CO2 laser behandling

Reducera akneärr med CO2 laser.

Fractionella lasern är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Den erbjuder mest djupgående och effektiva behandlingar för en yngre, fastare och slätare hud.


Till skillnad från traditionell laserslipning som skalar av huden ger CO2 laser små mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud. Läkningen går snabbt vid fraktionerad behandling.

Det utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden. Där stimuleras kollagen nybildningen och ökar elasticiteten vilket resulterar i huduppstramning.

Vid fractionell CO2 laserbehandling gör vi oftast mellan 3 – 5 behandlingar med ca. en månads mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med minimum av konvalescens. 

 

Områden som kan behandlas förutom ansikte är hals, decolletage, händer, ben, mage och rygg samt vaginal åtstramning och intim blekning. Acneärr förekommer både som förtjockningar och fördjupningar. Acneärr kan aldrig avlägsna helt, däremot kan det bli en avsevärd förbättring. För att få maximal effect rekommenderas kombinera CO2 laser med PRP behandlingar eller mesoterapi. Samt vid gruppor går att fylla in med filler.


– Vi börjar med en konsultation online eller offline.
– Innan första behandlingstillfället bör man ej sola eller använda smink osv.
– Äter man medicin med ljuskänslighet som bieffekt bör man rådfråga läkare och
sluta äta den medicinen någon vecka innan behandlingen.
– Vi utför inga fractionella behandlingar under sommaren, då huden inte får utsättas för solljus.
– Minst 50 i solskyddsfaktor bör användas efter behandlingarna.

Fractionell Laser behandlar:

Rynkor

Ärr/Akne ärr

Solskadat hud

Stora porer

Ojämn hud

Födelsemärken

Fibrom

Hudbristningar

Pigmentfläckar

Fina linjer & rynkor

Millier

Hudflikar

Vaginal torrhet

Vaginal slapphet

Lätt urininkontinens

Intim blekning

 

Är CO2 laser behandling smärtsam? - nej.

Vi har den senaste CO2 laser och behandling är inte smärtsam men för en mest behaglig upplevelse förbereder vi området med bedövningssalva. 

 

CO2 laser behandling är mellan 40-60 min. Under behandling sticker det till lite i huden. Uppvärmning i sig startar en process genom att bryta av gammal kollagen och aktiverar växt av en ny. De oskadade cellerna främjar en snabbare läkningen.

 

Vi applicerar en lugnande och läkande kräm och solkräm.

 

Hur går läkningen efter CO2 laser?

Rodnaden sitter kvar de första 1-2 dagar. Varje individ reagerar olika. Vissa blir mer svullna och röda inom det behandlade område, vissa inte. Den tredje dagen börjar huden flagna. Under denna tid skall huden smörjas vid flera tillfällen under dagen med en läkande salva som vi rekommenderar.
Under läkningen brukar det klia, det är viktigt att inte klia sig på grund av infektionsrisk och risk för ärrbildning.
Då det slutat flagna kan man dölja kvarstående rodnad med make-up och det går bra att återgå till arbetet.
Dagen efter CO2 laser behandlingen har det behandlade området en brunare nyans eftersom det på varje liten punkt har bildats en sårskorpa. Denna brunhet sitter i några dagar. Det är viktigt att man håller huden ren och smörjer in den med läkande hudro-nutriative kräm och skyddar den mot sol.

 

Vilka är risker med CO2 laser behandling?

Det finns risk för infektion med någon bakterier eller svamp, dålig sårläkning och pigmentering. Personlig hygien är mycket viktig för att undvika riskerna. Vi gör allt så att du skall känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi är mycket tydliga med alla instruktioner och rekommendationer. Vi har på plats att köpa allt du behöver för bra läkning och skydd.

 

Vem får inte behandlas med CO2 laser?

Gravida och ammande, cancersjuka, de som har blodsjukdomar som diabetes, reumatoid artrit, HIV och liknande. Personer med munsår, psoriasis, nässelfeber, utslag, herpes, utslag samt personer som tidigare haft keloidbildning. Personer som äter blodförtunnande som t.ex Albyl, Waran, Trombyl, Isotretinoin eller Roaccutan.

Om du har en mörk hudton avråder vi från CO2 laser behandlingen eftersom hyperpigmentering kan uppstå.

Vi behandlar kunder 18+

 

När ser man resultat efter CO2 laser behandling?

Det färdiga behandlingsresultatet ser man först efter ca fyra-åtta veckor beror på sort av behandling. Full effekt är synt inte förrän efter ca. sex månader.

Frågor och svar om microneedling behandlig.

Microneedling

Vad är microneedling? Vad är microneedling bra för? Det är aktivering av huden med mycket tunna nålar. Microkanalerna ökar hudens förmåga att absorbera serum och krämer som appliceras. Samt simulerar en kontrollerad hudskada så kroppens naturliga processer startar.

Är microneedling bra? – Det är en av de mest effektiva behandlingarna som kan anpassas till allas individuella behov.

Är BB Glow microneedling är permanent? Nej, BB serum masseras med nanonålar och kan stanna i huden i upp till 5-6 månader.

