Re-charge N serum från bdr medical.

Re-charge N serum från bdr medical.

I vanliga fall den torra huden ser tråkig ut och döda hudceller gör sminken smutsig och hudfärgen grå och trött. För dig som är 30+ och vill verkligen återfukta huden rekommenderar jag en tysk serum från BDR medical

Re-charge N serum från BDR medical (20 år erfarenhets företag från Tysklad) är en power booster för riktigt bra fuktighet. Du märker den ultrafina konsistensen omedelbart, eftersom att huden absorberar serumet omedelbart.

Å andra sidan får jag en friskhet med Re-charge N serum, som jag applicerar på morgonen och på kvällen direkt efter rengöringen. På grund av den höga koncentrationen behöver du verkligen lite - för här betyder det att mindre är mer! 

Sedan dess har min hud inte spänd och känns mycket återfuktad och mjuk. Utan PEG eller paraffiner ger detta hyaluroniska mirakel helt enkelt ren fukt för varje hud och ålder. I LOOOOVEEE!


Extra tips: Den får inte saknas i någon semesterväska! Det skyddar huden från torrluft och saltvatten, sol och liknande. Det hjälper huden att återvinna förlorad fukt.

Du hittar Re-charge N i vår webshop.