Permanent hårbortagning med e-Light.

Pemanent jårbortagning.

Permanent hårbortagning flr alla hårtyper och alla hudtyper. E-Light använder båda fördelarna med IPL och RF. Behandlingsområdets och den övriga hudens motstånd varierar beroende på selektiviteten av huden. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL undviks. Utstrålarens behagliga kyla neutraliserar värmen från IPL och ökar hudens resistans. Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. E-light/IPL tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal Smärta utan biverkningar.

Med E-light/IPL är behandlingen säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår efter färre antal behandlingar jämfört med vanlig IPL. Det behövs mellan 4-6 behandlingar. Det innebär mindre kostnad för dig. 

E-light/IPL till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden. Så E-light/IPL har inga sidoeffekter.Tack vare den smarta tekniken kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder. VIKTIG ÄR att hud är inte solbränd.

Ögonbryntatuering.

3D ögonbryn kosmetisk pigmentering.

Kosmetisk pigmentering av ögonbryn från våra duktiga elever.

Marine DNA krämer.

retimol kräm

Tiden kan du aldrig stoppa, men du kan göra det bästa med den. Caviar & Marin serum och kräm är dokumenterar effektiv mot rynkr, och innehåller flera ekologiska näringsrika växtextrak från naturen.

Beställ din Caviar & Marin kräm här.

*Fördelarna är många:

 - Ger dig en fräschare och friskare hud  

- Ger synlig reduktion av rynkor redan efter 30 dagar

 - Ger huden lyster och elasticitet 

- Reparerar åldrande hud

Permanent hårborttagning.

permanent hårbortagning

Permanent Hårborttagning med E-light IPL.


Känner du att det finns attraktions-millisekunder att tjäna och vill avlägsna håret, som hindrar dig från att bli fullständigt charm-aerodynamisk? Då är det här segertids-dealen för dig.

Om behandlingen”E-light” kombinerar energi från ljuset (IPL) och radiovågor med hudkylning. När energin från radiovågorna når de mellersta och nedre lagren av huden, värmer den där upp vävnad. Därmed kan lägre energi appliceras med IPL-teknik och minska risken för obehag förknippat med IPL-behandlingen. E-Light anses mer effektiv än traditionella IPL-behandlingar, därför kan det krävas färre behandlingar för resultat på även mjukt eller tunt hår, samt mörkare hy. För bra resultat krävs ca 6 behandlingar varje 2-4 vecka.

Fransförlängning utbildning.

Vi alla har väl drömt om långa, fylliga och många ögonfransar som gör våra ögon magiska och sagolika. Detta har blivit möjligt med fransförlängning som slagit stort på marknaden de senaste åren. Men det är en djungel att veta vilken metod man ska välja, vilka sorts fransar och vilken fransstylist man ska vända sig till.

Tyvärr finns det många oseriösa fransstylister där ute som har en dålig utbildning och som använder sig av produkter som inte är godkända i Sverige. Vid fel hantering och med fel material kan skador på fransar och ögon uppkomma. Eftersom arbetet är på ögonen är det mycket viktigt att fransstylisten vet vad den gör och har behandlingsförsäkring. Genom att välja en stylist som är certifierad (inte bara diplomerad) och som är medlem i SEYF kan man känna sig trygg i att stylisten har en godkänd utbildning bakom sig och använder sig av godkända material så som lim, fransar och verktyg. Behandlingsförsäkring kan skaffas bara om man är medlem hos SEYF förbund .

Victoria på Victoria Akademin i Stockholm har många gånger stött påfall där hon fått hjälpa kunder som råkat ut för en oseriös behandling och utbildningar där fransarna kommit till skada. Välj din rätt utbildning. Vi älskar fransförlängning! Har man fler frågor kan man besöka:

www.victoriasakademin.com

www.seyf.se

IPL hårbortagning

IPL LASER säker och effektiv hårborttagning samt acnebehandling.