Vilken microneedling är bäst? – Den som passar dina behov.

Vem får utföra microneedling? – Personer som har genomgått en certifierad utbildning i microneedling får utföra behandlingen.

Vad är dermapen microneedling? – Det är en microneedling med en penna av märket Dermapen. Det finns flera märke på marknaden som t.ex Dr.pen, Led pen, Micropen m.m.

Vad händer efter microneedling? Huden återfuktas på djupet, stramas åt och börjar bli aktiv, den får lyster och en fräsch look.

Vad kostar microneedling? Priserna varierar beroende av vilka produkter och innehåll som ingår i behandlingen.

Vad gör microneedling? Den stimulerar hudcellerna, kollagen, ökar blodcirkulationen och hudens elasticitet.

Vad är microneedling bra för? Microneedling stimulerar huden och är bra för hudföryngring, mot pigmenteringar, akneärr, bristningar och blekning m.m.

Hur gör man microneedling? Man gör microneeling med nålar och vitaminer på en väl rengjord och peelad hud.

Hur länge håller microneedling? Det beror på många faktorer så som ålder, livsstil, sömn, mat och miljö. Oftast rekommenderas en kur per år.

Hur många nålar har microneedling? Det väljs efter behov 12,16, 36, nano.

Hur länge är man röd efter microneedling? Det är individuellt och beror på vilken typ av microneedling och produkter som används vid behandlingen. Det kan variera mellan 30 min – 3 dagar.

Hur går microneedling till? Först rengörs huden på djupet med cleanser och kemisk peeling, sedan används desinfektion. Microneedling utförs med noggrant utvalt serum i ca 15 min, efteråt appliceras en lugnande gel sheet mask i 20 min. Behandlingen avslutas med fuktighetskräm och spf.

Hur djupt går man när man gör microneedling? Mellan 0,25 till 1mm på hud med skador som pigmenteringar. Akneärr görs behandlingen lite djupare, 1,5 mm.

Hur ofta bör man göra microneedlingbehandling? Vi rekommenderar mellan 2 och 5 veckor. Det beror på vilken sort av microneedling du gjort innan, för en djupare behandling behöver du vänta längre mellan tillfällena.

Vilken microneedling är bäst för dig? Vi utgår alltid från ditt individuella behov och ser till vilken typ av behandling som hjälper din hud på bästa sätt.

Vilken kräm ska man använda efter microneedling? Skydda alltid huden med en hög solskyddsfaktor. Komplettera med en återfuktande kräm. Fråga din terapeut så hjälper hon eller han dig att ta fram ett förslag som passar bäst för just dig.

Vilket serum ska man använda efter microneedling? Skydda alltid huden med en hög solskyddsfaktor. Fråga din terapeut så hjälper de till att hitta ett serum som ger fukt och som passar för just din hudtyp.

Varför gör man microneedling? För att stimulera hudens cellförnyelse till föryngring.

När ser man resultat efter microneedling? Det beror på vilken typ av behandling du gjort, men resultatet syns efter 2-4 veckor.

Kan man göra microneedling när man har akne? Ja, men inte på infekterad akne.

Får man göra microneedling när man gravid eller sjuk? Nej.

Får man göra microneedling när man har rosacea? Vi rekommendear inte att man gör en microneedlingbehandling när man har rosacea.

Risker med microneedling? Din hud kan bli röd efteråt, men det försvinner efter ett tag. Det finns en risk för infektion och sårläkning.

För -och nackdelar med microneedling? Man får en uppfräschad hud med mer lyster. Nackdelen är att du kan bli röd efteråt, men det försvinner efter ett tag.

Microneedling för hemmabruk? Vi rekommenderar inte microneedling för hemmabruk. Det medför stora risker för pigmentering, skador och infektioner.

Microneedling och sol? Du ska inte sola den närmaste månaden efter en behandling och du ska alltid använda en hög solskyddsfaktor för att skydda huden.

Microneedling mot ärr? Microneedling är mycket effektivt på alla typer av ärr. Hur många behandlingar som krävs beror på hur dina ärr ser ut.

Microneedling mot bristningar? Ja, dock är det tidskrävande. Det behövs ca 10-30 behandlingar beroende av hur bristningarna ser ut.

Microneedling mot akne? Ja. Microneedling är mycket effektiv på akne. Dock utförs den inte på inflammerad akne.

Microneedling för hår? Ja, mycket effektiv om det är inte ärftligt.

Vad händer om man gör microneedling utan serum? Microneedling stimulerar blodcirkulation och aktiverar naturlig läkning som ökar kollagenproduktionen.

Finns det microneedling utan nålar? Ja, Koreansk microneedling är utan nålar, istället används nanonålar.

Gör man microneedling med bedövning? Det beror på vilken typ av microneedling som utförs. Det är inte alltid som det behövs.

Får man göra brun utan sol direkt efter microneedling? Nej, det är inte lämpligt.

Gör man microneedling med hyaluronsyra? Man kan använda hyaluronsyra eller en annan vitamincocktail för microneedling.

