Hudvård

Yellow Rose hudvård

Ansiktsrengöring. Det viktigt att man får bort smuts som hinner samlas under dagen, samt bakterier och fett. Dessutom är det viktigt att få bort allt smink och rengöra på djupet så att huden får andas och vila. Du hittar sminkborttagning, peeling, ansiktstvätt, micellarvatten och andra produkter för daglig rengöring. 


En ansiktsmask rengör på djupet och gör så att huden kan hållas frisk och levande. Ansiktsmasken tar bort döda hudceller så huden blir ren på riktigt. Det räcker att använda ansiktsmask en gång i veckan, blir det oftare finns risk att huden torkas ut. Här finns masker med lera, kräm, gelé och så kallade peeloff-masker som man applicerar och drar av när de torkat. Titta runt bland produkterna och välj en mask som passar din hudtyp. Vi har de flesta populära produkter från Yellow Rose – så beställ direkt på nätet.


Peeling har först och främst en rengörande effekt. De fina kornen rengör på djupet och en peeling tar bort döda hudceller och avlagringar. Dessutom gör en peeling så att övriga produkter du använder bättre kommer till sin rätt. Välj en som passar just din hudtyp. Har du svårigheter i ditt vall kontakta oss för kostnadsfri rådgivning: Här. 

Med Serum får en välbehövlig vitaminboost och serumet ger långvarigt resultat tack vare en koncentrerad formula som lätt absorberas av huden. Yellow Rose serum motverkar hudens ålderstecken och kan reducera rynkor och linjer i ansiktet. Titta igenom vårt stora utbud på serum och välj med en kräm som passar dina behov och din hudtyp. Under varje produkt hittar du detaljerad information om hur det specifika serumet fungerar och vad det innehåller. 
När du väljer en kräm är det viktigt att du väljer en kräm som passar din hud. En kräms stora uppgift är att återfukta huden och föryngra hudcellerna efter att utemiljö har påverkat under dagen. Nattkräm kan vara lite tjockare än dagkrämen då du inte har smink utanpå. Nattkrämer har på senare tid blivit mer och mer populärt bland killar, och för de rekommenderar vi Relaxant Line. Titta runt i utbudet och beställ online via klicka på bild. 

Choklad behandling för ansikte och kropp.

Ansiktsbehandling.

...Skyddar din hud från åldrande och ger dig hälsåsam och strålande hud. 

Choklad innejåller höga nivåer med kakaopolyfenoler som finns i naturliga växtextrakt, och har visar sig motverka bland annat kärlsjukdomar. Kakao är viktig näringsämnen för huden ökar syretiilförseln i blodet samt microcirkolationen i de små blodådrorna. Motverkar åldrande. Ge strålande lyster och klinisk bevisad biologisk effekt i hudvävnad.

Få prova-på choklad ansiktbehandling för endast 399 kl (749kr)

Underbara fransar

fransförlängning utbildning

Underbara fransar

De flesta av oss har nog långa, fylliga, effektfulla ögonfransar som ideal. Men hur får man lika fantastiska fransar som Hollywoodkändisarna och modellerna i mascarareklamerna har? Vi vände oss till Victoria Grepo Akademin som både erbjuder behandlingar och utbildningar i ögonfransförlängning sedan 2011 för att få svar.
Av Oliva Fall

Idag har det blivit rätt vanligt att man låter göra en professionell ögonfransförlängning för att få de där superfransarna och efterfrågan ökar för varje år som går. Eftersom det har blivit så populärt erbjuder var och varannan skönhetssalong och frisörsalong ögonfransförläningar idag. Men om man vill vara säker på att få ett bra och säkert resultat kan det vara klokt att söka sig till certifierade fransförlängare som har behandlingsförsäkring. Ögat är trots allt ett av våra känsligaste organ.

Ögonfransarnas funktion är att skydda ögat mot luftpartiklar och förstärka kroppsspråket. Ögonfransarna växer i olika faser och trillar sedan av och gör plats för nya fransar i cykler om 4-8 veckor. Hälsa och stress påverkar fransarnas kvalitet, liksom ögonfransböjare.