 

Med IPL Laser kan man behandla och förbättra misprydande härväxt samt acne. Vi har ett brett utbud av behandlingar inom hudvård hos oss på Victoria Grepo AKademin.

 

Skönhet är ingen gåva utan snarare resultatet av regelbunden skötsel och vård av huden. 

Stamcellsforskning

Cellular Revitalizing Fruit traitment från Yellow Rose.

Yellow Rose produkter baserats på innovativa ingredienser och tillverkas i egna laboratorier i Grekland. De senaste upptäckterna inom stamcellsforskning kombineras nu med ekologiska rå varor för att skapa en helt unik Cellular Revitalizing Fruit produkt. Man har utvecklat en stamcellsteknik som effektivt påverkar hudens föryngring. Aktiva ingredienser utvinns från Rare Swiss Äpple (Malus Domestica) och Greip (Gamay Teinturier Fréaux Grape Stem Cells) frukter som används för sina läkande och skyddande krafter sedan urminnes tider. Resultat blir en hudvårdprodukt fylld av intensive anti-aging effekt och väldoftande njutning.

En glädjande nyhet är också att Yellow Rose nu bygger upp ett eget team i Sverige, under våren öppnade en filial i Stockholm.

Golden Line Serum

kollagen filler

Yellow Rose produkter baserats på innovativa ingredienser och tillverkas i egna laboratorier i Grekland.

En Lyxigt anti agin GOLDEN LINE serier med Gold 23k, Silk, rynkfillers och antiaging oligopeptider är utvecklad för att återskapa den volym som huden tappat. En kombination av företagets teknologi som lyfter Marine collagen, hyaluronsyra djupt nere i huden och den nya Argireline TM gör att kollagenproduktionen i de dermala cellerna stimuleras. Kort sagt innebär detta att Golden Line hjälper till att återskapa hudens naturliga fyllighet och form.  Enligt undersökningar 45% rynkor blir mindre efter 48 timmar. 

CC Hydro-cellular kräm SPF30

CC kräm

Nu finns i webshop www.yellowrose.se

Moisturizing multi-action covering cream for all skin types, with high UV protection SPF 30 (UVA/UVB). This special formula contains a highly advanced blend of actives that offer multiple benefits on the skin:

• Matte, uniform and natural covering

• High UV Protection (UVA / UVB SPF 30)

• Antioxidant protection • Moisturization

• Antiwrinkle activity

• Elasticity enhancement

• Soothing effect

• Smooth and Silky skin.

Gör som Susanne Stålgren

LPG massage

SM Body Fitness Västerås 2014 +168

Susanne Stålgren kvalade in sig till finalen och placerade slutligen som 6:a. Ett framsteg i hennes karriär inom den här sporten med hårt arbete bakom sig. Det är första gången hon har gjort LPG behandlingar. Hon är jättenöjd med resultatet och blev överraskad över effekten lpg ger. Hon minskades ner omkretsen runt hela kroppen ca 1-2cm pga förminskad vätskeansamling i kroppen och hudens elasticiteten förbättrades. Vilket framhävdade bättre muskelkonturer och hårdhet. Nu ser hon fram emot att tävla i Luciapokalen och kommer att forts med LPG behandlingar hos oss på salongen Victoria Grepo Akademin. Vi önskar henne lycka till och håller tummarna till hennes nästa tävling!

Våra kunder ligger miljövänligt

Kunder på Victoria Grepo Akademin ligger på Viscosoft bänkpapper av 100% viskosfibrer som är en förnybar träråvara.

Viscosoft®

Infibras egna registrerade varumärke

Består av 100% viskosfibrer, en ren träråvara som är förnybar och därmed ett miljövänligt alternativ till petroleumbaserade fibrer.

Ett mycket mjukt och absorberande material, som är behaglig mot huden.

Viskosoft® massage bänkpapper tillverkas lokalt i Mölndal.

