Re-charge N serum från bdr medical.

Re-charge N serum från bdr medical.

I vanliga fall den torra huden ser tråkig ut och döda hudceller gör sminken smutsig och hudfärgen grå och trött. För dig som är 30+ och vill verkligen återfukta huden rekommenderar jag en tysk serum från BDR medical

Re-charge N serum från BDR medical (20 år erfarenhets företag från Tysklad) är en power booster för riktigt bra fuktighet. Du märker den ultrafina konsistensen omedelbart, eftersom att huden absorberar serumet omedelbart.

Å andra sidan får jag en friskhet med Re-charge N serum, som jag applicerar på morgonen och på kvällen direkt efter rengöringen. På grund av den höga koncentrationen behöver du verkligen lite - för här betyder det att mindre är mer! 

Sedan dess har min hud inte spänd och känns mycket återfuktad och mjuk. Utan PEG eller paraffiner ger detta hyaluroniska mirakel helt enkelt ren fukt för varje hud och ålder. I LOOOOVEEE!


Extra tips: Den får inte saknas i någon semesterväska! Det skyddar huden från torrluft och saltvatten, sol och liknande. Det hjälper huden att återvinna förlorad fukt.

Du hittar Re-charge N i vår webshop.

Dm.Cell koreansk hudvård

Dm.Cell BB Glow

Dm. Cell är en av ledande koreanska medicinska produkter som skapades för att dramatiskt förbättra huden genom att införa kraftfulla ingredienser som arbetar med det dagliga hudvårdssystemet. Till skillnad från andra tar denna produktlinje hänsyn till det faktum att olika hudtyper existerar och skapade produkter för att specifikt tillgodose varje patients önskade resultat.

Dm. Cells produkter:

- Doftfri 
- Ingen Syntetiskt pigment
- Inget konstgjort ytaktivt medel
- Ingen paraben

- Ej tesat on djur

- organiska ingridienser

- Dm.Cell tillverkar produkter baserade på selen från naturliga mineraler och joniserat vatten som har fyra gånger högre syrepermeabilitet med germanium.

- BNP (BioNano Protein) läggs till alla råvaror för att avgifta och neutralisera skadliga ämnen.

- Bionano protein - DM.Cell's  patenterad teknik som avlägsnar active oxygen via penetrering in i överhuden av nanopeptider.

- Liposomer - dermatologisk penentreringssystem med US patent som effectiv transporterar ingridienter in i huden.

Huvudingredienser:

• MIF Complex / Ocean enzymbehandling

• Alfa-lipoinsyra / Supersyrantioxidant

• Kojic-de-formikatsyra

• EGF / Skin regenererande faktor vinner Nobelpriset

• FGF / Dermal regenereringsfaktor

• Gamma PGA / stark fuktgivande faktor 10 gånger starkare än hyaluronsyra

• Ginseng stemcell

Nano Peptide
Improve clean skin tone and transparency.
Collagen Peptide
Prevent wrinkles and spread existing wrinkles.
Phytospingosine
Keep skin clean by suppressing rough skin irritation and stabilizing skin.
Vitamin Peptide
Melanin inhibition improves skin spots and blemish.
Acetyl HexaPeptide
Skin elasticity and facial features similar to Botox lifting effect.
Dm.Cells mål:

1. BÄSTA KVALITET

Dm.Cell gör inte prisbubblan, men vi spelar med produktens kraft som visar anmärkningsvärt effektivitet.
2. PROFESSIONELL KOSMETIK

Dm.Cell eliminerade de skadliga ingredienserna och fyllde bara premium ingredienser.
3. ECO PHOLOSOPHY

Alla Dm.Cell produkter testat inte på djur och har slutfört hudsäkerhetsprovning.
4. PATENT 
(Vår egen originalteknik)

En av principen att upprätthålla en färsk potens och färskhet av produkterna, BNP (Bio Nano-protein) tillsätts för att neutralisera all av råvaran har avgiftningseffekter från farliga ämnen

Afroditeskrydda

leksaker för vuxna

Webshop till Afroditeskrydda. KLICKA HÄR.
Vill du ordna ett kryddparty?

Eller hemparty, homeparty, leksaksparty? 

Har du några fler frågor eller tycker att detta låter som en perfekt plan för din möhippa, hemmafest, chillkväll med vännerna, eller liknande? Skricka ett mail med frågor och information till afroditeskrydda@insakonsult.se

Afroditeskrydda svarar dig snarast och kan förhoppningsvis ge dig och dina vänner en riktig upplevelse!!

Lipo laser - vann ett bantningspris i Paris.

Lipo laser fettreducering

Nyhet med start från maj på Victoria Grepo Akademin.