Gör man microneedling med rf (radiofrekvens)? Den sortens microneedling heter Fraktional Gold rf microneedling och den är 3 gånger starkare än en vanlig microneedling.

Används en skinbooster med microneedling? Ja, man kan använda skinbooster eller ett annat serum/vitamincocktail för microneedling.

För vem passar microneedling? Behandlingen passar alla åldrar. Skillnader är produkterna som anpassa efter dina behov.

Vad ska man tänka efter microneedling? Man ska inte sola närmaste månaden, du ska inte svettas 48h efter behandlingen, undvik dammiga områden 48h efteråt, undvik makeup i 48h, undvika bad, bastu och att simma i t.ex havet. Du ska inte röra ansiktet med fingrarna. Microneedling orsakar en kontrollerad sårskada på huden, så tänk på att ta hand om och var försiktig med din hud första tiden efter en behandling.

HIFEM Rena Sculpt - bränner fett och bygger muskler.

HIFEM sculpt

Rena Sculpt HIFEM är en metod som BÅDE bränner fett och bygger muskler -samtidigt!


En halvtimmes behandling på exempelvis magen med Rena Sculpt HIFEM motsvarar 20 000 situps. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

Enligt senaste undersökningar :
4-6 behandlingar kan öka muskelmassan med 16%
4-6 behandlingar kan minska fettmängden med 19%


HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som används för att effektivt och skonsamt bränna fett och bygga muskler. HIFEM träning skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.
Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng under behandlingen men inte slapna av.

HIFEM träning är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Rekommenderas 2 behandlingar i vecka i minst 4 veckor. Total 8 behandlingar.

 

Det rekommenderas inte äta 2 timm innan och 2 timma efter för att få bra resultat.

 

Vem får inte behandlas:

- Gravida

- Paismeker

- Epelepsi

- Cancer

- Muskel skador på område.

Du hittar mera information och bilder samt video på vår Instagram @victoriagrepo_akademin

 

Har du en fin kroppen men saknar det lilla extra som ger dig synliga muskler med tydliga konturer? Då är detta verkligen behandlingen för dig! Extremt effektiv träning på de partier som just du behöver.

Ibland tränar du regelbundet men det händer ingenting på vissa områden eller inte dkn drömform? Med Rena Sculpt så får du äntligen resultat på den där envisa magen, saknade form på armar och det uteblivna rumplyftet.

 

Vilka områderna får behandlas?

- Rumpa

- Magen

- Lår fram och backsida

- Armar

 

Orkar du inte träna eller har skador som hindrar dig?  HIFEM Rena Sculpt gör jobbet åt dig! Dessutom helt utan blod, svett och tårar. Luta dig tillbaka en stund och skörda sen frukten av din egen lathet. Du ska ligga men inte villa.

 

För många räcker inte tiden till. Rena Sculpt räcker det med 30 min för att uppnå 5,5h träning. Du tränar hård men Du blir inte svettig så du kan direkt efter en behandling åka vidare till jobbet eller hämta barnen.

 

Efter en graviditet tappar man styrka i magmuskulaturen den tajts ut och förslappats. HIFEM Rena Sculpt hjälper dig på rätt väg igen. En session ger dig ca 20.000 sit-ups!

Du bör vänta c:a 6 månader efter förlossning innan du påbörjar en HIFEM-kur så att kroppen hunnit återhämta sig.

 

HIFEM Rena Sculpt är bra för dig med inkontinensbesvär. Graviditeter och ålder påverkar förmågan att hålla tätt. Ofta märks det av när man nyser, hostar eller skrattar. Träning med HIFEM Rena Sculpt hjälper dig att stärka bäckenbottenmuskulaturen. En session ger dig ca 20.000 knipövningar på halv timme! En rekommenderad förstärkningskur är 2 behandlingar i vecka under 4 veckor.

 

 

 

 

Klassisk eller medicinsk microneedling?

bdr kräm för fett och blandat hud.

Microneedling
Behandla åldrad och solskadat hud, ärr och akne ärr samt rynkor!

Microneedling skapar en reparations och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig på en rad indikationer:

Rynkreducering
Kollagenstimulering
Solskadad hud
Ärrbehandling
Acne, operation, skador
Graviditetsbristningar


Microdneedling är en vetenskaplig dokumenterad teknik för hudförbättring, stimulerar återskapandet av collagen/elastin samt ökar hudens blodcirkulation. Effekten av upprepade behandlingar blir en förbättrad hudstruktur och reducering av rynkor och ärr. Microneedling går ut på att skapa små tunna kanaler i huden som triggar igång en frisättning av tillväxtfaktorer som i sin tur skapar nytt kollagen och elastin. Microneedling ger även en ökad penetration av hudvårdsprodukter!

Resultaten är jämförbara med laserslipning men utan dessa metoders biverkningar. Resultat påverkas av de produkter man använder samt kombenation av kemisk peeling och dermobration samt nåldjuphet under behandling. Det rekommenderas att få konsultation från terapeut för att veta vilken sort microneedling och produkter passar dig och dina behov. 

