Russian Volum Lashes

fransförlängning Stockholm

Vidareutbildning för fransförlängare. Påbyggnadskurs Nivå 2. Russian Volume Training. Certifikat En dagskurs Pris 5 000 kr.

Den 21 maj

10:00-11:00 Introduktion

11:00-12:00 Teori

12:00-13:00 Lunch

13:00-15:00 Russian Volume på modell

15:00-16:00 Frågor&Svar

För de som är Master i fransförlängning. Kurs ger bredare möjligheter för problemlösning av svåra situationer, mer proffsigt arbete och vara mer konkurrenskraftig. Läs mer här.

Russian Volume Training, metoden är lika skonsam som vanliga singel fransar om inte skonsammare då man använder mycket tunnare fransar. Man använder tunna fransar och då kan du sätta upp till 6 separerade fransar på en naturlig frans för att få samma vikt som en 0,20 - 25 tjoklek frans!

Russian Volume Training är den senaste tekniken inom fransförlängning! Nu kan du erbjuda dina kunder 200-600 fransar per öga! Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D, 5D, 6D.

förlängning av underfransraden dekoration

Änglaterapi

Änglaterapi är en kraftfull, helande och vägledande process där du jobbar tillsammans med dina skyddsänglar och med ärkeänglarna.

Dessa orakelkort och det bifogade vägledningshäftet innehåller övningar som kan hjälpa dig att släppa rädslor och emotionella blockeringar och påbörja ett helande. De ger dig också budskap om ditt livssyfte, dina relationer och hur du manifesterar.

Det kan också vara healing med änglaterapi, chakrahealing eller något annat i kombination – beroende på vad just Du behöver i den livssituation Du befinner Dig i.

Mitt mål med sittningen är att Du ska få någon form av budskap som hjälper Dig vidare, om det finns någon blockering eller liknande – att Du ska kunna lätta på den och bli medveten om mönster som inte gynnar Dig och Din utveckling.

Reikibehandling ha positiva effekter för personer som har sömn- och koncentrationssvårigheter orsakade av stress på arbetsplatsen.

Reikibehandling

 

Reiki syftar till att förebygga och motverka ömhet och stelhet i t ex axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete. Dessutom kan behandlingarna ha positiva effekter för personer som har sömn- och koncentrationssvårigheter orsakade av stress på arbetsplatsen.

Behandlingen sker liggande på en brits (påklädd) och nedbäddad med kudde och filt. Behandlaren håller händerna stilla på olika positioner på kroppen. Både fram och baksida på kroppen behandlas genom en mjuk beröring. Reiki är energimedicin med ursprung i Japan, en djupt avslappnande metod för bl a stressreducering och självkännedom. Du kan genom beröring bli medveten om hur total avslappning känns. Du får en påfyllning av energi och kan på så sätt stärka kroppens självläkande förmåga. Beröring frigör också vårt ?må bra hormon? oxytocin som bl a höjer vår smärttröskel, sänker blodtrycket och ger en långvarig antistresseffekt.

Reiki är en friskvårdsmetod vilket innebär att du kan få Reiki genom din arbetsgivare. Reiki används bl.a. på sjukhus i England, Skottland, Sydamerika, Indien, Israel, Australien och på ca 70 sjuhus i USA. Det är främst i eftervården man använder Reiki och som omvårdnad. Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts med Reiki.

Ögonfransförlängning vårerbjudande 900 kr.

ögonfransförlängning Stockholm

Ögonfransförlängning - Vårerbjudande 900 kr

Nu kan du själv välja hur täta och långa ögonfransar du vill ha. Med en ögonfransförlängning i silke ser resultatet helt naturligt ut.

Klassisk massage

 

Den klassiska svenska massagen, är utan tvekan den mest använda massagemetoden i världen. Beröring och massage mjukar inte bara upp dina muskler/ bindväv med ökad blodcirkulationen utan den förbättrar också kroppens immunförsvar och frigör oxotycin, det så kallade 'lugn och ro-hormonet'. Oxotycin underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtrycket och minskar halten av stresshormoner. En känsla av välbefinnande hjälper kroppen att öppna upp flöden både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du får ny energi, medvetenhet om din kropp samt tillfälle att bara ta emot. Klassisk svensk massage är en variationsrik metod som går att använda till allt från lätt avslappningsmassage till tuff sportmassage.

Bokadirekt tid hos oss: http://www.bokadirekt.se/places/nyvana-s%C3%B6derkliniken-(victoria-grepo-akademin-ab)-5625

LPG massage mot Cellulit

Vi använder Cellu M6 Integral som är den senaste LPG maskinen på marknaden. LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ger dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. LPG lipomassage rekommenderas efter ex, fettsugning. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, fettförbränningen ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter. Det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA. 