Lipo laser är den första FDA-godkända, låg nivå och icke-invasiv behandling för att bli av med celluliter, fett och minska utseendet på bristningar. Det skapades och lanserades i Storbritannien, vann ett bantningspris i Paris och används nu över hela USA, Kanada och Australien.
Resultat? 3-8 cm efter 3-8 behandlingar (upp till 30 min beh).

De vanliga behandlingsområdena är buken (mummy mage!), Lår, kärlekshandtag / muffin topp och till och med överarmar och kinder samt dubbelhaka. Du kan i princip få Lipo laser någon plats som du vill smyga ner så att Lipo laser plattorna kan placeras på.

Hur fungerar det? Åtta plus två små plattor placeras på behandlingsområdet och säkras med en band så att de håller på plats. Plattorna avger låga nivåer av laser energi, vilket väsentligen smälter fettcellerna utan att skada huden. Den skickar signalen för att bryta ner de lagrade triglyceriderna i fria fettsyror och glycerol som sedan släpper ut fettet som ska elimineras från kroppen. Denna process att släppa fettsyrorna är faktiskt ett naturligt svar som kroppen har när kroppen behöver använda lagrade energireserver. Så det bästa med Lipo laser är att det inte skapar någon onaturlig reaktion i kroppen eller skadar eller förändrar eventuella omgivande strukturer som hud, blodkärl och perifera nerver.

Omedelbart efter Lipo laser behandlingen, ska du träna för att hjälpa till att eliminera de frigjorda fettsyrorna från din kropp. Det rekommenderas att du tar en snabb promenad eller gör 20 minuters kardio eller LPG lymfamassage.

BDR Medicinsk microneedling

Bdr microneedking

bdr,(beauty deffect repair)  den dermatologiska behandlingsmetoden för behandling av specifika hudproblem. Innovativ bdr-teknik kombinerad med högeffektiv bdr-dermoskopi kombinerad med individualiserad behandling ger omedelbart synliga resultat i närheten av den medicinska världen.

Fettredusering med 3D Hifu liposonix

Liposonix 3D Hifu

Liposonic 3D HIFU penetrerar samtliga hudlager direkt till fettcellslagret vilket orsakar en förstörelse av fettcellerna under behandlingen. Ett märkbart resultat syns direkt efter behandling, därefter pågår fettminskningen i 8-12 veckor då kroppen avlägsnar den förstörda fettvävnaden naturligt. Slutresultatet syns ca 3-6 månader efter behandling. Idealiskt för behandlingen är att du är aktiv och nära din målvikt med vissa överflöds- eller envisa fettdepåer. 

OBS! Innan behandling får man ej konsumera alkohol eller blodförtunnande medel/ ej lämplig för gravida eller ammande.

Behandlings område:

- magen

-karlekshantag

-innelår

-utelår

-framsida av lår

-rumpa

-överarmar

-överdel av rygg

-underdel av ryg.

Den maskin inte används på ansikte. 

 

BB Glow microneedling

Stayve BB Glow

Microneedling är det senaste genombrottet inom hudvård och hudföryngring.

Vi erbjuder BB Glow behandling och utbildning i Stayve BB Glow microneedling. Alla behandlingar hoss oss uför bara certifierade terapeuter. 

Med Microneedling pen kan man justera hastighet och nållängd under behandling och anpassa till den område på ansikte eller kroppen som skall behandlas. Eftersom nållängden enkelt kan ändras kan du behandla väldigt många olika typer av hudbesvär med Microneedlings pen. Det finns olika märke av microneedlings pen som kan hette MTC, dr.Pen, Dermopen, Mesopen och mm. Det kan vara laddbar modell eller med strömadapter.

- Utbytbart huvud med 12, 36, nano mikronålar.
- Flera olika hastigheter som väljs beror nållängd.
- Justerbar nållängd mellan 0,25 mm och 2,0 mm.
- Användningsområden är över hela ansikte och kropp.

Vi har 3 olika microneedlings pen att välja emmelan beror på behandlingssyfte. Dr.Pen, MTC med led ljus och Mesopen. Mest populara behandlingar gäller främst ansikte, hals, dekolletage och händer, men kan även användas på resten av kroppen mot celluliter, bristningar, hudåtstramning. Microneedling pens nålhuvud stimulerar hudens produktion av kollagen och gjämnar ut huden.

Resultaten är en jämförbar fraktionerad laser-behandling men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.
Kombinera gärna behandlingen med ett serum, populära serum är Hyaluronsyra, Vitamin C, Olegopeptidet, Vitaminerals, Wrink - filler.

Alla modeller har en motor som driver huvudet upp och ner över 1000 gånger per minut(1000 punkteringar/sekund). Nålarna på huvudet skapar mängder med mikrokanaler i huden utan smärta. Huvudet med nålar är sterilt till varje kund och enkelt att byta ut.