Klassisk, medicinsk eller BB Glow microneedling blir bättre för dig? Detta beror på din hud behov, känslighet och andra problem.

Kunder med mycket känslig hud eller andra allergiska besvär offtast behöver medicinsk microneedling med BDR eller Dm.Cell prodikter som är inriktar sig till såna behov samt för kunder med mycket djupa rynkor, solskadat hud och dålig elastisitet.

Klinikbehandlingen görs med rätt anpassad produkter i kur om initialt ca 3 behandlingar som upprepas med 3-6 veckors intervall generellt. Var behandling tar ca 45 -60 minuter. 

Det är viktigt att inte sola under behandlingsperioden och använda solkräm flera gg per dag för att undvika pigmentering. Mycket viktigt att använda de hemmavårdsprodukter som rekommenderas för bästa resultat. Första dagen ska undvikas makeup produkter för att undvika infektion.

Microneedling av ansikte är en mycket effektivt behandling som stimulerar hudens naturliga kollagen. Perfekt mot storporig hud, för att minska fina rynkor eller mot pigmentering. Kur om ca sex gånger, var 3:e vecka rekommenderas.

Microneedling av ansikte & decoltage stimulerar hudens naturliga kollagen, vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämnar ut rynkor, fina linjer, minskar pigmentering, gör tunn hud lite tjockare, förminska olika typer av ärr och minska utvidgade blodkärl. 

 

Microneedling får utföras på kroppen också mot bristningar, celluliter, hudförbätring och hud uppstramning. Kroppens återhämtning är mycket saktare än på ansikte på grund av hud mycket tjockare och kräver lång arbete men resultat är värd

BDR Kemisk peeling

bdr, kemisk peeling

Victoria Grepo Akademin rekommenderar kemisk peeling under vinter tid.

1-2 ganger I veckan är det bra att använda en ansiktspeeling eller kemisk peeling 10-15% för att avlägsna döda hudceller och torr hud. På så viss möjliggör du så att ansiktsprodukter kan arbeta på bästa möjliga sätt. Anledningen är att krämer, serum, oljor eller andra hudvårdsprodukter lättare kan tränga ner I huden om den är exfolierad.

Via länken hittar du kemisk peeling från Bdr, Dm.Cell eller Yellow rose.

Gold behandling

Goldbehandling

Gyllene lyster med GULD

Guld är inte enbart en symbol för lyx när det handlar om materiella rikedomar. Även skönhetsmässigt har den vackra metallen använts för sina förskönande egenskaper. På sistone har guld även börjat användas för ansiktsbehandlingar. Att guld har en fantastisk inverkan på huden har historiskt varit nästintill en självklarhet i olika länder och världsdelar. Rent guld användes redan på Kleopatras tid för att bibehålla ungdomlig hy. Det sägs till och med att Kleopatra, som delvis var känd för sin skönhet, sov med guldmask varje natt. Guld sägs också ha använts för att behandla hudproblem, vilket visat sig fungera även idag.

– Vi har till exempel kunder med rosasia som har använt våra Yellow Rose-produkter, och som för första gången blivit förbätrat både rodnad och torrhet. De är helt överlyckliga, berättar kosmetologen Victoria Grepo som driver salongen och den tillhörande skönhetsskolan.


Inom den moderna hudvården har användandet av guld legat i glömska. En orsak är att guld är svårt att lösa upp för att kunna ha någon effekt. Men numer finns en ny unik metod, där en ultrasonisk ångmaskin används för att guldet ska kunna tränga ner i huden och göra sin goda verkan. En Golden Linebehandling innefattar en njutbar stund där olika serum, krämer och masker används och alla med någon form av guldextrakt som bas. Under behandlingen placeras även 23 karats guld på huden. Sedan används ångan för att lösa upp guldet som varsamt masseras in i huden. Något som guldet bidrar till är att bromsa nedbrytningen av kollagen, förhindra slapp hud, stimulera celltillväxten och ger en lysterhöjande effekt. Guld förebygger dessutom uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Yellow Rose är den professionella hudvårdsserien som används i behandlingarna, vilken utformats med ett vetenskapligt förhållningssätt i grunden. De kosmetiska produkterna härstammar från Grekland och företaget som startade på 60-talet är fortfarande ett blomstrande familjeföretag. Hos Victoria Grepo-akademin kan du som konsument köpa alla produkterna, men de fungerar även som återförsäljare till olika skönhetskliniker – där Victoria hoppas att fler ska upptäcka produkternas kvalitet och potential. Victoria har drivit sin klinik och skönhetsskola under fyra  års tid och hon letade länge efter nya och effektiva hudvårdsprodukter innan hon hittade Yellow Rose. Hon beskriver att det finns många som håller måttet, men att det var något speciellt med just dessa produkter.

– Jag kände bara, wow! De ger tydlig förbättring med mer lyster i huden och uppstramad effekt. Jag är 37 och vill fortsätta att bevara min ungdomliga hy och se fräsch ut – utan operationer, botox eller fillers. Man får en extra lyxig helhetsupplevelse och av min erfarenhet passar detta extra bra för just Östermalmsbor.