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar Din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär Du en kroppstrumpa.

Mingel den 10/4 kl 17.00-20.00

Nyvana Söderkliniken   torsdag den 10/04 kl.17:00 – 20:00 !  

Vi bjuder på lite tilltugg och snacks. Anmäll er via mail: victoriagrepo@gmail.com.

vill vi veta hur många gäst kommer för att kunna förbereda lite gott.

Yellow rose är en professionell hudvårdsserie med rötterna i Grekland, ett familjeföretag sedan   1960-talet. Vi har få...tt äran att lansera dessa fantastiska produkter i Sverige och är nu ett av ett 20-tal   länder som är med och delar denna upplevelse. Prudukterna säljs endast genom etablerade och   personligt utvalda skönhetssalonger, då leverantörer vill ha en god kommunikation direkt till kund.  

Genom denna unika omsorg är också du med och påverkar produkternas utveckling för bästa   möjliga upplevelse och resultat. Yellow rose arbetar ständigt för att uppnå finaste kvalité och   samtidigt till rimliga priser, deras behandlingar har direkta resultat i samband med varje behandling.  

Detta tillfälle ger er chansen att mingla med vänner, se nya ansikten, njuta och bekanta er i   Yellow Rose produkter, få en hudanalys samt information om salongens övriga behandlingsutbud.   Alla produkter säljs för reducerade priser under kvällen !  

Nyvana Söderkliniken

Adress: Götgatan 81, 1tr upp. Portkod: 1243

TRE -Tension & Stress Releasing Exercises

TRE är en revolutionerande metod för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen. Det är fortfarande ganska okänt i Sverige, så jag behöver all hjälp jag kan få för att TRE skall komma Sverige till nytta! Och om du tycker om övningen, så är min enda önskan att du rekommenderar/berättar vidare om TRE bland vänner och kunder som du tror skulle vara intresserade.

TRE är en fysiologisk genväg till fysisk och psykisk avslappning och utgör ett utmärkt komplement till för idrottare, kroppsbehandlingar, yoga m.m. Eftersom metoden jobbar direkt genom det limbiska och autonoma nervsystemet så kan man nå andra nivåer än vad vår medvetna handling kan göra. Det är enkelt att lära sig och kan sedan utövas på egen hand redan efter första sessionen.

TRE aktiverar nervsystemets naturliga funktion för stressreglering. När det sker skapas en neurogen skakning (vibration) i kroppens muskler. Den neurogena skakningen leder till en gradvis avspänning av överaktivitet i nervsystemet och i muskler och bindväv. TRE hjälper kroppen att bryta negativa cykler av spänning som lagrats i kroppen pga stress, skador och andra fysiska och psykiska påfrestningar.

TRE ger förbättrad sömn, minskning av oro och ångest, samt en ökad stresstålighet. Den hjälper också mot alla typer av stressrelaterade muskelspänningar och rehabilitering från skador, olyckor och trauma.

Boka tid hos Rasmus

Chi Nei Tsang (CNT) - magmassage

"Den största mjukheten i världen övervinner den största hårdheten" -Lao Tzu

Chi Nei Tsang (CNT) är en djupgående terapeutisk massage som har sitt ursprung i kinesisk och taoistisk medicin. Chi betyder energi och Nei Tsang betyder inre organ. CNT är en slags qi-gong applicerad på de inre organen, dvs både en massage och en meditation. Den syftar till att mjuka upp och energisätta de inre organen för att återställa hälsa på alla plan i organismen.

I CNT försöker vi aldrig bara "fixa problemen" utan tar kontakt med en djupare nivå av närvaro inom dig där helande kan ta plats. Många människor upplever att spänningar, oro och stress sätter sig i magtrakten. CNT kan lösa upp dessa spänningar, rensa ut toxiner och harmonisera de inre organen. CNT kan också hjälpa med ryggproblem, matsmältning, uppblåst mage m.m.

Den öppnar upp andningen och kan hjälpa dig att bearbeta stress och undertryckta känslor. Massagen är mjuk, kraftfull och djupt avslappnande. Den för dig tillbaks in i din kropp och kan ge stöd för dig att ta nästa steg i din livsutveckling.

Chi Nei Tsang är en unik upplevelse som alla kan ha nytta av.

Rasmus Schröder ger Chi Nei Tsang behandlingar på Nyvana Söderkliniken.