Rena Sculpt - bränner fett och bygger muskler.

HIFEM sculpt

Rena Sculpt HIFEM är en metod som BÅDE bränner fett och bygger muskler samtidigt!


En halvtimmes behandling på exempelvis magen med Rena Sculpt motsvarar 20 000 situps. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

 

Det rekommenderas:
8 behandlingar för öka muskelmassan med ca 16%
8 behandlingar för minska fettmängden med ca 19%


HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som används för att effektivt och skonsamt bränna fett och bygga muskler.

Rena Sculpt träning skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.
Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng under behandlingen men inte slapna av.

Rena Sculpt träning är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad. Dock kan man få tränningsverk.

Rekommenderas 2 behandlingar i vecka i minst 4 veckor. Total 8 behandlingar.

 

Det rekommenderas inte äta 2 timm innan och 2 timma efter för att få bra resultat. Andra rekommendationer får man på plats.

 

Vem får inte behandlas:

- Gravida

- Paismeker

- Epelepsi

- Cancer

- Muskel skador på område.

- Metal plattor i kroppen

 

Du hittar mera information och bilder samt video på vår Instagram @victoriagrepo_akademin

 

Rena Sculpt

Har du en fin kroppen men saknar det lilla extra som ger dig synliga muskler med tydliga konturer? Då är detta verkligen behandlingen för dig! Extremt effektiv träning på de partier som just du behöver.

Ibland tränar du regelbundet men det händer ingenting på vissa områden eller inte dkn drömform? Med Rena Sculpt så får du äntligen resultat på den där envisa magen, saknade form på armar och det uteblivna rumplyftet.

 

Vilka områderna får behandlas?

- Rumpa

- Magen

- Lår fram och backsida

- Armar

 

Orkar du inte träna eller har skador som hindrar dig?  Rena Sculpt gör jobbet åt dig! Dessutom helt utan blod, svett och tårar. Luta dig tillbaka en stund och skörda sen frukten av din egen lathet. Du ska ligga men inte villa.

 

För många räcker inte tiden till. Rena Sculpt räcker det med 30 min för att uppnå 5,5h träning. Du tränar hård men Du blir inte svettig så du kan direkt efter en behandling åka vidare till jobbet eller hämta barnen.

 

Efter en graviditet tappar man styrka i magmuskulaturen den tajts ut och förslappats. Rena Sculpt hjälper dig på rätt väg igen. En session ger dig ca 20.000 sit-ups på halv timme!

Du bör vänta c:a 6 månader efter förlossning innan du påbörjar en Rena Sculpt kur så att kroppen hunnit återhämta sig.

 

Rena Sculpt är bra för dig med inkontinensbesvär. Graviditeter och ålder påverkar förmågan att hålla tätt. Ofta märks det av när man nyser, hostar eller skrattar. Träning med Rena Sculpt hjälper dig att stärka bäckenbottenmuskulaturen. En session ger dig ca 20.000 knipövningar på halv timme! En rekommenderad förstärkningskur är 2 behandlingar i vecka under 4 veckor.