauma kan inte behandlas med denna maskin.
• Kvinnor med mindre trauma på innervägg av vagina ska behandlas noggrant under behandlingen.
• Kvinnor med erosion av livmoderhalsen kan inte behandlas med denna maskin.
• Kvinnor med måttlig kolitit eller svårare kolit kan inte behandlas med denna maskin.

Vad ska du ta hand om efter HIFU-vaginalspänningsbehandling?
1. Du behöver ingen särskild vård, behöver bara den normala rena;
2. Det kommer att bli svagt svullnad i skeden efter operationen, men oroa dig inte, det dämpar sig i allmänhet ungefär 5 timmar. Uppträder en liten liten vit energipunkt i vissa delar efter behandlingen, men dessa är vanligtvis normala svaga och övergående reaktioner.
3. Vissa människor efter att ha fått en behandling kommer vaginala slemhinnor att förekomma små blodfläckar, men det kommer automatiskt att försvinna om några dagar och veckor. Anledningen är att operationen är felaktig, för mycket energifokus på slemhinnesskiktet
4. Efter 1-3 månad kan du göra annan behandling
5. Efter behandling känner du inte obehag, kan ha sexliv efter en vecka.

 

Varför?
Största orsakerna till löshet i vagina orsakas av dålig cellgenerering och översträckning av vävnader som generellt orsakas vid förlossningen. Kroppen försöker reparera skadorna som orsakas vid förlossningen men misslyckas med att ge fast form och fasthet.


- Brist på fasthet främjar löst grepp över manliga organ.
- Löshet dessutom orsakar ofta frekventa infektioner och torrhet.
- Födseln är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina.
- Bortsett från förlossning, torhet är problem som kommer på grund av dålig hormonsekretion eller andra problem också en av de vanliga orsakerna till lös vagina. Slemhinnor utsöndrar vätskor regelbundet för att hålla fuktig. Denna fukt skyddar från bakterier och andra smittämnen och håller den ren och smidig.
- Dålig blodflöde mot kvinnans könsdel är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina, det saktar ned generation av celler. När cellgenerering är långsam försvagar det vävnaderna och gör väggarna lösa och tråkiga. Torrhet orsakad på grund av dålig slemkörtelfunktion orsakar också slöhet i väggar. Dåligt blodflöde mot kvinnors könsorgan reducerar immunförsvarets räckvidd. Detta gör att infektioner och allergener kan attackera och orsaka problem. Frekventa allergier och infektioner orsakar frekvent inflammation och sänker blodflödet och gör väggarna lösa och tråkiga genom att minska kollagenfibrerna.
- Infektioner och allergier kan också uppstå på grund av svagt immunförsvar och dålig hygien som också är en av de vanligaste orsakerna till lös vagina.
- Kvinnor som använder IUD eller använder p-piller för att förhindra graviditet, tar lugnande medel för att behandla sömnlöshet eller lider av stress har också dålig hormonal utsöndring och mindre blodflöde som är vanliga orsaker till lös vagina.
- Långa sitta timmar, fetma och klimakteriet är andra orsaker till lös vagina eftersom dessa också begränsar blodflödet mot kvinnliga genitalområdet. Effekterna av dessa problem minskar utbudet av näring och syre till celler och främjar deras död i snabb takt. Detta orsakar svaghet i vävnader och utarmar vaginal fasthet.

Vaginal avslappning ger mindre grepp över manliga organ och kvinnor känner inte känslan under samlag. Detta förhindrar mot sexuell vilja som kan leda till frigiditet hos kvinnor. Frigiditet pushar en kvinna för att undvika sex och komplicerar problemet ännu mer. Detta tillstånd skadar förhållanden också och sätter också en kvinna i negativ känslomässig status.

Denna Vaginal HIFU behandling för lös vagina fungerar inom några minuter så att en kvinna kan få glädje. Efter 1-3 behandlingar blir resultaten bättre och bättre och över en tidsperiod ger naturlig täthet och smidighet.
Vaginal föryngring/tithening gör vaginala väggarna hårdare för att ge ett ordentligt grepp över manliga organ och släppa smörjning för att ge sensationell penetration.

Hifu behandling

Hifu ansiktslyft, stockholm

Hifu behandling, inget för de känsliga!
Hifu används bland annan för att behandla:
- Slapp hud och elasticitet.
- Rynkor och fina linjer
- Få collagen boost på djupet och mellanlager.
- Få ansiktslyft utan operation och återhämtningstid. Man kan gå till arbete direkt.

Vad kan man behandla med Hifu teknologi?
- Hela ansikte och dekolletage,
- Kroppsuppstramning,
- Permanent fettreducering,
- T.ex tar bort dubbelhaka, reducera fett och strama upp huden.
- Vaginal tittning,
Hudterapeut Suela är erfaren inom Hifu teknologi och kan erbjuda flertal behandlingar med Hifu teknologi på Victoria Grepo Akademin. Välj mella ansiktslyft, collagen booster, vaginal tittning, huduppstramning på kroppen och permanent fettreducering med känd Liposonix (3D hifu).
Det finns få tider kvar med Hifu erbjudande. Boka via bokadirekt.se

Bristningar

Bristningar

-"Hej jag undrar om ni kan tatuera samma hudfärg på t.ex. bristningar. Tacksam för svaret."-

Det går bra, Dock beror på dina förväntningar. Jag bifogar bild på behandlings område efter första behandlingen.
Hur går det till:
Man gör 2-3 behandlingar i vanliga fall för att nå mer önskad resultat.
Under första besök - väljer passande färg och täcker hela eller del av område.
Under andra besök - gör analys av första behandlingen. Pigment förändring och pigment acceptans. (En del pigment blir borta efter läkningsprocess. Läkningsprocess är 4 veckor) Man gör önskade åtgärder och fylla behandlings område.
Tredje besök – vid behov.

Plasma pen - Ögonlock lyft.

Ögonlock lyft med Fibroblast

Plasma pen eller plasma skin lift tightening behandling görs främst på ögonlocket och metoden arbetar bara i Epidermis, översta hud lager med plasmaljus.
Det är en helt ny behandling för huduppstramning med plasmaimpulser. Metoden används sig av en elektrod som inte ska beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa microsmå punkter gör huden tightare i område. Huden stimuleras alltså av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen.

Behandlingen utförs mycket noggrant efter terapeut kontrollerar och bedömas kontraindikationer, behandlings område, kundinformation och skötselråd. Innan behandling påbörjar bedövas huden.
Under behandling utvecklas ingen värme på huden. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som är intorkad hud. Dessa kommer att försvinna under en vecka. Sår och ärr kommer inte bildas därför att behandlingen bryter inte ner hudens barriär. Behandlingen gör: att de döda hudcellerna som är på väg att lossna försvinner fortare och efterlämnar ett nytt hudlager. Det uppstår inte heller någon pigmentering.
Antal behandlingar varierar mellan 1-4gg för att få den önskad resultat.

OBS! Vi vill uppmärksamma att ögonlock och under öga kan svulna mycket andra och tredje dagen. Ta till syn till din arbete.

Microneedling Behandling

Dermopen

Det är en behandling som bygger på microskada med micronidling pen (dr.Pen) och applicering av vitaminer, collagen, stamcellar, extrakt och andra naturliga antioxidanter. Återfuktar och förnyar hudcellerna och lämnar en fräsch och strålande hy. Även lämplig för yngre hud och Aknehud.

Rekommenderad behandlingstid är 3-6 sessioner 2 gånger per månad.

Hur går microneedling behandling hos oss:

1. Behandlingen med microneedling pen börjar med hudrengöring. Offtast använder terapeut mjuk peeling som t.ex Yellow Rose AHA peeling eller micellar vatten. Den tar bort döda celler och orenheter och förbereder huden för att ta emot de aktiva ingredienserna under microneedling behandling.

2. Huden disenfisieras med Klorgixidin innan terapeuten börjar arbeta med microneedling apparat. Kunder som är mycket känsliga kan uppleva behandling lite smärtsam. Kunder som har ytersta blodkapelarer och nån sort av utslag får inte göra den behandlingen.

3. Efter microneedling appliceras vitaminer eller andra aktiva serum. De masseras försiktigt in i de områden som behandlades med dermopenen i ca 5 minuter. 

3. För den starkaste resultat appliceras YELLOW ROSE Gel MASK. Masken lämnas på i 10-20 minuter. (Det är en tillvall och måste förbokas i förväg).