I dagsläget säljs och används Yellow Rose bland annat i den egna salongen samt på en Östermalms-klinik, produkterna finns även att köpa via www.yellowrose.se samt salongens egna webbshop. Utöver den lyxiga känslan och det effektiva resultatet innehåller produkterna över 3 000 ekologiska ingredienser som alla verkar för extra välmående för både dig och din hy. Oavsett dåtid eller nutid ligger det i många kvinnors intresse att förbli vackra, vilket bland annat kan starta med denna guldkantade och hudföryngrande behandling.

Victoria Grepo Akademin är skönhetssalong och skola var du kan gå kurser i fransförlängning, microneedling, hyaluron pen, plasma pen och plasma dusch samt kosmetisk tatuering och microblading.

www.victoriasakademin.com

www.yellowrose.se

www.bbglow.se

Diamondstick/dermobration

diamondstick

Den perfekta dermabrasionen för hemmabruk med livstidsgaranti och hudvårdkit!

Välje emmelan två kit:


- Impure Skin Dermabrasion Set (re move PH 30ml, bdr DIAMOND STICK, re-charge PH 10ml, re-fine 10ml, re vital PH 15ml)


- Anti-Aging Dermabrasion Set (re move 30ml, bdr DIAMOND STICK, re-charge 10ml, re-lax 3 10ml, re vital 15ml.)


Kristallglas med en patenterad diamantslipad yta på ena sidan, vilket resulterar i en känsla av perfektion.

DIAMONDSTICK är designad för flerbruk i konsumenthem - en för varje person och ska användas med Re-move rengöring och Revital återfuktningskräm.

Den slätt, mjuck yta på huden uppnås med en patenterad process och en fantastisk ansiktstvätt Re-move för tårr eller Re-move PH för blandat och fett hud.

Bdr erbjuder livstidsgaranti på Diamond stick - vilket innebär att slitage inte påverkar ytan!

Naturligtvis gäller inte garantin om Diamond stick bryts av t.ex. ett fall eller av felaktig användning.

 

Re-charge N serum från bdr medical.

Re-charge N serum från bdr medical.

I vanliga fall den torra huden ser tråkig ut och döda hudceller gör sminken smutsig och hudfärgen grå och trött. För dig som är 30+ och vill verkligen återfukta huden rekommenderar jag en tysk serum från BDR medical

Re-charge N serum från BDR medical (20 år erfarenhets företag från Tysklad) är en power booster för riktigt bra fuktighet. Du märker den ultrafina konsistensen omedelbart, eftersom att huden absorberar serumet omedelbart.

Å andra sidan får jag en friskhet med Re-charge N serum, som jag applicerar på morgonen och på kvällen direkt efter rengöringen. På grund av den höga koncentrationen behöver du verkligen lite - för här betyder det att mindre är mer! 

Sedan dess har min hud inte spänd och känns mycket återfuktad och mjuk. Utan PEG eller paraffiner ger detta hyaluroniska mirakel helt enkelt ren fukt för varje hud och ålder. I LOOOOVEEE!


Extra tips: Den får inte saknas i någon semesterväska! Det skyddar huden från torrluft och saltvatten, sol och liknande. Det hjälper huden att återvinna förlorad fukt.

Du hittar Re-charge N i vår webshop.

Dm.Cell koreansk hudvård

Dm.Cell BB Glow

Dm. Cell är en av ledande koreanska medicinska produkter som skapades för att dramatiskt förbättra huden genom att införa kraftfulla ingredienser som arbetar med det dagliga hudvårdssystemet. Till skillnad från andra tar denna produktlinje hänsyn till det faktum att olika hudtyper existerar och skapade produkter för att specifikt tillgodose varje patients önskade resultat.

Dm. Cells produkter:

- Doftfri 
- Ingen Syntetiskt pigment
- Inget konstgjort ytaktivt medel
- Ingen paraben

- Ej tesat on djur

- organiska ingridienser

- Dm.Cell tillverkar produkter baserade på selen från naturliga mineraler och joniserat vatten som har fyra gånger högre syrepermeabilitet med germanium.

- BNP (BioNano Protein) läggs till alla råvaror för att avgifta och neutralisera skadliga ämnen.

- Bionano protein - DM.Cell's  patenterad teknik som avlägsnar active oxygen via penetrering in i överhuden av nanopeptider.

- Liposomer - dermatologisk penentreringssystem med US patent som effectiv transporterar ingridienter in i huden.