Lösögonfransar som köps i butik är ofta i ett stycke med flera fransar på som appliceras i ett svep. När man gör ögonfransförlängning på salong appliceras fransarna en i taget, vilket ger ett mer permanent och naturligt resultat.

– Behandlingen tar cirka 1,5 timma och vi applicerar mellan 55-75 fransar på varje öga. De sitter sedan kvar tills den naturliga fransen trillar av. Därför kan vi öka antalet lösögonfransar till 80-130 fransar per öga vid en påfyllning som brukar göras efter 3-5 veckor. Det är väldigt individuellt hur många fransar kunden har kvar efter fem veckor. Det som påverkar är hur kunden sköter sina fransar och hur mycket olja kroppen sänder ut i fransarna. Fetare fransar håller sämre. Mörkhyade tjejer har ofta väldigt tunna och torra fransar och de håller väldigt bra. Om kunden å andra sidan har väldigt ljusa fransar rekommenderas en färgning för att få dem att se fylligare ut -det ger en väldigt bra effekt, säger grundaren Victoria Grepo själv.  

Vilken typ av fransar använder ni er av?
– Vi är generalagenter för Perfect Silk Lashes. PSL har brett sortiment som ger oss möjlighet att erbjuda högkvalitativa behandlingar till kunderna. Silkesfransar och minkfransar kan vara anpassade till individuella behov och erbjuda rätt tjocklek, längd, form och färg till varje kund. Minkfransar kommer inte från djuret, utan är namnet på effekten de har. Både kunderna och våra elever älskar PSL för att de ger ett så naturligt utseende.

Vad skiljer dem ifrån andra lösögonfransar?
– Silkesfransarna är det senaste och de är väldigt elastiska och tåliga och passar alla typer av livsstilar. Du kan träna, sova, simma, sola och dansa med dem om du vill. Du kan välja om du vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywoodlook. Eftersom fransarna är så lätta och elastiska följer de ögonens rytm när du blinkar, vilket leder till att du inte känner att du har fransförlängning på ögonen samtidigt som de inte skadar, bryter av eller deformerar dina naturliga fransar. Om fransförlängningen är noggrant gjort kan man bära den livet ut. Det är också viktigt att poängtera att PSL:s lim är ett av de mildaste på marknaden; allergitestat och certifierat.
Allt detta låter fantastiskt. Hur gör jag för att ta hand om fransförlängningen på bästa sätt efteråt?
– Efter behandlingen måste du vänta med att duscha på 24 timmar och bada på 48 timmar för att limmet ska få tid på sig att hårdna. Undvik att gnugga dig i ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna. Efter cirka 3-5 veckor kommer du märka att du tappar några flärpar. Det är helt naturligt då det är då du även börjar tappa dina naturliga fransar. Man tappar cirka 30 naturliga ögonfransar under en treveckorsperiod och det är därför du kan komma in och göra en påfyllning. Försök inte heller att ta bort fransarna själva, det sliter på dina egna fransar och kan göra mycket ont. Vi har en speciell remover som vi använder för detta ändamål.

Utbildning i fransförlängning
Som namnet hintar om erbjuder Victoria Grepo Akademin även ett stort utbud av utbildningar: Certifierad permanent makeupartist, fransförlängning med singelmetod, volymmetod, permanent fransböjning, frans-/brynfärgning, ögonbryndesign med hårförlängning av bryn och formning med pincett och trådning, samt underfransförlängning.

– Vi håller en unik fransförlängningsutbildning där vi lär ut en japansk metod för att applicera silkesfransar en och en. Ögonfransförlängningskurs på olika nivåer startar varje vecka. Alla utbildningar är certifierade och godkända av Svenska Estetikers Yrkesförbund. Efter avslutad utbildning har du rätt att vara medlem hos SEYF och skaffa behandlingsförsäkring för dig och dina kunder. Behandlingsförsäkring kan skaffas och behållas om man har certifierad utbildning och använder certifierade produkter.