Nålhuvudet består av:

Nålarna är av medicinskt rostfritt stål.
Steriliseringsmetod: Ultraviolett desinfektion.
Förpackning: Medicinsk steril förpackning.
Certifiering: CE-Märkt


Behandla hudbesvär som:
Röklinjer runt läpparna
Bristningar
Acne-ärr
Pigmentering och solskador
Stora porer
Huduppstramning och föryngring
Keratisis pilares (knottror på tex överarmar)
Du alltid får rekommendationer från vår hudterapeut. 

Behandlingen börjar med rengöring, Aha peeling eller dermobration och desinfektering av huden.  

Nållängd varjerar mellan 0,5-0,75mm med valfri vitaminboost. Nålhuvudet med 12 nållar går 1-4 ggr över behandlingsområdet utan en press på huden, bloodcerkulation okas men inga blödningar få förekomma.

Nål huvudet byts till Nano nål och Stayve BB Glow serum maseras in i huden, man anpassar nål tryk beror på kund och område.

Nästa steg är avslapnad paus med gelmask som extra kan Led mask appliceras för starkare resultat.

BB Glow behandling avslutas med Stayve kräm och spf 50

Efter avslutad behandling är det viktigt att använda efterbehandlande produkter som terapeut rekommenderar. Undvik att utsätta huden för onödig värme efter behandling tex bastu, sol eller intensiv träning. Undvik sol i 30 dagar och uppräpp behandling efter 2 veckor. 

Vi rekommenderar att ni inte använder någon makeup samma dag som avslutad behandling.

Hur många BB Glow behandlingar behövs?

Beroende på vilken del av kroppen du vill behandla behövs det såklart olika många behandlingar.

Generellt rekommenderar vi på 4-6 behandlingar. Det är dock individuellt hur många som just du behöver för att uppnå dina mål och önskemål.

Det ska gå ca 2 veckor mellan behandlingarna.


Hur känns Stayve BB Glow behandlingen?

Beroende på vilken nållängd du använder känns det olika mycket, vilket är en självklarhet.  

Vid behandling med 0,2mm känns det ytterst lite, om du väljer en inställning med längre nålhuvud känns det självklart mer. 

 

Dark Spot Fader - blekningsserum.

Yellow Rose blekningsserum.

Serum som gradvis reduserar hudfärgningar, sol och åldersfläckar, akne märken, bekämpar hyperpigmentering och hjälper till jämna ut hudton. Passar till ansikts-, hand- och kroppsvård, för alla hudtyper. Kan kombineras effektivt med andra Yellow Rose Whitening produkter.

Köp här.

 

Hydrodermobration behandling.

Hydrodermobration

Hydrodermobration eller Hydro Facial är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum.

Hydro Facial i är ett genombrott inom estetisk teknik.
Hydro Facial är den nyaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. Den är enda hydradermabrasion-utrustningen som – i en och samma behandling – rengör, peelar samt tillför fukt och skyddande antioxidanter.

Detta bidrar till att ge en vacker och klar hudton utan att irritation. Behandlingen är mycket effektiv för att vitalisera och är unikt fuktgivande för huden. Hydro Facial använder speciella behandlingsessenser, som på ett milt sätt möjliggör stark dermabrasion.
Vilka resultat kan förväntas?
– Förminskar fina linjer
– Förbättrar fet och acnebenägen hy
– Mindre uttalade porer
– Ger lyster och jämnare hudton
– Återställer fuktbalans och elasticitet
– Reduktion av hyperpigmenteringar. Melasma/solfläckar

Permanent fettreduceting

Fettfrysning Stockholm

Permanent fettreducering med Cool Shaping.

På Victoria Grepo Akademin på Götgatan 81 mitt i hjärtat av Södermalm i Stockholm utför de en mycket fascinerande men samtidigt ofarlig skönhetsbehandling som reducerar fettceller på oönskade områden på kroppen med mellan 20-25 procent.

Victoria Grepo Akademins maskin Coolshaping 3-Max använder sig av en väldokumenterad metod som kallas för cryolipolysis. Den går till som så att man fryser ned fettlagret under huden så att fettcellerna som är mer köldkänsliga än omgivande vävnad förstörs. De förstörda fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på naturlig väg. De områden som kan behandlas är mage, kärlekshandtag, lår (insida och utsida), höfter, rygg, celluliter samt rumpa/stuss. Resultaten av en behandling blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller och det finns vetenskapliga belägg för att cryolipolysis fungerar.

Victoria Grepo menar att Coolshaping lämpar sig perfekt för områden som kan vara väldigt svåra att träna bort som exempelvis gravidmage, kärlekshandtag, ridbyxlår med mera.

