Bristningar

Bristningar

-"Hej jag undrar om ni kan tatuera samma hudfärg på t.ex. bristningar. Tacksam för svaret."-

Det går bra, Dock beror på dina förväntningar. Jag bifogar bild på behandlings område efter första behandlingen.
Hur går det till:
Man gör 2-3 behandlingar i vanliga fall för att nå mer önskad resultat.
Under första besök - väljer passande färg och täcker hela eller del av område.
Under andra besök - gör analys av första behandlingen. Pigment förändring och pigment acceptans. (En del pigment blir borta efter läkningsprocess. Läkningsprocess är 4 veckor) Man gör önskade åtgärder och fylla behandlings område.
Tredje besök – vid behov.

Plasma pen - Ögonlock lyft.

Ögonlock lyft med Fibroblast

Plasma pen eller plasma skin lift tightening behandling görs främst på ögonlocket och metoden arbetar bara i Epidermis, översta hud lager med plasmaljus.
Det är en helt ny behandling för huduppstramning med plasmaimpulser. Metoden används sig av en elektrod som inte ska beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa microsmå punkter gör huden tightare i område. Huden stimuleras alltså av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen.

Behandlingen utförs mycket noggrant efter terapeut kontrollerar och bedömas kontraindikationer, behandlings område, kundinformation och skötselråd. Innan behandling påbörjar bedövas huden.
Under behandling utvecklas ingen värme på huden. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som är intorkad hud. Dessa kommer att försvinna under en vecka. Sår och ärr kommer inte bildas därför att behandlingen bryter inte ner hudens barriär. Behandlingen gör: att de döda hudcellerna som är på väg att lossna försvinner fortare och efterlämnar ett nytt hudlager. Det uppstår inte heller någon pigmentering.
Antal behandlingar varierar mellan 1-4gg för att få den önskad resultat.

OBS! Vi vill uppmärksamma att ögonlock och under öga kan svulna mycket andra och tredje dagen. Ta till syn till din arbete.

Microneedling Behandling

Dermopen

Det är en behandling som bygger på microskada med micronidling pen (dr.Pen) och applicering av vitaminer, collagen, stamcellar, extrakt och andra naturliga antioxidanter. Återfuktar och förnyar hudcellerna och lämnar en fräsch och strålande hy. Även lämplig för yngre hud och Aknehud.

Rekommenderad behandlingstid är 3-6 sessioner 2 gånger per månad.

Hur går microneedling behandling hos oss:

1. Behandlingen med microneedling pen börjar med hudrengöring. Offtast använder terapeut mjuk peeling som t.ex Yellow Rose AHA peeling eller micellar vatten. Den tar bort döda celler och orenheter och förbereder huden för att ta emot de aktiva ingredienserna under microneedling behandling.

2. Huden disenfisieras med Klorgixidin innan terapeuten börjar arbeta med microneedling apparat. Kunder som är mycket känsliga kan uppleva behandling lite smärtsam. Kunder som har ytersta blodkapelarer och nån sort av utslag får inte göra den behandlingen.

3. Efter microneedling appliceras vitaminer eller andra aktiva serum. De masseras försiktigt in i de områden som behandlades med dermopenen i ca 5 minuter. 

3. För den starkaste resultat appliceras YELLOW ROSE Gel MASK. Masken lämnas på i 10-20 minuter. (Det är en tillvall och måste förbokas i förväg).

 4. När dermopen behandling är klar kan huden vara erriterad och röd. Behandling avslutas med en kräm eller Aloe Vera Gel som lugnar ner huden.

5. För den starkaste resultat rekomenderas använda Yellow Rose hudvård hemma.

Skillnad mellan microblading och micropigmenterin i 3D ögonbryn tatuering.

Skillnad med microblading

Är det som Mars och Snikers eller finns det storre skillnad mellan microblading och micropigmentering?

Skillnad mellan microblading och micropigmentering av 3D ögonbryn är att microblading är handmetod när man sker hårstrå med en liten microblad pen. Hårstrå är mycket tunna och naturliga. Med tunna hårstrå kan man göra mycket naturlig effekt för kunder som alldrig sminkar ögonbryn.