Behöver man ha några förkunskaper?
– Nej, det behöver man inte ha. Vi lär ut allt ifrån grunden. Utbildningarna riktar sig främst till dem som vill arbeta professionellt eller starta eget.

Hur lång är utbildningen? Och hur ofta har ni kursstarter?
Hos oss är det eleven som står i centrum. Vi lägger stor vikt vid att varje elev ska få den tid och träning som behövs för att behärska de olika momenten. Eleverna har helt olika livssituationer och därför ger vi alla möjligheten att studera i sin egen takt med individuell studieplan. När utbildningen är färdig och eleven har klarat av teoretiskt och praktiskt prov får de ett certifikat godkänt av Svenska Estetikers Yrkesförbund. Vi har kursstarter varannan vecka och varannan helg.

Hur är utbildningen upplagd?
– Det beror helt på vilken kurs eleven läser. Det största paketet för certifierad fransstylist inkluderar allt om fransar och ögonbryn så som fransfärgning, permanent fransböjning, fransförlängning med singelfransar och volymfransar samt förlängning av underfransar. Ingår gör även kunskap i ögonbrynsfärgning, trådning, formning och hårförlängning på ögonbryn. Utbildningen är på 5 dagar och inkluderar ett startkit. Efteråt fortsätter eleven öva självständigt och lämnar in sitt arbete för att kunna förbättra teknik och kvalité. Vi lägger stor vikt vid noggrann separering av fransar. Det är svårt och kräver mycket övning och tålamod, avslutar Victoria.

Om du vill veta mer om fransförlängning eller utbildningarna kan du kontakta Victoria Grepo Akademin i Stockholm direkt (www.victoriasakademin.com) eller någon utav deras andra skolor: Studion i Bollnäs, Beauty Corner i Göteborg eller Plusgymnasiet i Jönköping. 

Kurstider och skönhhetsutbildningar. Datum.

Plats:
Victoria Grepo Akademin
Götgatan 81, Stockholm.
Tid 10-16.00
V.17
29/4 Volym metod kurs

V.18
2-4/5 Kosmetisk pigmentering av 3D bryn
2-3/5 Microblading metod. 3D bryn

v19.
9,10,11 Kosmetisk tatuering av ögonliner och läppar.
12-13 Microblading metod, 3D bryn.

V20
16-17/5 Microblading 3D ogonbryn metod.
16-18 Micropigmentering 3D ögonbryn.
16/5-1/6 Permanent makeup Artist(3D bryn,ögon,läppar).
19-20/5 Microblading 3D ögonbryn.

V21
24-26/5 Certifierad Grundkurs i fransförlängning.
26/5 Härdplast utbildning.
27/5 Volym metod i fransförlängning.

V22
30-31/5 Microblading metod 3D bryn.
30/5-1/6 Kosmetisk pigmentering 3D ögonbryn.
2-3/6 Microblading metod 3D bryn

V23
7-9/6 Certifierad Grundkurs i fransförlängning
9/6 Härdplast utbildning.
10/6 Volym metod i fransförlängning

V24
13-14/6 Microblading metod 3D bryn
13-15/6 Kosmetisk pigmentering 3D ögonbryn
13-29/6 Permanent makeup Artist(3D bryn,ögon,läppar).
16-17/6 Microblading metod 3D bryn

V25
20/6 Ögonbrynstylist utbildning
20/6 Trådning
20/6 Permanent fransböjning
21-23/6 Certifierad Grundkurs i fransförlängning
23/6 Härdplast utbildning
24/6 Volym metod i fransförlängning

V26
27-28/6 Microblading metod 3D bryn
27-29/6 Kosmetisk pigmentering 3D ögonbryn

V31
1-3/08 Grund kurs i singel metod
3/08 Härdplast utbildning
4-5/08 Volym metod Grund.

V32
8-9/08 Microblading metod, 3D bryn.
8-10/08 Micropigmentering med apparat. 3D bryn.
8-24/08 3veckor permanent makeup utbildning.
11-12/08 Ögonliner och läppar micropigmentering.