– De flesta har säkert oönskat fett på kroppen som man inte lyckas bli av med genom endast träning och diet. Man går och irriterar sig på detta, men kanske inte är beredd att göra en fettsugning som ändå är ett rätt stort ingrepp, och då är Coolshaping ett jättebra ofarligt alternativ. Med maskinen kan man skulptera figuren bit för bit, säger hon.
Vetskapen om att fettceller är mycket känsligare för kyla än hud-, nerv- och muskelceller gör det möjligt att kyla ner vävnaden till flera minusgrader utan att skada övrig vävnad.
– Vid en Coolshaping-behandling kyler vi kontrollerat ner hudens temperatur, från cirka 0 till minus 10 grader. Fettcellen försätts i apoptos, en biologisk process där vi appellerar till kroppens försvarsmekanism om förestående fara vid kyla. De celler som inte är kapabla att klara sina respektive uppgifter programmeras till att dö, och eftersom just fettcellerna är speciellt utsatta vid kyla försvinner dessa. Under flera månader efter en behandling pågår denna process och långsamt framträder resultatet. De döda fettcellerna kommer aldrig mer tillbaka vilket innebär att området som behandlats även har minskat sin förmåga att binda upp nytt fett i framtiden.
Coolshaping tar plats i ett behandlingsrum, på en brits och i liggande läge beroende på kroppsdelens placering. Behandlingen tar cirka 60 minuter och får upprepas max tre gånger på samma område.
Victoria framhåller att bästa resultatet av behandlingen uppnås genom att vara aktiv och äta hälsosamt. Om man fryser bort mycket fett på exempelvis magen är det också klokt att kombinera fettfrysningen med en uppstramande behandling för att inte få lös hud som hänger.
– Kroppen tar mycket mer tid på sig att dra ihop huden än att reducera fett och därför är det mycket viktig att kombinera fettfrysningen med exempelvis ultraljuds-behandling, RF-huduppstramning eller LPG som maskinen också kan utföra, och/eller smörja med uppstramande krämer som kunder kan köpa hos oss på plats. Detta ger snabbare återhämtning och ett bättre resultat.

Hur känns behandlingen, gör det ont?
– Man känner först ett starkt sug och det kan vara lite obehagligt. Efter cirka tre minuter kyls dock huden ned huden till minus tio grader och då känns det ingenting. Kunden får ligga och läsa eller kan få en annan behandling från terapeut med reducerat pris under tiden.

Vilka är de vanligaste biverkningarna och är det några som du rekommenderar att avstå från en behandling?
– Gravida och ammande kvinnor avråder vi från att göra en Coolshaping-behandling liksom personer som inte har frisk hud på behandlingsområdena. Det är vanligt att man får blåmärken av suget, men annars är det ofarligt.

Vad kan man förvänta sig för resultat?
– Med varje behandling försvinner cirka 25 % av fettet inom det behandlade området från kroppen under en två månader lång period. Resultatet syns efter 2 veckor, och ju mer fett som finns desto tydligare blir resultatet. Det är enkelt matematik: om man reducerar 25 % av 5 cm fett så syns det mer än om man reducerar 25 % av 1 cm fett. Kunder tappar ibland 3-8 kg efter 1-3 behandlingar.

Varför tycker du att Coolshaping med 3-Max är en bra behandling och varför ska man välja det framför traditionell fettsugning?
-- Den går att variera med andra behandlingar för att skulptera kroppen och gå ner i vikt. Man får även mycket glädje av att resultatet är permanent. Fettcellerna som är borta är borta för alltid. Fettfrysning är inte heller någon operation och man slipper de komplikationer som kommer med en fettsugning; man behöver inte ta ledigt från jobbet, man slipper ärr och andra obehag, samtidigt som man gör sig av med det oönskade fettet, avslutar Victoria.

Victoria Grepo Akademin är både en salong och en skola inom hudvård och skönhetsbehandlingar och erbjuder utöver fettfrysning även andra fettreducerade behandlingar, samtidigt som de är generalagenter för det grekiska hudvårdsmärket Yellow Rose i Sverige. För mer information, besök www.victoriasakademin.com

 

LPG massage - Endermologie

LPG massage i Stockholm

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. Nyrevolutionerande teknik - skulptera din kropp utan kirurgi!

Hemligheten bakom LPG®:s framgångsrika utveckling är den patenterade tekniken IMR (Independent Motorized Rolls). De motoriserade rullarna fungerar helt oberoende av varandra. Sedan bestämmer riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer hur huden försiktigt dras in och hudveck skapas med olika form, tjocklek och djup för ett optimalt resultat. 

Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning.Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen skulpterar kroppen och ger synbara resultat såsom förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden, reducering av celluliter samt att fettvävnaden minskar!

