Om oss

Victoria Grepo Akademin Mål

Victoria Akademins mål är att kunderna och samarbetspartnerna skall få den bästa service och kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna skall känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi vill göra Silke Fransar till en ledande produkt för ögonfransförlängning och utbilda silkefranstyliser enligt japansk standard i Skandinavien.

Vision

Victoria Akademin har som vision att leverera bästa behandlingar, tjänster, produkter och utbildningar. Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.

Victoria Grepo

Om Victoria Grepo Akademin.

Mitt namn är Victoria. Jag är utbildad Kosmetalog sedan 1998(4 års utbildning i medicinsk skola). Jag är dessutom fransstylist, Permanent makeupartist, Fil. kand. i beteendevetenskap 2010 (Stockholm universitet) samt Lärare från 2004 (Bussnes Psykologi, Pedagogiska Universitet of Belarus). Jag arbetar regelbundet med kompetensutveckling och ställer höga krav på bemötande och uppförande. Jag försöker regelbundet uppdatera mig och delta i olika kongress och tävlingar. 

Min motivation är att kunder skall få en bred service i samma salong samt kunna känna sig väl omhändertagna. Kunder skall få känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi arbetar endast med de bästa produkterna av högsta kvalité som är godkända, certifierade och noggrant framtagna samt mest säkra teknikerna.


Tel: 072-721 53 33
Mail: 

Bibbi

Bibbi tar hand om sina Stockholmkunder på Akademin en gång i månad och är egen företagare.

Certifierad massageterapeut

Tel: 070-490 99 50
Mail:

 

Fransstylist, Stockholm.

 Gabriela

Jag är Certifierad hudterapeut, Endermologie(LPG) terapeut och fransförlängare med över 2 år erfarenhet. Jag kan flyttande svenska och spanska. För mig är det väldigt viktigt att bygga bra relationer med mina kunder och de ska alltid få ett personligt bemötande. Jag drivs av ständig förbättring och avslutar aldrig en behandling för än kunden är 100 % nöjd. Jag är väldig noggran och ren.

Rosenmetoden i Stockholm

Sonia

Diplomerad massageterapeut från Axelsons och Certifierad av Branschrådet Svenska Massage
Diplomerad att ge Reconnective healing och Reiki healing
Utbildar i Rosenmetoden på Axelsons Friskvårdsmassage
Idrottsmassage (massage, muskulering, spänningsbehandling, longering, styrke- och töjtester)
Muskelyoga, vanlig yoga (hatha, satyanandatraditionen - jag är inte utbildad lärare bara utövare).

Tel: 076-258 62 67
Mail: 

Botox i Stockholm.

Carina

Legitimerat Sjuksköterska. Botox.