V33
15-17/08 Grundkurs i singel metod.
17/08 Härdplast utbildning
18-19/08 Ögonbryn stylist (trådning, färgning och formning av ögonbryn, förlängning av hårstrå)

V34
22-23/08 Microblading metod, 3D bryn.
22-2408 Micropigmentering med apparat. 3D bryn.
22/08 -9/09 3veckor permanent makeup utbildning.
25-26/08 Ögonliner och läppar micropigmentering
25-26/08 Microblading

V35
29-31/08 Grund kurs i singel metod
31/08 Härdplast utbildning
1-2/09 Volym nivå

V36
05-06/09 Microblading metod, 3D bryn.
05-07/09 Micropigmentering med apparat. 3D bryn.
05/09-23/09 3veckor permanent makeup utbildning.
8-9/09 Ögonliner och läppar micropigmentering
8-9/09 Microblading

V37
12-14/09 Grund kurs i singel metod
14/09 Härdplast utbildning
15-16 /09 Ögonbryn stylist (trådning, färgning och formning av ögonbryn, förlängning av hårstrå)

V38
19-20/09 Microblading metod, 3D bryn.
19-21/09 Micropigmentering med apparat. 3D bryn.
19/09 - 7/10- 3veckor permanent makeup utbildning.
22-23/09 Ögonliner och läppar micropigmentering
22-23/09 Microblading

Fettfrysning

fatfrising

Frys bort fett permanent! Går ner i 1-2 kläder storlekar.

LPG massage

Lpg

Lpg massage inte bara formar kroppen den också förbättrar hälsa.

Vill berätta om att en av kunder (som är löpare) som har haft högt blodtryck sedan tonåren och är idag 50år, har för första gången fått besked från läckare att blodtrycket har sjunkit och har fått trappa ner i medicinen, efter att ha fått lpg sedan november förra året ca 2ggr i månaden. 

Mesoterapi

vitaminbuster

Frågor om Mesoterapi behandling.

Mesoterapi eller mesolift är en klassisk teknik som består av multipla microinjektioner i den ytliga dermis med en  mycket tunn nål. Små  mängder av en multi vitaliserande näringsprodukt, injiceras nära cellerna i dermis och stimulerar deras förnyelse.

 

Vi erbjuder både klassisk mesoterapi och en ny misoterapi utan nålar med apparst som ska vara mindre smärtsam, hur fungerar den? 

När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibraplaster bryts ner och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela. Genom mesoterapi kan hudens kondition och utseende förbättras utan kirurgiska ingrepp. Hyaluronsyra och vitaminkomplexet som används stimulerar också hudens cellförnyelse och ökar produktionen av kollagen och elastin. Huden får då ett naturligt ungdomligare utseende. Behandlingen anpassas till kundens individuella förutsättningar och på hur huden reagerar under pågående behandling.

Viktigt att minnas är att effekterna inte visar sig genast utan behöver lite tid för att komma igång. Metoden har kraftigt ökat i popularitet eftersom den ger så bra och synliga effekter. Rynkor och slapp hud är ett problem som kan vara svåra att behandla riktigt effektivt med andra metoder. Mesoterapi är en behandlingsmetod som lyfter huden. Redermalisering av hela ansiktet. Ger ett fantastiskt resultat. 

 

Vart kan man få de här behandlingarna (endast på Yellow Rose-certifierade salonger t.ex.)?

Ja, de finns endast på Yellow Rose certifierade salongerna. Vi utbildar certifierad hudterapeuter eller sjuksköterskor att arbeta med mesoterapi med apparat, utan nålar. 

 

Är det skillnad på injektionerna och hur långt ner i huden man jobbar?

Det finns olika vitamincocktail som annpassas till individuella behov. När man arbetar med klassisk teknik arbetar man ca 1-2 mm in i huden i översta derma, under ögon ca 0,5-1 mm. I mesoterapi utan nålar finns olika program i apparat, vitaminer  kommer in derma därför krävs liknande hygienisk vård efter den behandling som efter vanliga injektioner.

 

Behöver man smärtstillande när man gör en klassisk mesoterapi?

