CC Hydro-cellular kräm SPF30

CC kräm

Nu finns i webshop www.yellowrose.se

Moisturizing multi-action covering cream for all skin types, with high UV protection SPF 30 (UVA/UVB). This special formula contains a highly advanced blend of actives that offer multiple benefits on the skin:

• Matte, uniform and natural covering

• High UV Protection (UVA / UVB SPF 30)

• Antioxidant protection • Moisturization

• Antiwrinkle activity

• Elasticity enhancement

• Soothing effect

• Smooth and Silky skin.

Gör som Susanne Stålgren

LPG massage

SM Body Fitness Västerås 2014 +168

Susanne Stålgren kvalade in sig till finalen och placerade slutligen som 6:a. Ett framsteg i hennes karriär inom den här sporten med hårt arbete bakom sig. Det är första gången hon har gjort LPG behandlingar. Hon är jättenöjd med resultatet och blev överraskad över effekten lpg ger. Hon minskades ner omkretsen runt hela kroppen ca 1-2cm pga förminskad vätskeansamling i kroppen och hudens elasticiteten förbättrades. Vilket framhävdade bättre muskelkonturer och hårdhet. Nu ser hon fram emot att tävla i Luciapokalen och kommer att forts med LPG behandlingar hos oss på salongen Victoria Grepo Akademin. Vi önskar henne lycka till och håller tummarna till hennes nästa tävling!

Våra kunder ligger miljövänligt

Kunder på Victoria Grepo Akademin ligger på Viscosoft bänkpapper av 100% viskosfibrer som är en förnybar träråvara.

Viscosoft®

Infibras egna registrerade varumärke

Består av 100% viskosfibrer, en ren träråvara som är förnybar och därmed ett miljövänligt alternativ till petroleumbaserade fibrer.

Ett mycket mjukt och absorberande material, som är behaglig mot huden.

Viskosoft® massage bänkpapper tillverkas lokalt i Mölndal.

Slim-Anticellulite Massage

Vi välkomnar vår Ny terapeut med nya behandlingar. Gäller hösterbjudande 20%

Slim-Anticellulite Massage - Lår

Slim-Anticellulite Massage - Lår + Rumpa

Slim-Anticellulite Massage - Mage

Slim-Anticellulite Massage - Mage + Lår

I behandlingar används Yellow Rose produkter mot celluliter och fet reducering.

Hösterbjudande

Hösterbjudande!

- Ansiktsbehandlingar (valfri) hos Dubravka 20% rabatt

- Vaxning (Dubravka, Linda)

- Fransförlängning (Soile, Linda)

- Massage (Dubravka, Soile)

Under höst började arbeta hos oss tre mycket duktiga terapeuter. 

Soile - masör och fransförlängare.
Dubravka - auktoriserat hudterapeut
Linda - fransförlängare, vaxare och gör hårextension.

För att fira detta erbjuder de sina behandlingar med speciell pris. Erbjudande finns hos oss på bokadirekt eller dras av direkt hos De.

ADO Natural Herbal Peeling.

Ansiktspeeling

ADO Natural Herbal Peeling

Rekommenderas kur 4 gg varannan vecka.

ADO Natural Herbal Peeling är en professionell peelingbehandling baserad på sötvattenssvampar, naturliga extrakt och alger (Lamin).
Efter varje ADO-behandling är huden rengjord på djupet, överskott av talg minimerats och döda hudceller avlägsnats så att ett förfinat nytt underlager av hud kan lysa igenom. Behandling hjälper till att släta ut fina linjer, ojämnheter, missfärgningar och ger huden en övergripande vitalisering och förbättrad struktur. Huden är föryngrad och smidigare med ökad elasticitet, har en silkeslen känsla och en frisk lyster.

ADO Natural Herbal Peeling är designad för både ansikts- och kroppsvård. Lämplig för fett hy, trötta hud, hud med små ärr, brister, missfärgningar etc.

Massage erbjudande

massage erbjudande

Klassisk Massage endast 350 kronor!

Minska stress och spänningar, ge immunförsvaret en boost med denna rogivande och sköna massage av nacke, axlar, armar, ansikte och hårbotten, 30 minuter. Upplev hur kropp & sinne stillar sig…njut av att bara vara… Det finns många studier som visar att massage bl.a minskar stress och spänningar och stimulerar immunförsvaret.Vi har en enorm potential att förbättra kroppens naturliga försvar och återhämtning genom att stimulera vårt "lugn- och ro system", vilket är motsatsen till stress-systemet.Det är i lugn- och ro-systemet som det livsviktiga antistress-hormonet oxytocin, frisätts och bl.a. medverkar till;

Tillväxt av nya celler och läkning av kroppen & immunförsvaret stärks!Reducering av stresshormoner och ökat lugn.Minskade muskelspänningarBättre sömnEffektivare matsmältningEffektivare upptag och inlagring av näring dvs. kroppens näringsdepåer fylls på.

I dagens stressfyllda tillvaro ges det inte så många naturliga återhämtningstillfällen – vi måste själva se till att det blir av…Hur ofta får DU till detta under DIN dag? Välkommen på en Antistress-massage i vår rogivande miljö och låt lugnet komma till dig, stimulera återhämtning och läkning - boosta dig nu när förkylningarna börjat ta fart! En väl värd investering i dig själv och din hälsa för endast 350 kronor!Ordinarie pris: 450 kr.

Varmt välkommen!

Erbjudandet gäller 1 gång/person, vardagar under september och kan inte kombineras med andra erbjudande eller Friskvårdscheckar.Vid bokning uppge ”September-erbjudande”

Certifierad utbildning i fransförlängning 2

fransförlängning utbildning

Nästa kursdag i fransfölängning:

Den 15,16,17,18/09

kl 10.00 - 16.00

- Fransförlängning

- Volym fransar

 - Underfransar (förlängning)

- Färgning av fransar och ögonbryn

- Permanent fransböjning

Blir nästa världsmästare i franförlängning

mästare i fransförlängning 2012

Gör som Anna Törnhult, svensk mästare i fransförlängning 2014!

 

Gå utbildning i fransförlängning hos Victoria Grepo Akademin, vinnare Europas mästerskap i fransförlängning 2012 och blir nästa svensk mästare i fransförlängning 2015.

Starta Eget

Starta eget för fransförlängare

Hej!

Här kommer en underbar artikel från Stefan på Redaktionen www.starta-eget.se Den artikel för alla våra kära elever som går utbildning i fransförlängning och permanent makeup. Läs och beställ gärna mera underbara böcker från Stefan. Rekommenderar från mitt hjärta.

 

Mvh.

Victoria

 

"Hej igen :-)

 

Sista studenten är avklarad hemma hos mig. Min son slutade gymnasiet i juni och jag har peppat honom att starta ett eget företag direkt. Varför? Jo, för att det är en fantastisk skola för självständighet hela livet.

Redan i julas satte jag böckerna Juniorföretagaren och Rivstart i handen på honom och sa ”det blir prov på det här sedan” (den frasen förstår alla ungdomar).

Och i mars när hans affärsidé tagit form satte vi oss ner vid köksbordet. Så här lät det ungefär:

- ...och när du jobbat i tolv timmar och känner att ögonen glöder, det är då du jobbar några timmar till – det är de där extratimmarna som är nyckeln till framgång…Hörde du vad jag sa nu?

Han tittade på mig med låtsad entusiasm.

- Jobba extra timmar. Ögon som glöder. Jag fattar.

- Bra. Och gör en plan för vad du ska göra nästa dag innan du slutar jobba varje dag. Hitta gärna på något riktigt jobbigt som du tror är värt besväret och börja med det direkt på morgonen. När du gjort det där jobbiga så blir du så nöjd med dig själv att du får full sprutt på dagen. Behandla kunderna som kungar och drottningar. Lyssna på vad de säger att du ska göra och när du klantar dig, för det kommer du att göra ibland – be om ursäkt och rätta till problemet direkt. Tro inte att någon stannar kvar som kund om du driver företaget för din egen skull. Företag är till för kunderna, inte ägarna. Så fråga kunderna saker. Intressera dig för deras problem och lös dem. Och sedan ska du….vad tittar du på?

- Du är fett jobbig!

Jag skrattade bara och sedan gick jag igång ordentlig och tog min mobiltelefon och låtsades att det var ett flygplan som skulle lyfta från köksbordet:

- Så här. När ett plan ska starta så måste det dra på allt det bara kan bara för att komma upp i luften. Det går åt massor av bränsle i starten. Du trycker och trycker – och trycker på gasen och snart lämnar hjulen startbanan. Och nu gasar du ännu mer ett tag. Om du gör det kommer du upp i luften och kan släppa lite, inte mycket, på energin. Snart har du en bra marschfart.

- Och kan koppla in autopiloten, sa han

Det var som en smäll i solar plexus.

- Aldrig! Du kan aldrig ta något för givet när du startar ett företag. Det finns inget som heter autopilot. Och det finns turbulens och ofta är det enormt svårt att hitta rätt där uppe bland molnen och…

- Ta det lugnt pappa, jag skojade bara. Jag fattar: Jobba hårt, kämpa, slita, gneta, knega. Svårigheter. Jag fattar, jag fattar.

- Bra, men fattar du varför du ska göra det här? För att det är…?

- …Kul och spännande och utvecklande, sa han mekaniskt.

Men han fattade. Å andra sidan har han inte hört annat än företagssnack hemma sedan han var liten. För dig som har hängt med det här brevet ett tag kanske kommer ihåg hur han stod som femåring och fiskade och ploppade flötet upp och ner och sa att han höll på mer ”merknadsföring”.

Det intressanta är tre saker så här några månader efter starten

1. Självständighetsgrejen fungerar. Nu läxar han upp mig om vad som fungerar och inte fungerar i hans eget företag.

2. Han har hittat riktig entusiasm över något utanför honom själv och tränar sig i ödmjukhet varje dag. Toppen.

3. Företaget är redan i uppe luften.

Och jag lärde mig något själv: Hur man förklarar starta eget för en 19-åring med hjälp av flygning.

Och nu tänkte jag att man egentligen borde säga samma sak till alla som startar egna företag. Så om du inte är företagare men funderat på att starta ett företag. Lär dig de här enkla sakerna så får du också fart mycket snabbare.

Och om inte det räcker - gå till www.starta-eget.se och läs alla artiklar.

 

Hälsar Stefan på Redaktionen

Läs gärna om "Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrund", klicka här.

Certifierad Fransförlängare, 4 dagar kurs.

Certifierad Yrkesutbildning Fansstylist,

4 dagar

Pris 14 500 kr (Inkl. start kit för fransförlängning, perm. fransböjning och färgning).

För dig som vill arbeta professionell eller starta eget. I utbildning ingår: Fransförlängning med singel metod, Permanent fransböjning, frans/bryn Färgning och ögonbryn design, underfransar förlängning och Russian Volym metod.

I utbildning ingår fyra praktiska dagar på salong/skola med handledare. Alla elever få stöd och feedback så långe det behövs, vi går igenom dina framsteg och utvecklar dina kunskaper.

Kursstart varje vecka.

Certifierad Utbildning i fransförlängning

Fransstylist Yrkes Certifierad utbildning.

På tisdagar kvällar. Start tisdag den 2 september. Kl 18.00 - 21.00 Pris: 14 500 kr

Antal platse är begränsad anmäll dig: victoriagrepo@gmail.com

 

1kväll - teori och praktik på docka. Uppgift hem att öva på docka.

2 kväll - praktisk fransförlängning(egen modell).

3 kväll - permanent fransböjning och ögonbryn designe(teori och praktik på egen modell som inte har extension).

4 kväll - övning påfyllning på egen modell som redan har extension.

5 kväll - Teori om ögonformer och öva förlänga underfransar på egen modell( kan vara samma modell som redan har extension).

6 kväll - Praktik på egen modell. Frågor och Svar.

7 kväll - Russian volym teori och övning på docka.

8 kväll - Russian volym praktik på egen modell. Du få ett år för att bli förbered till slutprov.

Bästa fransförlängning i Sverige.

Bästa fransförlängning

Vår duktig elev och vinnare av Svensk Mästare i fransförlängning 2014 Anna Törnhult från Uppsala. Nu är hon vår samarbetspartner och driver egen skola med Perfect Sulk Lashes i Uppsala med Perfect Silk Lashes.

Mästare i fransförlängning 2014

Vinnare i fransförlängning

Bilder från tävling i fransförlängning 2014. Jag deltog som juri och det var två inspererande dagar med hård arbete. Det vår många duktiga fransförlängare men vinnare blev Anna från vår skola. Hon var en duktig elev som lärde snabb och är jättenoggran i sitt jobb.

Tips!

Men…och här kommer hemligheten med naturlagen:Om du reser dig hela tiden och kliver över de där hindren, parerar sticken, struntar i det tråkiga och kör vidare utan att se bakåt så kommer universum snart att tröttna och säga: Ok, vi släpper fram den här personen. Det finns så många andra lättare personer att sätta stopp för - titta själv - det står en hel kö med folk där vid första, andra och tredje hindret som redan har gett upp. Öppna grindarna åt den här envisa typen nu!

Tänk på den här naturlagen nästa gång något går åt skogen eller vägen känns jobbig och lång. Du blir testad. Din vilja blir testad. Fortsätt bara. Det är så du kommer dit du vill.

Om man ändå hade fått lära sig den här lagen i plugget...

 

En tips från Stefan på Redaktionen

Praktisk workshop. Utbildning för hud/Spaterapeuter

Praktisk workshop och Appliceringstekniker

Halv- eller heldag, endast för återförsäljare av Yellow Rose. Varje tema = en halvdag.

Peel-of mask och termomask har huvudrollen i den här kursen och du lär dig applicera de på bästa sätt. Här får du även appliceringstips och blir en säkrare Yellow Rose-användare.

Datum: Den 13/8 kl 10.00-14.00Bokas via mail: info@victoriasakademin.com

Teman att välja bland:

Lifting
Skin Relaxant (botoxeffekt)
FaceCaviar och Marine DNK

Golden Line Face
Hyaluronic
Cellular Revitalizing
Luminance Pearl
Eye Contour


Thalassotherapy SPA
Golden Line Ginger
Body Herbal Body

Hälsoterapeut

Dags att göra en hälsokoll? Gör en bonitologisk testning och se vad du behöver i form av homeopatiska läkemedel, örtmediciner eller något annat du kan göra för att komma tillrätta med dina besvär. Just nu får du även tips på ett homeopatiskt husapotek i sommar (första hjälpen vid stukningar, insektsbett osv)