Om oss

Victoria Grepo Akademin Mål

Victoria Akademins mål är att kunderna och samarbetspartnerna skall få den bästa service och kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna skall känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi vill göra Silke Fransar till en ledande produkt för ögonfransförlängning och utbilda silkefranstyliser enligt japansk standard i Skandinavien.

Vision

Victoria Akademin har som vision att leverera bästa behandlingar, tjänster, produkter och utbildningar. Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.

Om Victoria Grepo Akademin.

Mitt namn är Victoria. Jag är utbildad Kosmetalog sedan 1998(4 års utbildning i medicinsk skola). Jag är dessutom fransstylist, Permanent makeupartist, Fil. kand. i beteendevetenskap 2010 (Stockholm universitet) samt Lärare från 2004 (Bussnes Psykologi, Pedagogiska Universitet of Belarus). Jag arbetar regelbundet med kompetensutveckling och ställer höga krav på bemötande och uppförande. Jag försöker regelbundet uppdatera mig och delta i olika kongress och tävlingar. 

Min motivation är att kunder skall få en bred service i samma salong samt kunna känna sig väl omhändertagna. Kunder skall få känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi arbetar endast med de bästa produkterna av högsta kvalité som är godkända, certifierade och noggrant framtagna samt mest säkra teknikerna.


Tel: 072-721 53 33
Mail: 

Bibbi

Bibbi tar hand om sina Stockholmkunder på Akademin en gång i månad.

Certifierad massageterapeut

Tel: 070-490 99 50
Mail:

 

Fransstylist, Stockholm.

 Gabriela

 Certifierad hudterapeut och fransförlängare med över 2 år erfarenhet.

Gabriela är en av ledande terapeuter från Spanien, Barselona kan flyttande svenska och spanska.

Haishan

Jag kommer från Kina och är före detta elitsimmare. I samband med det har jag utövat idrottsmassage under en längre tid.

Idag är jag Diplomerad medicinsk massageterapeut tillika certifierad massör av branschrådet Svensk Massage samt medlem hos Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Jag har praktik i Nyvana söderkliniken (Victoria Grepo Akademin AB). Jag anlitas även av olika företag i samband med företagsmassage.

Jag kan hjälpa dig genom mina varma händer som är fulla av energi. Jag erbjuder många sorters behandlingar som till exempel;

- Kombimassage, min egnablandning av österländsk TCM och västerländsk massagebehandling. Med denna behandling har jag fått väldigt många nöjda kunder.

- Massageterapi (triggerpunktbehandling, PNF- muskeltöjning och PIR-muskelavspänning)- Tui-Na & Akupressur - Klassisk svensk massage - Kinesisk idrottmassage - Öron akupunktur - Traditionella kinesiska behandlingar som Koppning, Gua Sha och Moxibustion.

Du är hjärtligt välkommen till mig!

Certifierad medicinsk massageterapeut
Tel: 070-541 11 36
Mail:

Sonia

Diplomerad massageterapeut från Axelsons och Certifierad av Branschrådet Svenska Massage
Diplomerad att ge Reconnective healing och Reiki healing
Utbildar mig just nu på Rosenmetoden på Axelsons
Friskvårdsmassage
Idrottsmassage (massage, muskulering, spänningsbehandling, longering, styrke- och töjtester)
Muskelyoga, vanlig yoga (hatha, satyanandatraditionen - jag är inte utbildad lärare bara utövare).

Tel: 076-258 62 67
Mail: 

Suela Klapija

Jag heter Suela Klapija och 26 år gammal. Min titel är Hud&Spa terapeut efter en examen från yrkeshögskolan Hudvård & Spa, Östermalm. För mig är det väldigt viktigt att bygga bra relationer med mina kunder och de ska alltid få ett personligt bemötande. Jag drivs av ständig förbättring och avslutar aldrig en behandling för än kunden är 100 % nöjd.