Micropigmentering är med apparat och nanotunn nål pinetrelar pigment mellan hudcellar. Det finns andra nålar som man kan använda för att kunna få skuggning. Det finns breda möjligheter med olika skuggor, t.ex man kan göra Ombre effekt när det är mycket ljus närmare näsa och mörkare till svansen. Pouder effekt är en av de mycket efterfrågat effekter. Kunder som redan har egna hårstrå men de kanske är glessa vill ha effect att de sminkade svag med en makeup penna. Micropigmentering metod gör mindre ont därför att avrunda nano nålar som påminner akapunkturnålar penitrerar pigment emmelan cellar iställe skera de. Den metod har bredare möjligheter, att man kan välja mellan naturligt och sminkad effect. Fördellar för kunder som alltid sminkar sina ögonbryn samt att man kan korrigera negativ pigment på kunder med gamla missfärgade ögonbryn.
Nakdel: på kunder med fetthud eller errbildning kan vara svårt att göra tunnahårstrå med apparat. 

Victoria Grepo har utvecklad egen teknik när man kan kombinera båda metoder för att leverera den önskad effekt.

VG Akademin

VG Akademin

VG Akademin är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa utbildningar inom Microblading. Med den gedigna erfarenhet vår personal har finns det goda förutsättningar för våra elever att nå framgång inom Nanoblading.

Vi är marknadsexperter inom skönhetssektorn och helt dedikerade till att erbjuda kvalitetsutbildningar inom mikro- och nanoblading samt semipermanent makeup. Utbildningarna är skapade enbart för att ge våra elever grundläggande färdigheter för att placera sig bland experter inom medicinsk estetik.

Du kommer att erhålla en kreativ undervisning och lärande på VGA, med både en grundläggande, avancerad och intensiv microbladingutbildning avsedd för 2-6 elever per klass. Vi använder oss av små grupper i våra utbildningar för att garantera varje elevs nytta av individuell handledning.

Våra utbildningar är certifierade och ger våra elever möjlighet till bl.a. bra försäkringsvillkor

Ögonprodukter

Det var dags att starta med den perfekta ögonkrämen.
Det är med andra ord Yellow Rose som ligger bakom även denna kräm i en elegant burk. Det är just av den anledningen som jag har höga förhoppningar på Cellulär ögonkräm och mask, för om den håller samma standard som Bio dropps så kommer jag att vara såld från första sekund.
Hur funkar den då? Som ni ser så består krämen av två produkter. YR Cellulär ögonkräm utlovar en uppiggande, lyftande och utslätande effekt, och mycket riktigt känns gelén riktigt sval och skön på huden. Long-Lasting YR Cellulär Mask påstås sig dämpa mörka ringar under ögonen samtidigt som den ska förbättra kollagenproduktionen vilket har en föryngrande verkan och ska synas efter bara några veckors användning.
YR Cellulär kräm och mask med stamceller vinter erbjudande kostar 589 kronor och kommer alltså att gå att köpa hos www.yellowrose.se webshop, Victoria Grepo Akademin och andra återförsäljare.

Dagens modell

Vi är mycket tacksamma till våra modell som ställa upp till PMU behandlingar.

Julklapp från oss

Julklapp

Facebook https://m.facebook.com/divassweden/

Colombian Fashion
- 15% rabatt alla som använder kod VG Akademin.


www.divassweden.com
Contact@divassweden.com
Orders@divassweden.com
Tel:‭+46 709980707‬
Tel:+46728520115

 

Hifu - hudlyft utan opperation.

Hifu ansiktslyft

HIFU erbjuder ett naturligt hudtajtening med hjälp av ultraljudsenergi.

Obs! HIFU bör undvikas av gravida och ammande. Viktigt att tänka på innan du bokar din behandling är att du inte bör ha gjort fillers eller botox 1 månaden innan och inte heller 3 månader efter du har gjort din behandling

En HIFU behandling rör inte den synliga delen av din hud, och den ger inga synliga skador på huden som innebär att du behöver ta en paus i ditt sociala liv. HIFU kan behandlas på alla hudtyper oavsett hud typ eller hud ton. Energin från HIFU är helt oberoende från Melanin och hemoglobin, vilket gör behandlingen passande för alla hudtyper. Exakt och säker kontroll av energi. HIFU är fraktionell och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad.
Under behandling:
Rengöring, peeling, mask, hifu, kräm.

Att göra innan behandling:
Känsliga individer rekommenderas ta smärtlindring 60 – 80 minuter före behandling.

Smärta:
Behandlingen kan upplevas som lite smärtsam.

Rengöring:
Rengöring är som vanligt. Det är möjligt att lägga på en makeup direkt efter behandlingen.

Efter behandlingen:
Direkt efter behandlingen, Rodnad och viss svullnad. ( Försvinner inom någon timme efter behandlingen)
Huden kommer att kännas ”tight” efter behandlingen.
Vid vissa fall kan ömhet finnas i det behandlade området upp till 14 dagar efter behandlingen.