Ja, om man gör klassisk mesoterapi metod med injektioner.

 

Vilka passar Mesoterapi för tycker du?

I Mesoterapi används olika vitamincocktails sammansatta för att behandla åldrande, stressad, trött och fuktfattig hy samt hy med acneproblem. Behandlingen ger en fin lyster och återfuktar den på djupet. Vitaminer anpassas individuellt beror på kundens behov. 

Vad kan man behandla?

Den skapar en strålande hy genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån.I vetenskapliga studier har visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och ovansidan av händerna.

- Genom att tillföra hyaluronsyra återställer man fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden.

- biorevitalisering, hudföryngring. 

- kan förbättra hudens egenskaper i följande områden: Ansikte, Dekolletage och hals, Händer, armbåge, Innelår, lår, knä, rumpa, Magen, ärr.

- kan förbättra hudens egenskaper och reducera: Mörka ringar under ögon, Rynkor, Påsar

- Hårväxt och Håravfall.

 

Vad är fördelarna gentemot en vanlig ansiktsbehandling?

Fördelarna är att resultat blir mycket starkare. Och huden får vitaminer mycket djupare in i huden än vid vanliga ansiktsbehandlingar. Samt, när man använder klassisk teknik med injektioner får hud microskador och tvungen renovera sig och föryngra sig samtidigt med hjälp av  vitaminerna. Resultat är mycket stark.

 

Hur lång tid tar en behandling?

Ca 60 min om man behandlar hela ansikte.

Blir man svullen/röd etc efter behandlingen, hur snart kan man återgå till t.ex. arbetet? 

Efter behandling med apparat utan nålar kan förekomma en del rödnad som gå över inom kortstund. Kontraindikationer är allergi till nån sort vitaminer och hjärtproblem. Efter klassisk mesoterapi med injektioner: Små blåsor i huden kan uppkomma under själva behandlingen men de försvinner på några minuter. Viss smärta kan förekomma, men i liten omfattning och kan vid behov förebyggas med bedövande salva. Även blåmärken av mindre art kan förekomma, men de försvinner efter bara ett par dagar. Rödnad och svullnad efter behandlingen kan hålla i sig i upp till ett dygn. Allergiska reaktioner kan ske, men de är mycket sällan förekommande och övergående. Vi tar väl hand om dig och följer upp resultatet av behandlingen.

 

Hur ofta bör man göra en behandling?

Teknik och metod väljs vid problem och önskemål.Huden rengörs noga med bakteriedödande medel innan behandlingen påbörjas. En ampull innehållande bland annat hyaluronsyra, mineralsalter och vitaminer appliceras på huden. De aktiva ämnena arbetas sedan ner i huden med ett speciellt handstycke med en liten nål (en gång). Med mesoterapi arbetar terapeuten endast 1-2 mm ner i huden. Endast det hudparti som kräver behandling injiceras. Preparatet injiceras utmed rynkorna och därefter utefter rynkfårorna.

Det rekommenderas som kur 2-8 gånger med 7-10 dagar mellanrum.

Med den metod kan behandlas alla sorters rynkbildningar och veck. Passar till både ungdumar och vuxna.

 

Kan man bättra på effekten själv hemma?

Ja, absolut med vitamincockteil liknande serum och andra Yellow Rose produkter.

 

Varför tycker du att mesoterapi är så fantastiskt?

Mesoterapi är en behandlingsmetod som lyfter huden. 

Har du själv gjort en behandling och vad tyckte du? Vad får man för resultat?

Ja, regelbondet. Man få revatilisering av hela ansiktet alternativt händer eller andra behandlade delar och inte bara enstaka rynkor. Ger ett fantastiskt resultat. 

Fillerbehandling

Filler behandling Uma Jeunesse

1. Vad är Fillers?

Filler Uma jeunesse(England) och Filer Zfill (Tyskland) är baserat på Hyaluron Syra, en vatten molekyl som existerar naturligt i kroppens egen vävnad. Det är injicerat i huden for att minska rynkor (nasiolabial), öka volym (läppar) och konturera (näsa). Genom att injicera Hyaluron Syra baserat material så ökar man volym i samband med återupphämta vävnaden. Resultatet ser man direkt.

2. Vilka områden kan behandlas?

Fillers används för att fylla rynkor, öka volym om konturera ansiktet. De främst kommande behandlingar är:
-Näsa till mun linjer (Nasolabial Veck, Skrattlinjer)
-Marionette Linjer (Sura mungip linjer)
-Läppar (konturer, volym och put)Kindben (volym, kontur)
-Käkben (Konturen)
-Glabella/Mellan ögonbrynen

3. Hur applicerar man Fillers?

Beroende på området kan man använda olika tekniker. Den vanligaste tekniken för läppar och nasolabial vecken, är en liten som nål går in under huden där man sakta injicerar materialet under nålens utgång. I kinderna använder vi oss av mikrokanyl tekniken; efter ett litet stick med en nål införs en längre kanyl för att inte skada blodkärl, vilket minimerar blåmärken och svullnad. 

4. Vad är fördelarna med Fillers?

Det är en väldigt enkel och säker procedur för att reducera rynkor i ansiktet. Det vi använder på Akademin är inte permanent och bryts ner. Fillers påverkar inte ansiktsuttryck vilket resulterar i ett naturligt utseende.  

5. Hur länge varar fillers?

Nedbrytningen av materialet beror på många olika faktorer. Dessa kan vara relaterade till hy, ålder, livsstil, behandlingsområde, material etc. Behandling av läppar varar oftast mellan 1-3 månader och upp till 6-12 månader. Det är väldigt svårt att bedöma den exakta nedbrytningstiden för varje individ. Behandling i ansiktet håller 6-12 månader och upp till 18 månader, beroende på vilket material som används. 

6. Är proceduren säker?

Vi använde oss av de två mest kända och beprövade materialen i världen Uma Jeunesse(England, vår nominerad som årsprodukt 2014) och Filler Zfill (Tyskland). Dessa material har varit studerade och utvecklade under en längre tid för att efterlikna kroppens vävnad och därmed minska risken för allergiska reaktioner. Vilket material vi använder i just Ditt fall, beror på behandlingsområdet som avgör vilket som är mest lämpligt. 

Permanent hårbortagning med e-Light.

Pemanent jårbortagning.

Permanent hårbortagning flr alla hårtyper och alla hudtyper. E-Light använder båda fördelarna med IPL och RF. Behandlingsområdets och den övriga hudens motstånd varierar beroende på selektiviteten av huden. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL undviks. Utstrålarens behagliga kyla neutraliserar värmen från IPL och ökar hudens resistans. Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. E-light/IPL tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal Smärta utan biverkningar.

Med E-light/IPL är behandlingen säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår efter färre antal behandlingar jämfört med vanlig IPL. Det behövs mellan 4-6 behandlingar. Det innebär mindre kostnad för dig. 

E-light/IPL till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden. Så E-light/IPL har inga sidoeffekter.Tack vare den smarta tekniken kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder. VIKTIG ÄR att hud är inte solbränd.

Ögonbryntatuering.

3D ögonbryn kosmetisk pigmentering.

Kosmetisk pigmentering av ögonbryn från våra duktiga elever.

Marine DNA krämer.

retimol kräm

Tiden kan du aldrig stoppa, men du kan göra det bästa med den. Caviar & Marin serum och kräm är dokumenterar effektiv mot rynkr, och innehåller flera ekologiska näringsrika växtextrak från naturen.

Beställ din Caviar & Marin kräm här.

*Fördelarna är många:

 - Ger dig en fräschare och friskare hud  

- Ger synlig reduktion av rynkor redan efter 30 dagar

 - Ger huden lyster och elasticitet 

- Reparerar åldrande hud

Permanent hårborttagning.

permanent hårbortagning

Permanent Hårborttagning med E-light IPL.


Känner du att det finns attraktions-millisekunder att tjäna och vill avlägsna håret, som hindrar dig från att bli fullständigt charm-aerodynamisk? Då är det här segertids-dealen för dig.