Huvudingredienser:

• MIF Complex / Ocean enzymbehandling

• Alfa-lipoinsyra / Supersyrantioxidant

• Kojic-de-formikatsyra

• EGF / Skin regenererande faktor vinner Nobelpriset

• FGF / Dermal regenereringsfaktor

• Gamma PGA / stark fuktgivande faktor 10 gånger starkare än hyaluronsyra

• Ginseng stemcell

Nano Peptide
Improve clean skin tone and transparency.
Collagen Peptide
Prevent wrinkles and spread existing wrinkles.
Phytospingosine
Keep skin clean by suppressing rough skin irritation and stabilizing skin.
Vitamin Peptide
Melanin inhibition improves skin spots and blemish.
Acetyl HexaPeptide
Skin elasticity and facial features similar to Botox lifting effect.
Dm.Cells mål:

1. BÄSTA KVALITET

Dm.Cell gör inte prisbubblan, men vi spelar med produktens kraft som visar anmärkningsvärt effektivitet.
2. PROFESSIONELL KOSMETIK

Dm.Cell eliminerade de skadliga ingredienserna och fyllde bara premium ingredienser.
3. ECO PHOLOSOPHY

Alla Dm.Cell produkter testat inte på djur och har slutfört hudsäkerhetsprovning.
4. PATENT 
(Vår egen originalteknik)

En av principen att upprätthålla en färsk potens och färskhet av produkterna, BNP (Bio Nano-protein) tillsätts för att neutralisera all av råvaran har avgiftningseffekter från farliga ämnen

Afroditeskrydda

leksaker för vuxna

Webshop till Afroditeskrydda. KLICKA HÄR.
Vill du ordna ett kryddparty?

Eller hemparty, homeparty, leksaksparty? 

Har du några fler frågor eller tycker att detta låter som en perfekt plan för din möhippa, hemmafest, chillkväll med vännerna, eller liknande? Skricka ett mail med frågor och information till afroditeskrydda@insakonsult.se

Afroditeskrydda svarar dig snarast och kan förhoppningsvis ge dig och dina vänner en riktig upplevelse!!

Lipo laser - vann ett bantningspris i Paris.

Lipo laser fettreducering

Nyhet med start från maj på Victoria Grepo Akademin.

Lipo laser är den första FDA-godkända, låg nivå och icke-invasiv behandling för att bli av med celluliter, fett och minska utseendet på bristningar. Det skapades och lanserades i Storbritannien, vann ett bantningspris i Paris och används nu över hela USA, Kanada och Australien.
Resultat? 3-8 cm efter 3-8 behandlingar (upp till 30 min beh).

De vanliga behandlingsområdena är buken (mummy mage!), Lår, kärlekshandtag / muffin topp och till och med överarmar och kinder samt dubbelhaka. Du kan i princip få Lipo laser någon plats som du vill smyga ner så att Lipo laser plattorna kan placeras på.

Hur fungerar det? Åtta plus två små plattor placeras på behandlingsområdet och säkras med en band så att de håller på plats. Plattorna avger låga nivåer av laser energi, vilket väsentligen smälter fettcellerna utan att skada huden. Den skickar signalen för att bryta ner de lagrade triglyceriderna i fria fettsyror och glycerol som sedan släpper ut fettet som ska elimineras från kroppen. Denna process att släppa fettsyrorna är faktiskt ett naturligt svar som kroppen har när kroppen behöver använda lagrade energireserver. Så det bästa med Lipo laser är att det inte skapar någon onaturlig reaktion i kroppen eller skadar eller förändrar eventuella omgivande strukturer som hud, blodkärl och perifera nerver.

Omedelbart efter Lipo laser behandlingen, ska du träna för att hjälpa till att eliminera de frigjorda fettsyrorna från din kropp. Det rekommenderas att du tar en snabb promenad eller gör 20 minuters kardio eller LPG lymfamassage.

BDR Medicinsk microneedling

Bdr microneedking

bdr,(beauty deffect repair)  den dermatologiska behandlingsmetoden för behandling av specifika hudproblem. Innovativ bdr-teknik kombinerad med högeffektiv bdr-dermoskopi kombinerad med individualiserad behandling ger omedelbart synliga resultat i närheten av den medicinska världen.

Fettredusering med 3D Hifu liposonix

Liposonix 3D Hifu

Liposonic 3D HIFU penetrerar samtliga hudlager direkt till fettcellslagret vilket orsakar en förstörelse av fettcellerna under behandlingen. Ett märkbart resultat syns direkt efter behandling, därefter pågår fettminskningen i 8-12 veckor då kroppen avlägsnar den förstörda fettvävnaden naturligt. Slutresultatet syns ca 3-6 månader efter behandling. Idealiskt för behandlingen är att du är aktiv och nära din målvikt med vissa överflöds- eller envisa fettdepåer. 

OBS! Innan behandling får man ej konsumera alkohol eller blodförtunnande medel/ ej lämplig för gravida eller ammande.

Behandlings område:

- magen

-karlekshantag

-innelår

-utelår

-framsida av lår

-rumpa

-överarmar

-överdel av rygg

-underdel av ryg.

Den maskin inte används på ansikte. 

 

BB Glow microneedling

Stayve BB Glow

Microneedling är det senaste genombrottet inom hudvård och hudföryngring.

Vi erbjuder BB Glow behandling och utbildning i Stayve BB Glow microneedling. Alla behandlingar hoss oss uför bara certifierade terapeuter. 

Med Microneedling pen kan man justera hastighet och nållängd under behandling och anpassa till den område på ansikte eller kroppen som skall behandlas. Eftersom nållängden enkelt kan ändras kan du behandla väldigt många olika typer av hudbesvär med Microneedlings pen. Det finns olika märke av microneedlings pen som kan hette MTC, dr.Pen, Dermopen, Mesopen och mm. Det kan vara laddbar modell eller med strömadapter.