Rekommendationer efter behandling:
Undvik direkt exponering till UV utan solskydd. Ät gärna C vitaminer och antioxidanter efter behandlingen. Använd recomenderat hudvårt.
Undvik Bastu-bad och intag av alkohol en vecka efter behandlingen.

Förväntade resultat av behandlingen:
Ökad täthet av kollagen i det behandlade området.
Tighetening av djupaste lagret i huden.
Första 3 – 4 veckorna:
1) Förbättrad hudton
2) Minskade porer
3) Reduktion av finare linjer

Behandlingsbara indiktationer:
- Lyft av ögonbryn
- Generellt ansiktslyft
- Hängande kind och dubbelhaka
- Linjer runt läpparna, Mungipor
- Rynkor på hals & Nacke
- Ökad hudelasticitet

Oxigent behandling

Oxygen behandling

Oxygenbehandling inkl. porrengöring 60 min , 1.650,00 kr
En skön behandling som gör dig vacker utan nålar och smärta!
Behandlingen inleds med rengöring, peeling, porrengöring med ultrasound. Sedan används två olika serum som med hjälp av oxygen (renat syre) slussas ner i huden. Behandlingen inleds alltid med olegopeptider som arbetar specifikt på både torrhetslinjer och ålderslinjer. Därefter serum innehållande 95% hyaluronsyra som resulterar i en maximalt mättad hud med näring och fukt.
Behandlingen är cellregenererande, linjer minskar och vissa försvinner helt. Huden får stuns och stadga. Passar ALLA hudtyper.

Microneedling behandling

Microneedling utbildning.

Micro-Needling kollagenboost för huden

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen och stimulerar hudföeyngring och hud uppstramning. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling. För att nå önskad resultat rekomenderas kombination av behandlingar. Terapeut ger individuella rekomendationer och berättar om fördelar och vidare råd.

Behandlingen kan kombineras med andra behandlingar och olika hudvårdande ämnen såsom exempelvis hyalyronsyra, Z-fill Refrech, Aminosyra, Vitaminer mm.

 
När är en microneedling behandling lämplig?
Microneedling används framför allt för att behandla följande indikationer:

- Solskador 
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Hudstrior / Stora porer Samt pigment skador 

 

Vad händer inför en Microneedlingbehanling?


Du träffar en av våra legitimerade utövare för en konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar utövaren sedan vilken behandling som är bäst lämpad samt berättar om fördelar och och eventuella risker .

Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

Flera behandlingar kan behövas för att uppnå önskat resultat. 


Hur går en behandling till?

En Microneedling - behandling går till så att 5-12 sterila engångsnålar skapar upp till 1400 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilket hundområde/ hudåkomma som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t ex hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin  i huden

Behandlingen utförs  med minsta möjliga obehag då vi använder bedövningskräm kan användas om man önskar det för mer djupgående behandlingar. 

Själva behandlingen går ganska snabbt och tar ca 5-10 minuter per behandlat område. Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar


Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Huden  kommer att vara röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. 

Efter behandlingen bör du inte röra vid ansiktet och inte använda makeup (risk för bakterier). Du ska även undvika ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12-48 timmar efteråt.


Kombinations- och eftervård 

Microneedling -behandling kan kombineras med andra typer av behandlingar som t ex led ljus terapi, kemisk/Ado peeling mm.


För optimal effekt är det önskvärt att att du även följer upp behandlingen hemma och kompletterar  med våra hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. Vilka produkter som passar just dig och din behandling får du råd om vid behandlings tillfället . 


Kostnad 

Det exakta priset beror på behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen påbörjas får du en konsultation och prisuppgift av din behandlare.

Microneedling 

Från 1 300 SEK:

Acneärr kinder 1 499 kr

Ansikte helt inkl. Z fill Refresch hyalyronsyra filler  4 995 kr

Acneärr ansikte, helt 4 299 kr

Ansikte helt och hals och decoltage med Yellow Rose hyalyronsyra och aminosyra 2 499 kr

Händer/innelår alt knä 1 450 kr

Överläpp, haka och läppar 1 450 kr

 
Hjärtligt välkommen önskar dig Victoria Grepo Akademin.

Gold som glimmar

Yellow Rose

Här kommer länken till en artikel om guld i hudvård, där är inkluderat Yellow Roses härliga gelémask. 

http://lyx.se/blog/2016/07/20/hudvard-med-guld-produkter/

Permanent fettreducering med hjälp av fettfrysning behandling.

Fettreducering.

Victoria Grepo Akademins maskin Coolshaping 3-Max använder sig av en väldokumenterad metod som kallas för cryolipolysis. Den går till som så att man fryser ned fettlagret under huden så att fettcellerna som är mer köldkänsliga än omgivande vävnad förstörs. De förstörda fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på naturlig väg. De områden som kan behandlas är mage, kärlekshandtag, lår (insida och utsida), höfter, rygg, celluliter samt rumpa/stuss. Resultaten av en behandling blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller och det finns vetenskapliga belägg för att cryolipolysis fungerar.