Om behandlingen”E-light” kombinerar energi från ljuset (IPL) och radiovågor med hudkylning. När energin från radiovågorna når de mellersta och nedre lagren av huden, värmer den där upp vävnad. Därmed kan lägre energi appliceras med IPL-teknik och minska risken för obehag förknippat med IPL-behandlingen. E-Light anses mer effektiv än traditionella IPL-behandlingar, därför kan det krävas färre behandlingar för resultat på även mjukt eller tunt hår, samt mörkare hy. För bra resultat krävs ca 6 behandlingar varje 2-4 vecka.

Fransförlängning utbildning.

Vi alla har väl drömt om långa, fylliga och många ögonfransar som gör våra ögon magiska och sagolika. Detta har blivit möjligt med fransförlängning som slagit stort på marknaden de senaste åren. Men det är en djungel att veta vilken metod man ska välja, vilka sorts fransar och vilken fransstylist man ska vända sig till.

Tyvärr finns det många oseriösa fransstylister där ute som har en dålig utbildning och som använder sig av produkter som inte är godkända i Sverige. Vid fel hantering och med fel material kan skador på fransar och ögon uppkomma. Eftersom arbetet är på ögonen är det mycket viktigt att fransstylisten vet vad den gör och har behandlingsförsäkring. Genom att välja en stylist som är certifierad (inte bara diplomerad) och som är medlem i SEYF kan man känna sig trygg i att stylisten har en godkänd utbildning bakom sig och använder sig av godkända material så som lim, fransar och verktyg. Behandlingsförsäkring kan skaffas bara om man är medlem hos SEYF förbund .

Victoria på Victoria Akademin i Stockholm har många gånger stött påfall där hon fått hjälpa kunder som råkat ut för en oseriös behandling och utbildningar där fransarna kommit till skada. Välj din rätt utbildning. Vi älskar fransförlängning! Har man fler frågor kan man besöka:

www.victoriasakademin.com

www.seyf.se

IPL hårbortagning

IPL LASER säker och effektiv hårborttagning samt acnebehandling.

 

Med IPL Laser kan man behandla och förbättra misprydande härväxt samt acne. Vi har ett brett utbud av behandlingar inom hudvård hos oss på Victoria Grepo AKademin.

 

Skönhet är ingen gåva utan snarare resultatet av regelbunden skötsel och vård av huden. 

Stamcellsforskning

Cellular Revitalizing Fruit traitment från Yellow Rose.

Yellow Rose produkter baserats på innovativa ingredienser och tillverkas i egna laboratorier i Grekland. De senaste upptäckterna inom stamcellsforskning kombineras nu med ekologiska rå varor för att skapa en helt unik Cellular Revitalizing Fruit produkt. Man har utvecklat en stamcellsteknik som effektivt påverkar hudens föryngring. Aktiva ingredienser utvinns från Rare Swiss Äpple (Malus Domestica) och Greip (Gamay Teinturier Fréaux Grape Stem Cells) frukter som används för sina läkande och skyddande krafter sedan urminnes tider. Resultat blir en hudvårdprodukt fylld av intensive anti-aging effekt och väldoftande njutning.

En glädjande nyhet är också att Yellow Rose nu bygger upp ett eget team i Sverige, under våren öppnade en filial i Stockholm.

Golden Line Serum

kollagen filler

Yellow Rose produkter baserats på innovativa ingredienser och tillverkas i egna laboratorier i Grekland.

En Lyxigt anti agin GOLDEN LINE serier med Gold 23k, Silk, rynkfillers och antiaging oligopeptider är utvecklad för att återskapa den volym som huden tappat. En kombination av företagets teknologi som lyfter Marine collagen, hyaluronsyra djupt nere i huden och den nya Argireline TM gör att kollagenproduktionen i de dermala cellerna stimuleras. Kort sagt innebär detta att Golden Line hjälper till att återskapa hudens naturliga fyllighet och form.  Enligt undersökningar 45% rynkor blir mindre efter 48 timmar.