 4. När dermopen behandling är klar kan huden vara erriterad och röd. Behandling avslutas med en kräm eller Aloe Vera Gel som lugnar ner huden.

5. För den starkaste resultat rekomenderas använda Yellow Rose hudvård hemma.

Skillnad mellan microblading och micropigmenterin i 3D ögonbryn tatuering.

Skillnad med microblading

Är det som Mars och Snikers eller finns det storre skillnad mellan microblading och micropigmentering?

Skillnad mellan microblading och micropigmentering av 3D ögonbryn är att microblading är handmetod när man sker hårstrå med en liten microblad pen. Hårstrå är mycket tunna och naturliga. Med tunna hårstrå kan man göra mycket naturlig effekt för kunder som alldrig sminkar ögonbryn.

Micropigmentering är med apparat och nanotunn nål pinetrelar pigment mellan hudcellar. Det finns andra nålar som man kan använda för att kunna få skuggning. Det finns breda möjligheter med olika skuggor, t.ex man kan göra Ombre effekt när det är mycket ljus närmare näsa och mörkare till svansen. Pouder effekt är en av de mycket efterfrågat effekter. Kunder som redan har egna hårstrå men de kanske är glessa vill ha effect att de sminkade svag med en makeup penna. Micropigmentering metod gör mindre ont därför att avrunda nano nålar som påminner akapunkturnålar penitrerar pigment emmelan cellar iställe skera de. Den metod har bredare möjligheter, att man kan välja mellan naturligt och sminkad effect. Fördellar för kunder som alltid sminkar sina ögonbryn samt att man kan korrigera negativ pigment på kunder med gamla missfärgade ögonbryn.
Nakdel: på kunder med fetthud eller errbildning kan vara svårt att göra tunnahårstrå med apparat. 

Victoria Grepo har utvecklad egen teknik när man kan kombinera båda metoder för att leverera den önskad effekt.

VG Akademin

VG Akademin

VG Akademin är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa utbildningar inom Microblading. Med den gedigna erfarenhet vår personal har finns det goda förutsättningar för våra elever att nå framgång inom Nanoblading.

Vi är marknadsexperter inom skönhetssektorn och helt dedikerade till att erbjuda kvalitetsutbildningar inom mikro- och nanoblading samt semipermanent makeup. Utbildningarna är skapade enbart för att ge våra elever grundläggande färdigheter för att placera sig bland experter inom medicinsk estetik.

Du kommer att erhålla en kreativ undervisning och lärande på VGA, med både en grundläggande, avancerad och intensiv microbladingutbildning avsedd för 2-6 elever per klass. Vi använder oss av små grupper i våra utbildningar för att garantera varje elevs nytta av individuell handledning.

Våra utbildningar är certifierade och ger våra elever möjlighet till bl.a. bra försäkringsvillkor

Ögonprodukter

Det var dags att starta med den perfekta ögonkrämen.
Det är med andra ord Yellow Rose som ligger bakom även denna kräm i en elegant burk. Det är just av den anledningen som jag har höga förhoppningar på Cellulär ögonkräm och mask, för om den håller samma standard som Bio dropps så kommer jag att vara såld från första sekund.
Hur funkar den då? Som ni ser så består krämen av två produkter. YR Cellulär ögonkräm utlovar en uppiggande, lyftande och utslätande effekt, och mycket riktigt känns gelén riktigt sval och skön på huden. Long-Lasting YR Cellulär Mask påstås sig dämpa mörka ringar under ögonen samtidigt som den ska förbättra kollagenproduktionen vilket har en föryngrande verkan och ska synas efter bara några veckors användning.
YR Cellulär kräm och mask med stamceller vinter erbjudande kostar 589 kronor och kommer alltså att gå att köpa hos www.yellowrose.se webshop, Victoria Grepo Akademin och andra återförsäljare.

Dagens modell

Vi är mycket tacksamma till våra modell som ställa upp till PMU behandlingar.

Julklapp från oss

Julklapp

Facebook https://m.facebook.com/divassweden/

Colombian Fashion
- 15% rabatt alla som använder kod VG Akademin.


www.divassweden.com
Contact@divassweden.com
Orders@divassweden.com
Tel:‭+46 709980707‬
Tel:+46728520115