Ansiktsbehandlingkurs. 2 dagar

Pris. 9800 ink moms och Start kit. BOKA KURS

Kurstider:10.00-16.00 Modell behövs andra dagen från kl 13.30

 • Grundläggande genomgång av hudrengöring, applikationer och borttagning av mask.
 • Grundläggande genomgång av ansikts-, dekolletage- och nackmassage samt akupressurmassage.
 • Genomgång av Vapazon maskin för portömning
 • Blanda masker utifrån olika hudtyper
 • Salongsbehandlingar med anti-age krämer och masker.
 • Förslag på behandlingsmenyer/kundkort.
 • Ergonomi, hygien och salongsvård.
 • Teorikompendium om hudvård, hudsjukdomar och kontraindikationer.

Aha och ADO peeling kurs.

Pris 7900 kr ink moms och start kit. BOKA KURS.

Kurstider: kl 10-16.00 Modell kl 13.30

Kurs för dig som är i skönhets brunch och är hudterapeut, spaterapeut, hudvård konsult och intresserad av någonting nytt och speciellt, för de som vill överraska sina kunder med något lyxigt, effektivt och pristillgängligt. En kurs där du får nya tekniker och kunskaper med hjälp av Yellow Rose professionella produkter. (www.yellowrose.se) 

Här får du lära dig hur man ger en ljuvlig och professionell AHA peeling, produktanvändning och ansiktsmassage. Du får själv tillfälle att prova alla produkter. 

Mesoterapi/ Microneedling/ Microneedling 1 dag.

Pris 7500 kr ink moms och start kit med vitaminer. BOKA KURS 

Microneedling har snabbt vuxit i popularitet som en av de enklaste och mest effektiva hud behandlingar. Det är dock viktigt att förstå vad Microneedling är.

Den även kallad Collagen Induktionsterapi (CIT). Microneedling är en hudföryngrande och hudstruktor förbätrade behandling som innebär användning av apparat, innehållande 1-12 mycket fina sterila nålar. Dessa nålar försiktigt punkterar huden. Varje punktering skapar en kanal som utlöser kroppen att läka dessa mikroskopiska sår genom att producera nya kollagen och elastin.

Behandling användas för att minska:

 • djupa rynkor och ärr som skapats av akne,
 • pigmentation;
 • och förbättra hudens struktur och m.m.

Terapeut kan välja antal och längd av nålar i apparaten beror på behandlings syfte. Djupa rynkor eller ärr noggran behandlas med en nål för den bästa effecten.

Efter den behandling kommer det behandlade området vara röd. Tillämpning av Hyaluronsyra eller andra mesococktails kan bidra till att återfukta, läka, och föryngra huden. Resultat kommer att variera beroende på vilket område du behandlar men synliga förändringar kan typiskt ses inom 4-7 dagar..


När är en behandling med microneedling lämplig?
Microneedling används framför allt för att behandla följande indikationer:

-solskador 
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
-hud strior (Stretch)

-stora porer

-pigment skador 

Vad händer inför en microneedlingbehanling?

 


Du träffar en av våra legitimerade utövare för en konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar utövaren sedan vilken behandling som är bäst lämpad samt berättar om fördelar och och eventuella risker .

Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

Flera behandlingar kan behövas för att uppnå önskat resultat. 

 


Hur går en behandling till?

En Microneedlingbehandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1400 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilket hundområde/ hudåkomma som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t ex hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin  i huden

Behandlingen utförs  med minsta möjliga obehag då vi anvönderbedövningskräm kan användas om man önskar det för mer djupgående behandlingar. 

Själva behandlingen går ganska snabbt och tar ca 5-10 minuter per behandlat område. Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar

 


Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Huden  kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. Efter behandlingen bör du inte inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). 

Du ska även undvika ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12-48 timmar efteråt.


Kombinations- och eftervård 

Microneedlingbehandling kan kombineras med andra typer av behandlingar som t ex led ljus terapi, ipl, Ado eller Aha kemisk peeling mm.


För optimal effekt är det önskvärt att att dina kunder även följer upp behandlingen hemma och kompletterar  med våra hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. 


Hjärtligt välkommen önskar dig