Victoria Grepo menar att Coolshaping lämpar sig perfekt för områden som kan vara väldigt svåra att träna bort som exempelvis gravidmage, kärlekshandtag, ridbyxlår med mera.

– De flesta har säkert oönskat fett på kroppen som man inte lyckas bli av med genom endast träning och diet. Man går och irriterar sig på detta, men kanske inte är beredd att göra en fettsugning som ändå är ett rätt stort ingrepp, och då är Coolshaping ett jättebra ofarligt alternativ. Med maskinen kan man skulptera figuren bit för bit, säger hon.   

Vetskapen om att fettceller är mycket känsligare för kyla än hud-, nerv- och muskelceller gör det möjligt att kyla ner vävnaden till flera minusgrader utan att skada övrig vävnad. 

–  Vid en Coolshaping-behandling kyler vi kontrollerat ner hudens temperatur till minus 10 grader. Fettcellen försätts i apoptos, en biologisk process där vi appellerar till kroppens försvarsmekanism om förestående fara vid kyla. De celler som inte är kapabla att klara sina respektive uppgifter programmeras till att dö, och eftersom just fettcellerna är speciellt utsatta vid kyla försvinner dessa.  Under flera månader efter en behandling pågår denna process och långsamt framträder resultatet. De döda fettcellerna kommer aldrig mer tillbaka vilket innebär att området som behandlats även har minskat sin förmåga att binda upp nytt fett i framtiden. 

Coolshaping tar plats i ett behandlingsrum, på en brits och i liggande läge beroende på kroppsdelens placering. Behandlingen tar cirka 60 minuter och får upprepas max tre gånger på samma område under ett år.

Victoria framhåller att bästa resultatet av behandlingen uppnås genom att vara aktiv och äta hälsosamt. Om man fryser bort mycket fett på exempelvis magen är det också klokt att kombinera fettfrysningen med en uppstramande behandling för att inte få lös hud som hänger.
– Kroppen tar mycket mer tid på sig att dra ihop huden än att reducera fett och därför är det mycket viktig att kombinera fettfrysningen med exempelvis ultraljuds-behandling, RF-huduppstramning eller LPG som maskinen också kan utföra, och/eller smörja med uppstramande krämer från Yellow Rose som kunder kan köpa hos oss på plats eller direkt i webshop www.yellowrose.se. Detta ger snabbare återhämtning och ett bättre resultat.

Hur känns behandlingen, gör det ont?
– Man känner först ett starkt sug och det kan vara lite obehagligt. Efter cirka tre minuter kyls dock huden ned huden till minus tio grader och då känns det ingenting. Kunden får ligga och läsa eller kan få en annan behandling från terapeut med reducerat pris under tiden.

Vilka är de vanligaste biverkningarna och är det några som du rekommenderar att avstå från en behandling?

– Gravida och ammande kvinnor avråder vi från att göra en Coolshaping-behandling liksom personer som har epelepsi eller hjärtapparat eller inte har frisk hud på behandlingsområdena. Det är vanligt att man får blåmärken av suget, men annars är det ofarligt.

Vad kan man förvänta sig för resultat?
– Med varje behandling försvinner cirka 20% av fettet inom det behandlade området från kroppen under en två månader lång period. Resultatet syns efter 2 veckor, och ju mer fett som finns desto tydligare blir resultatet. Det är enkelt matematik: om man reducerar 20% av 5 cm fett så syns det mer än om man reducerar 20% av 1 cm fett. Kunder tappar ibland 3-8 kg efter 1-3 behandlingar.


Varför tycker du att Coolshaping med 3-Max är en bra behandling och varför ska man välja det framför traditionell fettsugning?
-- Den går att variera med andra behandlingar för att skulptera kroppen och gå ner i vikt. Man får även mycket glädje av att resultatet är permanent. Fettcellerna som är borta är borta för alltid. Fettfrysning är inte heller någon operation och man slipper de komplikationer som kommer med en fettsugning; man behöver inte ta ledigt från jobbet, man slipper ärr och andra obehag, samtidigt som man gör sig av med det oönskade fettet, avslutar Victoria.

Victoria Grepo Akademin är både en salong och en skola inom hudvård och skönhetsbehandlingar och erbjuder utöver fettfrysning även andra fettreducerade behandlingar, samtidigt som de är generalagenter för det grekiska hudvårdsmärket Yellow Rose i Sverige. För mer information, besök www.victoriasakademin.com

 Artikel skriven av WELLNES magasinet våren 2016.