Behandling rekommenderas för dig:
För Kroppsskulptering.
Före/efter kirurgiska ingrepp.
Om du lider av Ödem, Fibromyalgi, Fibroser, Stelhet.
Om du har Idrottsskador eller för att Lindra muskel- och ledvärk.
Samt för påskynda återhämtning efter träning.
Reducerar celluliter och överflödigt fett i problemområden.
LPG hjälper forma och lyfta upp rumpan och framhäver kroppens konturer.
Återställer hudens elasticitet och slimmar figuren.


Du ska undvika behandling om du har:
Cancer
Infektion
Inflamationsfas
Blodförtunnande medicin
Blodsjukdom
Graviditet (förutom ben efter 3:e månad)

Vid lipomassage koncentrerar vi oss på dina fettdepåer.
Vid cellulitbehandling koncentrerar vi oss på dina celluliter.

LPG SPORT
Vi rekommenderar LPG för dig före och/eller efter träning. Rensar ut slagg och mjölksyra. Prestationshöjande behandling samt att du återhämtar dig snabbare efter hård träning. 

LPG SKÖNHET
För dig som har problem med envisa fettområden, celluliter och slapp hud. (Rekommenderas 2 Behandlingar i veckan). LPG massage kan kombineras med fettfrysing eller Hifu för att nå bästa resultat och forma kroppen.

LPG HÄLSA
För dig som vill ha en djupgående bindvävsmassage som ger ökad blodcirkulation, lymfcirkulationen och total avslappning.  Behandling ökar vällmående och mindkar smärta i kroppen.

Hur många Endermologiebehandlingar behövs?
Minst 8 behandlingar med besök 2 gg i vecka. 10–14 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat. Efter Liposkulptur/fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid räcka.


Försvinner verkligen mina celluliter?
Endermologie Lpg är idag den enda behandling som är tidsomprovat och kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar detta.


Hur ofta skall man gå på behandling?
Som regel bör man gå på behandling ca 2 g/ veckan första 8 gg och sen 1gg i vecka tills man uppnår resultat. Vi behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna. Som underhållsbehandling går många 1–2 ggr/mån.

Behandlas bara ”mina problemområden”?
Man fokuserar naturligtvis på problemområdena, men resten av kroppen behandlas också för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen. Terapeut tittar på dig och dina behov.


Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie?
Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. (Med 1 gång/månad förbättrar man dessutom sina resultat)


Hur lång tid bör det gå efter en fettsugning innan man kan få LPG Endermologie behandling?
Efter ca 2 veckor brukar det vara lagom att börja med behandling. Rådgör alltid med din behandlande doktor.


Vad är skillnaden mellan Endermologie och fettsugning?
Endermologie är till skillnad från liposkulptur/fettsugning en metod som inte penetrerar (går igenom) huden. Liposkulptur/fettsugning är en operativ behandling med permanent reducering av fettvävnaden. Många patienter börjar med Endermologie behandling och väljer senare att komplettera med liposkulptur/fettsugning. En tvåstegsbehandling ger det bästa resultatet. Ta alltid konsultation med din kirorg.

Hur upplever man behandlingen? Gör det ont?
Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever det mycket behagligt. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt.

Hur känns det efteråt?
De flesta patienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man skall tänka på att dricka minst 2 l. vatten per dag under tiden man får behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.


Kan man behandlas med Endermplogie om man är gravid?
Nej, den kraftiga massagen sätter igång kroppen och är inte att rekommendera vid graviditet.

BB Glow behandling i Stockholm

BB Glow i Stockholm

BB Glow behandling. NYHET!


BB Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och får användas runt ögonen. Victoria Grepo Akademin har fått äran att lansera STAYVE professionella koreanska produkter för BB Glow behandling i Sverige. BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att hjämna ut hudton.

 

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.


BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga. 

Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow behandling passar:

För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Ljusar upp åldersfläckar
För dig med ojämn ton
För dig med missfärgning (hypopigmentering)

 

BB Glow behandling passar inte om du har:

Cancer
Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet;
Blodkoagulationssjukdomar, blodsjukdomar;
Akuta infektionssjukdomar
Graviditet och amning
Akuta inflammatoriska processer
Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)
Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr
Inflammerad akne;
Öppna sår och brännskador
Epilepsi
Allergi mot komponenter
Feber
Med försiktighet vid diabetes och herpes.
Efter en BB Glow behandling skall man undvika kosmetiska- och/eller laserbehandlingar i en månad.
Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor.

 

Behandlingseffekt som man når:

Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
Stimulering av kollagenproduktion
Ökar hudens elasticitet
Ger näring och hydratisering
Föryngring, återfuktning och lyftning
Minskar antalet fina rynkor
Minskar porer
Förbättrar hudens naturliga skydd
Ökar jämn hudfärg
Berikar huden med antioxidanter
Neutraliserar fria radikaler

 

BB Glow behandling har inget att göra med proceduren "Camouflage" i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar. BB Glow behandling utförd med Microneedling Pen och speciala mesoserum + BB glow serum och inte tatuerings pigment. Tack vare de serum uppnås effekten av BB-kräm på huden, som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid.

Hur behandling går till:

Behandling börjas med djup rengöring. I vanliga fal används mjuk fruktsyra som mjuk tar bort gammala cellar. Inan applicering av BB Glow serum ska huden återfuktas med vitaminboost och bara efter åt BB Glow mesoserum införs i huden med hjälp av Microneedling Pen och Nano nål.
BB serum fördelas jämnt på alla ytor i ansiktet och på övre och nedre ögonlocken. Färg finns i 3 olika färgtoner. Efter BB Glow mesoserum används alkoholfri gelmask som återfuktar och lugnar ner hud. Och avslutas behandling med speciell Stayve kräm. Med den kräm ska du fortsätta smörja husden i 3 dagar på morgon och kväll.

 

Hur ska du välja färg?

Terapeut lysnar på din önskemål och tittar på din hudton.

 

Efter behandling:

Du ska avstå från aktiv sol i 14 dagar efter behandling
Den första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel. Vi rekommenderar använda alkoholfri klorgexidin. Stayve vårdande kräm ska anbändas i 3 dagar.
Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta (svettas) under minst fem första dagar.
Solskyddsmedel ska användas vardagligen.

Vaginal föryngring med HIFU

Vaginal tightening

Vaginal Hifu är bättre än Laser & helt ny applikation för vaginal åtdragning baserat på den senaste HIFU-tekniken.

SLUTA KNIP! Vi har lösningen!

Det är något som diskuteras i små bokstäver, effekterna ifrån en förlossning, åldring eller komplex över dom intima områden. Miljoner kvinnor kan känna torrhet, förlust av vaginala muskler och smärta under samlag. Oroa dig inte, vi hjälper dig.

Det är ny teknik och det bästa valet för vaginal åtdragning som baseras på senast HIFU-teknologi. Totalt icke-invasive Vagilift och det använder endast ultraljudenergi. Den säkra och bekväma applikationen ger bättre tålmodig överensstämmelse. Den fokal- termiska skadan, framkallar sekundär naturlig collagenstimulans i submucosa- och hinnaproprialager. Når både 3.0mm och 4.5mm djup utan någon mucosal skada, vilket gör att HIFU-energi kan lätt tränga igenom vaginala väggar.

Vad är Vaginal föryngring?
Det är en ultraljudsapplikation som stimulerar kollagen tillväxten i den vaginala väggen så att din vagina återfår elasticitet blir fylligare och återfuktad.

Vilka är fördelarna med vaginal föryngring?
Dina vaginala väggar blir tjockare och starkare och kommer att förlora torrhet. Detta kommer att öka din sexuella njutning och bromsa effekterna av åldrande.

Hur genomförs behandlingen?
Ett litet munstycke är insatt i slidan som avger låga energipulser som tränger dina vaginala väggar och stimulerar kollagen tillväxten. HIFU behandling är en skonsam applikation av hög intensitet ultraljud som går djupt in i vävnaden.

Hur lång tid tar det?
Behandlingen tar mindre än en halvtimme. Du kommer förmodligen att vara på kliniken cirka en timme.

Är det smärtsamt?
Vissa kvinnor har sagt att Hifu behandling är något obehagligt, men de flesta kvinnor känner inte någon smärta. Om du är särskilt nervös om förfarandet, Ta en pratstund med oss om det under ditt första konsultations besök.

Behöver jag ta ledigt från arbetet eller stanna inomhus för dagen?
Nej, du kan gå tillbaka till dina normala aktiviteter direkt efter. Du rekommenderas att inte göra någon övning i 24 timmar och du kommer att behöva avstå från samlag under 6 eller 7 dagar.

Kommer jag behöver mer än en behandling?
HIFU behandling kommer att kräva 2 eller 3 behandlingar beroende på person.

Hur länge håller resultatet?
Resultatet varar länge, det varierar ifrån person till person men mellan ett år och ett halvt år, eftersom förändrade hormoner kommer att påverka dina vaginala område som du åldras. Om du vill prata om HIFU vaginal föryngring, kontakta oss för att boka tid för en konsultation och vi kommer att ge dig råd om den bästa behandlingen för att passa just dina behov.

Microneedling behandling

Microneedling behandling med dr.Pen.