- Utbytbart huvud med 12, 36, nano mikronålar.
- Flera olika hastigheter som väljs beror nållängd.
- Justerbar nållängd mellan 0,25 mm och 2,0 mm.
- Användningsområden är över hela ansikte och kropp.

Vi har 3 olika microneedlings pen att välja emmelan beror på behandlingssyfte. Dr.Pen, MTC med led ljus och Mesopen. Mest populara behandlingar gäller främst ansikte, hals, dekolletage och händer, men kan även användas på resten av kroppen mot celluliter, bristningar, hudåtstramning. Microneedling pens nålhuvud stimulerar hudens produktion av kollagen och gjämnar ut huden.

Resultaten är en jämförbar fraktionerad laser-behandling men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.
Kombinera gärna behandlingen med ett serum, populära serum är Hyaluronsyra, Vitamin C, Olegopeptidet, Vitaminerals, Wrink - filler.

Alla modeller har en motor som driver huvudet upp och ner över 1000 gånger per minut(1000 punkteringar/sekund). Nålarna på huvudet skapar mängder med mikrokanaler i huden utan smärta. Huvudet med nålar är sterilt till varje kund och enkelt att byta ut.

Nålhuvudet består av:

Nålarna är av medicinskt rostfritt stål.
Steriliseringsmetod: Ultraviolett desinfektion.
Förpackning: Medicinsk steril förpackning.
Certifiering: CE-Märkt


Behandla hudbesvär som:
Röklinjer runt läpparna
Bristningar
Acne-ärr
Pigmentering och solskador
Stora porer
Huduppstramning och föryngring
Keratisis pilares (knottror på tex överarmar)
Du alltid får rekommendationer från vår hudterapeut. 

Behandlingen börjar med rengöring, Aha peeling eller dermobration och desinfektering av huden.  

Nållängd varjerar mellan 0,5-0,75mm med valfri vitaminboost. Nålhuvudet med 12 nållar går 1-4 ggr över behandlingsområdet utan en press på huden, bloodcerkulation okas men inga blödningar få förekomma.

Nål huvudet byts till Nano nål och Stayve BB Glow serum maseras in i huden, man anpassar nål tryk beror på kund och område.

Nästa steg är avslapnad paus med gelmask som extra kan Led mask appliceras för starkare resultat.

BB Glow behandling avslutas med Stayve kräm och spf 50

Efter avslutad behandling är det viktigt att använda efterbehandlande produkter som terapeut rekommenderar. Undvik att utsätta huden för onödig värme efter behandling tex bastu, sol eller intensiv träning. Undvik sol i 30 dagar och uppräpp behandling efter 2 veckor. 

Vi rekommenderar att ni inte använder någon makeup samma dag som avslutad behandling.

Hur många BB Glow behandlingar behövs?

Beroende på vilken del av kroppen du vill behandla behövs det såklart olika många behandlingar.

Generellt rekommenderar vi på 4-6 behandlingar. Det är dock individuellt hur många som just du behöver för att uppnå dina mål och önskemål.

Det ska gå ca 2 veckor mellan behandlingarna.


Hur känns Stayve BB Glow behandlingen?

Beroende på vilken nållängd du använder känns det olika mycket, vilket är en självklarhet.  

Vid behandling med 0,2mm känns det ytterst lite, om du väljer en inställning med längre nålhuvud känns det självklart mer. 

 

Dark Spot Fader - blekningsserum.

Yellow Rose blekningsserum.

Serum som gradvis reduserar hudfärgningar, sol och åldersfläckar, akne märken, bekämpar hyperpigmentering och hjälper till jämna ut hudton. Passar till ansikts-, hand- och kroppsvård, för alla hudtyper. Kan kombineras effektivt med andra Yellow Rose Whitening produkter.

Köp här.

 

Hydrodermobration behandling.

Hydrodermobration

Hydrodermobration eller Hydro Facial är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum.

Hydro Facial i är ett genombrott inom estetisk teknik.
Hydro Facial är den nyaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. Den är enda hydradermabrasion-utrustningen som – i en och samma behandling – rengör, peelar samt tillför fukt och skyddande antioxidanter.

Detta bidrar till att ge en vacker och klar hudton utan att irritation. Behandlingen är mycket effektiv för att vitalisera och är unikt fuktgivande för huden. Hydro Facial använder speciella behandlingsessenser, som på ett milt sätt möjliggör stark dermabrasion.
Vilka resultat kan förväntas?
– Förminskar fina linjer
– Förbättrar fet och acnebenägen hy
– Mindre uttalade porer
– Ger lyster och jämnare hudton
– Återställer fuktbalans och elasticitet
– Reduktion av hyperpigmenteringar. Melasma/solfläckar

Permanent fettreduceting

Fettfrysning Stockholm

Permanent fettreducering med Cool Shaping.