Slim-Anticellulite Massage

Vi välkomnar vår Ny terapeut med nya behandlingar. Gäller hösterbjudande 20%

Slim-Anticellulite Massage - Lår

Slim-Anticellulite Massage - Lår + Rumpa

Slim-Anticellulite Massage - Mage

Slim-Anticellulite Massage - Mage + Lår

I behandlingar används Yellow Rose produkter mot celluliter och fet reducering.

Hösterbjudande

Hösterbjudande!

- Ansiktsbehandlingar (valfri) hos Dubravka 20% rabatt

- Vaxning (Dubravka, Linda)

- Fransförlängning (Soile, Linda)

- Massage (Dubravka, Soile)

Under höst började arbeta hos oss tre mycket duktiga terapeuter. 

Soile - masör och fransförlängare.
Dubravka - auktoriserat hudterapeut
Linda - fransförlängare, vaxare och gör hårextension.

För att fira detta erbjuder de sina behandlingar med speciell pris. Erbjudande finns hos oss på bokadirekt eller dras av direkt hos De.

ADO Natural Herbal Peeling.

Ansiktspeeling

ADO Natural Herbal Peeling

Rekommenderas kur 4 gg varannan vecka.

ADO Natural Herbal Peeling är en professionell peelingbehandling baserad på sötvattenssvampar, naturliga extrakt och alger (Lamin).
Efter varje ADO-behandling är huden rengjord på djupet, överskott av talg minimerats och döda hudceller avlägsnats så att ett förfinat nytt underlager av hud kan lysa igenom. Behandling hjälper till att släta ut fina linjer, ojämnheter, missfärgningar och ger huden en övergripande vitalisering och förbättrad struktur. Huden är föryngrad och smidigare med ökad elasticitet, har en silkeslen känsla och en frisk lyster.

ADO Natural Herbal Peeling är designad för både ansikts- och kroppsvård. Lämplig för fett hy, trötta hud, hud med små ärr, brister, missfärgningar etc.

Massage erbjudande

massage erbjudande

Klassisk Massage endast 350 kronor!

Minska stress och spänningar, ge immunförsvaret en boost med denna rogivande och sköna massage av nacke, axlar, armar, ansikte och hårbotten, 30 minuter. Upplev hur kropp & sinne stillar sig…njut av att bara vara… Det finns många studier som visar att massage bl.a minskar stress och spänningar och stimulerar immunförsvaret.Vi har en enorm potential att förbättra kroppens naturliga försvar och återhämtning genom att stimulera vårt "lugn- och ro system", vilket är motsatsen till stress-systemet.Det är i lugn- och ro-systemet som det livsviktiga antistress-hormonet oxytocin, frisätts och bl.a. medverkar till;

Tillväxt av nya celler och läkning av kroppen & immunförsvaret stärks!Reducering av stresshormoner och ökat lugn.Minskade muskelspänningarBättre sömnEffektivare matsmältningEffektivare upptag och inlagring av näring dvs. kroppens näringsdepåer fylls på.

I dagens stressfyllda tillvaro ges det inte så många naturliga återhämtningstillfällen – vi måste själva se till att det blir av…Hur ofta får DU till detta under DIN dag? Välkommen på en Antistress-massage i vår rogivande miljö och låt lugnet komma till dig, stimulera återhämtning och läkning - boosta dig nu när förkylningarna börjat ta fart! En väl värd investering i dig själv och din hälsa för endast 350 kronor!Ordinarie pris: 450 kr.

Varmt välkommen!

Erbjudandet gäller 1 gång/person, vardagar under september och kan inte kombineras med andra erbjudande eller Friskvårdscheckar.Vid bokning uppge ”September-erbjudande”

Certifierad utbildning i fransförlängning 2

fransförlängning utbildning

Nästa kursdag i fransfölängning:

Den 15,16,17,18/09

kl 10.00 - 16.00

- Fransförlängning

- Volym fransar

 - Underfransar (förlängning)

- Färgning av fransar och ögonbryn

- Permanent fransböjning