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Dr.Pen skapar tusentals små kanaler i huden och detta triggar igång huden att skapa mer kollagen och elasti

Under microneedling behandlingen läggs speciell anpassade produkter vitaminer från Yellow Rose som tas upp 100% gånger bättre av huden pga microneedlingen. Yellow Rose vitaminer finns för olika problem.
- wrink filler
- lifting
- hög effectiva vitaminer med oligopeptider m.m.
- vitomeniraler
- hyaluronic mega återfuktning
- cellulit behandling
- bristningar

Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Det är den tid det tar för nytt kollagen och elastin att bildas. En kur på 3-6 gånger var 3-6:e vecka rekommenderas för bäst resultat.

Dr. Pen och produkterna är specialutvecklade och sterila. Allt för en säker behandling.

Microneedling är en snabb, säker och effektiv behandling. Den passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Konferens och tävling, ett event i skönhets branch.

Konferens och Tävling i fransgörlängning.

Beauty World SWEDEN 2017
Lash & Brows Championship
Stockholm 11/11-2017
Scandic Ariadne, Södra kajen 37, Stockholm.

Härmed har vi nöjet att informera dig om kommande event för dig som arbetar inom skönhetsbranschen: I november kommer det att hållas en ”Lash & brows” konferens med en tävling i fransförlängning och ögonbrynpigmentering.

Det kommer att närvara välkända specialister inom fransförlängning, lash-lift Botox lamination och ögonbrynpigmentering som kommer att dela med sig av sin kunskap. Du får möjlighet att träffa de bästa, se workshops och diskutera vad som är mest intressant för dig.

Under konferensdagen bjuder vi på lunch, fika och kvällsbuffé inkl. 2 glas vin. Alla deltagare får diplom och goodiebag från föreläsare och sponsorer.
Eventet kommer att hållas i en fantastisk miljö i skybaren på våning 17 med glastak på Scandic Ariadne och har spektakulär utsikt över vattnet och Stockholm.

Välkenda förelesare:

Elena Stackhovich (BY) – ”Beautiful eyes or basic rules in modeling the look.”
Darja Streleckaja (UK) – “Secrets for success in competitions”
Nina Naukkarinen (FI)– Workshop “Puder Brows.”
Inga Misiute (UK) – “Kily styl”.
Miranda Tarpey (UK) – ” the VOLUMETRIC CALCULATOR”. This is teaching lash makers how many multiple lashes they can use for different natural lashes.
Nelly Soimina (KZ) – “Mega Volum. Creation of the covers for the gaps between eyelashes.”
Karin Ruus (SW) – ”Lashlift styling”.
Roea Jorat ( SW) – ”Microblading”.
Jessica Lima (BR) – ”Marketing your Lash Business ( Start,Build & Grow) •What is Branding? •DYS Graphic Creation • Creating professional adverts ( instagram & facebook) •Facebook cover •The importance of collecting clients email."
Francesca Nappi (IT) – “About complex eyes modeling”.
Alla Romazanova (BY) – “Volym i 3D brows. 2 in 1 tecknik."

 

Hifu vaginal tithening

Vaginal tithening


HIFU-vaginalspänningsbehandling?

Det är högfokuserat ultraljud. Med hög precision, värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa lagrar.

En person behöver vanligtvis cirka 2 behandlingar. En behandling med 2-3 månader mellanrum. Kunden kan känna resultat några veckor.
En behandling tar cirka 40 minuter.

HIFU vaginal maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är icke invasiv är en icke-invasiv kosmetisk procedur som återställer utseendet och funktionen av det vaginala området, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling.
Vaginal HIFU är den senaste och hetaste tekniken.
Den är till för:
1. Att ge en kraftig vaginal åtdragning och stärkande effekt för att förbättra sexlivet
2. Att ge en ökad vaginal smörjning och eliminering av torrhet
3. Att ge en förbättrad vaginal känslighet genom cellregenerering
4. Att ge en omfattande förbättring av vaginal hälsa och minskad infektion.

Dessa personer kan inte behandlas med Vaginal HIFU:
• Oskulder
• Gravida
• Kvinnor som nyligen utfört abort.
• Kvinnor under menstruation eller 1 dag före / efter menstruation.
• Kvinnor med vanlig sjukdom. Pls gör behandling efter återhämtning.
• Kvinnor med tumör i eller bredvid vagina.
• Kvinnor med venerala sjukdomar.
• Kvinnor vars inre vägg av vagina är med Måttligt trauma kan inte behandlas med denna maskin.
• Kvinnor med mindre trauma på innervägg av vagina ska behandlas noggrant under behandlingen.
• Kvinnor med erosion av livmoderhalsen kan inte behandlas med denna maskin.
• Kvinnor med måttlig kolitit eller svårare kolit kan inte behandlas med denna maskin.

Vad ska du ta hand om efter HIFU-vaginalspänningsbehandling?
1. Du behöver ingen särskild vård, behöver bara den normala rena;
2. Det kommer att bli svagt svullnad i skeden efter operationen, men oroa dig inte, det dämpar sig i allmänhet ungefär 5 timmar. Uppträder en liten liten vit energipunkt i vissa delar efter behandlingen, men dessa är vanligtvis normala svaga och övergående reaktioner.
3. Vissa människor efter att ha fått en behandling kommer vaginala slemhinnor att förekomma små blodfläckar, men det kommer automatiskt att försvinna om några dagar och veckor. Anledningen är att operationen är felaktig, för mycket energifokus på slemhinnesskiktet
4. Efter 1-3 månad kan du göra annan behandling
5. Efter behandling känner du inte obehag, kan ha sexliv efter en vecka.

 

Varför?
Största orsakerna till löshet i vagina orsakas av dålig cellgenerering och översträckning av vävnader som generellt orsakas vid förlossningen. Kroppen försöker reparera skadorna som orsakas vid förlossningen men misslyckas med att ge fast form och fasthet.


- Brist på fasthet främjar löst grepp över manliga organ.
- Löshet dessutom orsakar ofta frekventa infektioner och torrhet.
- Födseln är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina.
- Bortsett från förlossning, torhet är problem som kommer på grund av dålig hormonsekretion eller andra problem också en av de vanliga orsakerna till lös vagina. Slemhinnor utsöndrar vätskor regelbundet för att hålla fuktig. Denna fukt skyddar från bakterier och andra smittämnen och håller den ren och smidig.
- Dålig blodflöde mot kvinnans könsdel är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina, det saktar ned generation av celler. När cellgenerering är långsam försvagar det vävnaderna och gör väggarna lösa och tråkiga. Torrhet orsakad på grund av dålig slemkörtelfunktion orsakar också slöhet i väggar. Dåligt blodflöde mot kvinnors könsorgan reducerar immunförsvarets räckvidd. Detta gör att infektioner och allergener kan attackera och orsaka problem. Frekventa allergier och infektioner orsakar frekvent inflammation och sänker blodflödet och gör väggarna lösa och tråkiga genom att minska kollagenfibrerna.
- Infektioner och allergier kan också uppstå på grund av svagt immunförsvar och dålig hygien som också är en av de vanligaste orsakerna till lös vagina.
- Kvinnor som använder IUD eller använder p-piller för att förhindra graviditet, tar lugnande medel för att behandla sömnlöshet eller lider av stress har också dålig hormonal utsöndring och mindre blodflöde som är vanliga orsaker till lös vagina.
- Långa sitta timmar, fetma och klimakteriet är andra orsaker till lös vagina eftersom dessa också begränsar blodflödet mot kvinnliga genitalområdet. Effekterna av dessa problem minskar utbudet av näring och syre till celler och främjar deras död i snabb takt. Detta orsakar svaghet i vävnader och utarmar vaginal fasthet.

Vaginal avslappning ger mindre grepp över manliga organ och kvinnor känner inte känslan under samlag. Detta förhindrar mot sexuell vilja som kan leda till frigiditet hos kvinnor. Frigiditet pushar en kvinna för att undvika sex och komplicerar problemet ännu mer. Detta tillstånd skadar förhållanden också och sätter också en kvinna i negativ känslomässig status.

Denna Vaginal HIFU behandling för lös vagina fungerar inom några minuter så att en kvinna kan få glädje. Efter 1-3 behandlingar blir resultaten bättre och bättre och över en tidsperiod ger naturlig täthet och smidighet.
Vaginal föryngring/tithening gör vaginala väggarna hårdare för att ge ett ordentligt grepp över manliga organ och släppa smörjning för att ge sensationell penetration.

Hifu behandling

Hifu ansiktslyft, stockholm

Hifu behandling, inget för de känsliga!
Hifu används bland annan för att behandla:
- Slapp hud och elasticitet.
- Rynkor och fina linjer
- Få collagen boost på djupet och mellanlager.
- Få ansiktslyft utan operation och återhämtningstid. Man kan gå till arbete direkt.

Vad kan man behandla med Hifu teknologi?
- Hela ansikte och dekolletage,
- Kroppsuppstramning,
- Permanent fettreducering,
- T.ex tar bort dubbelhaka, reducera fett och strama upp huden.
- Vaginal tittning,
Hudterapeut Suela är erfaren inom Hifu teknologi och kan erbjuda flertal behandlingar med Hifu teknologi på Victoria Grepo Akademin. Välj mella ansiktslyft, collagen booster, vaginal tittning, huduppstramning på kroppen och permanent fettreducering med känd Liposonix (3D hifu).
Det finns få tider kvar med Hifu erbjudande. Boka via bokadirekt.se