På Victoria Grepo Akademin på Götgatan 81 mitt i hjärtat av Södermalm i Stockholm utför de en mycket fascinerande men samtidigt ofarlig skönhetsbehandling som reducerar fettceller på oönskade områden på kroppen med mellan 20-25 procent.

Victoria Grepo Akademins maskin Coolshaping 3-Max använder sig av en väldokumenterad metod som kallas för cryolipolysis. Den går till som så att man fryser ned fettlagret under huden så att fettcellerna som är mer köldkänsliga än omgivande vävnad förstörs. De förstörda fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på naturlig väg. De områden som kan behandlas är mage, kärlekshandtag, lår (insida och utsida), höfter, rygg, celluliter samt rumpa/stuss. Resultaten av en behandling blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller och det finns vetenskapliga belägg för att cryolipolysis fungerar.

Victoria Grepo menar att Coolshaping lämpar sig perfekt för områden som kan vara väldigt svåra att träna bort som exempelvis gravidmage, kärlekshandtag, ridbyxlår med mera.

– De flesta har säkert oönskat fett på kroppen som man inte lyckas bli av med genom endast träning och diet. Man går och irriterar sig på detta, men kanske inte är beredd att göra en fettsugning som ändå är ett rätt stort ingrepp, och då är Coolshaping ett jättebra ofarligt alternativ. Med maskinen kan man skulptera figuren bit för bit, säger hon.
Vetskapen om att fettceller är mycket känsligare för kyla än hud-, nerv- och muskelceller gör det möjligt att kyla ner vävnaden till flera minusgrader utan att skada övrig vävnad.
– Vid en Coolshaping-behandling kyler vi kontrollerat ner hudens temperatur, från cirka 0 till minus 10 grader. Fettcellen försätts i apoptos, en biologisk process där vi appellerar till kroppens försvarsmekanism om förestående fara vid kyla. De celler som inte är kapabla att klara sina respektive uppgifter programmeras till att dö, och eftersom just fettcellerna är speciellt utsatta vid kyla försvinner dessa. Under flera månader efter en behandling pågår denna process och långsamt framträder resultatet. De döda fettcellerna kommer aldrig mer tillbaka vilket innebär att området som behandlats även har minskat sin förmåga att binda upp nytt fett i framtiden.
Coolshaping tar plats i ett behandlingsrum, på en brits och i liggande läge beroende på kroppsdelens placering. Behandlingen tar cirka 60 minuter och får upprepas max tre gånger på samma område.
Victoria framhåller att bästa resultatet av behandlingen uppnås genom att vara aktiv och äta hälsosamt. Om man fryser bort mycket fett på exempelvis magen är det också klokt att kombinera fettfrysningen med en uppstramande behandling för att inte få lös hud som hänger.
– Kroppen tar mycket mer tid på sig att dra ihop huden än att reducera fett och därför är det mycket viktig att kombinera fettfrysningen med exempelvis ultraljuds-behandling, RF-huduppstramning eller LPG som maskinen också kan utföra, och/eller smörja med uppstramande krämer som kunder kan köpa hos oss på plats. Detta ger snabbare återhämtning och ett bättre resultat.

Hur känns behandlingen, gör det ont?
– Man känner först ett starkt sug och det kan vara lite obehagligt. Efter cirka tre minuter kyls dock huden ned huden till minus tio grader och då känns det ingenting. Kunden får ligga och läsa eller kan få en annan behandling från terapeut med reducerat pris under tiden.

Vilka är de vanligaste biverkningarna och är det några som du rekommenderar att avstå från en behandling?
– Gravida och ammande kvinnor avråder vi från att göra en Coolshaping-behandling liksom personer som inte har frisk hud på behandlingsområdena. Det är vanligt att man får blåmärken av suget, men annars är det ofarligt.

Vad kan man förvänta sig för resultat?
– Med varje behandling försvinner cirka 25 % av fettet inom det behandlade området från kroppen under en två månader lång period. Resultatet syns efter 2 veckor, och ju mer fett som finns desto tydligare blir resultatet. Det är enkelt matematik: om man reducerar 25 % av 5 cm fett så syns det mer än om man reducerar 25 % av 1 cm fett. Kunder tappar ibland 3-8 kg efter 1-3 behandlingar.

Varför tycker du att Coolshaping med 3-Max är en bra behandling och varför ska man välja det framför traditionell fettsugning?
-- Den går att variera med andra behandlingar för att skulptera kroppen och gå ner i vikt. Man får även mycket glädje av att resultatet är permanent. Fettcellerna som är borta är borta för alltid. Fettfrysning är inte heller någon operation och man slipper de komplikationer som kommer med en fettsugning; man behöver inte ta ledigt från jobbet, man slipper ärr och andra obehag, samtidigt som man gör sig av med det oönskade fettet, avslutar Victoria.

Victoria Grepo Akademin är både en salong och en skola inom hudvård och skönhetsbehandlingar och erbjuder utöver fettfrysning även andra fettreducerade behandlingar, samtidigt som de är generalagenter för det grekiska hudvårdsmärket Yellow Rose i Sverige. För mer information, besök www.victoriasakademin.com