Permanent makeup utbildning.

Permanent makeup utbildning.

3 veckor.

-Ögonbryn 3D med apparat och microblading.

-läppar

-ögon

-fräknar m.m

Start en gång i månad.

Micellar vatten.

Micellar vatten.

MICELLAR Vatten. Rengöring 2 i 1.


Micellar vatten för mild rengöring av ansikte, ögon, läppar och halsen.
Speciellt framtagen för ömtåliga och känsliga skinn (Oftalmologiskt och dermatologiskt testade på känslig hud). 
Rengör och tar bort makeup och orenheter snabbt och effektivt i ett steg. Ej sköljning behövs. 

Lämnar huden ren, fräsch och mjuk. Innehåller speciella milda rengörings miceller *, lugnande Euphrasia och Calendula extrakt, antioxidant vitt te och olivbladextrakt, lugnande syra, gurka extrakt, allantoin och pantenol. 

* "Mikrosfärer" av milda tensider som tar bort smink och orenheter.
Använd : Applicera försiktigt med bomullstuss mot ansikte, ögon, läppar och hals.  

Ingen sköljning behövs. 
Använd dagligen, morgon och kväll eller vid behov.

Svenska Hälso & Skönhetsterapeuternas Förbund.

Skönhetsterapeuternas förbund

Vi rekomenderar: Hälso och Skönhetsterapeuters förbund är en plats där alla från hälso och skönhetsbranschen kan samlas under en och samma tak. Där gör enklare för besökare att hitta nödvändig information och inspiration, att hitta den företag, produkt, tjänst eller utbildning de söker.

Förbund vänder sig mot dig som bedriver verksamhet i hälso och skönhetsbranschen och är terapeut, fransförlängare, permanent makeup artust, tränare, leverantör eller service företag som levererar tjänster. Bli ett av de företagen man kan söka efter på www.s-hsf.se.

Whithening

Pigmentbortagning

Tävling:

Whitening kit av bästa kvalitet.

Hos Yellow Rose hittar du ansiktsprodukter av bästa kvalitet för hud med pigmentförändring. Välj mellan olika produkter för dagkräm och nattkräm eller en anti age serum för att hålla huden ung och fräsch. Gör ditt val i vår webbshop redan idag – vi har alltid snabba leveranser och bra service.

Bevara din lyster
Med en Whitening kit från Yellow Rose bevarar du enkelt hudens egen lyster och skönhet. Vi vet hur viktigt det är att hitta den ansiktskräm som vårdar just din hud på bästa sätt. Därför har vi också ett stort antal olika typer av krämer i vårt sortiment som behandlar allt från flekig hud till att ha kontroll över melaninproduktion med vår Pärl serie för alla hudtyper.

Oavsett om du söker en kräm för att motverka oönskad pigmentering eller om du bara vill unna en känslig hud lite extra omvårdnad och ge lyster hittar du den bästa ansiktskrämen och serum i vårt sortiment.

För dig som gärna använder anti age rekommenderar vi vår populära Anti Age Cellular revitalizante kräm med en unik formel för vitalisering av din hud. Vi har även Aloe Vera gel för känslig hy som verkar extra återfuktande på dina porer.

Dygnets alla timmar
Precis som du själv behöver också din hud vila ibland. För att undvika att din hy blir torr och matt finns vår dagkräm Hudratante Fluid med underbara ingredienser som granatäpple, vitt te och extrakt från körsbärsblomma. Den ger skön återhämtning under dygnets mest hektiska timmar och ge lyster.

Självklart kan du också kombinera en dag- och nattkräm från Yellow Rose med en mer djupgående kräm som revitaliserar din hud på djupet. Hyaluronic kräm med olegopeptider verkar genom att stimulera hudens naturliga förnyelseprocesser och hindrar samtidigt din hud från uttorkning.

Beställ av oss
Det är lätt att beställa din nya ansiktskräm i vår webbshop. Oavsett vilken kräm du väljer vet du att du får bara det bästa för din hud av oss. Självklart kan du alltid om du har frågor kring vårt sortiment.

Nu har du chansen att vinna en Whithening Kit från exklusive hudvårdmärke Yellow Rose. Vi lottar ut ett komplett Whithening kit med Yellow Rose Dark sports Fader och AHA Fruit Acids Gel (värde 3196 kronor) till en vinnare.

För att delta i tävlingen skriver du ned när grundades Yellow Rose och en kort motivering varför du ska få den kit och skickar in den tillsammans med namn och adress i ett mail märkt ”Tävling” till: