Kosmetisk pigmentering i Stockholm
KOsmetisk Pigmentering Stockholm

Din Permanent Makeup Artist utbildning – ett steg framåt i karriären.

Victoria Grepo Akademin AB har fått äran att lansera Goldeneye Micropigmentation produkter i Sverige och är nu ett av 20-tal länder som är med och delar denna upplevelse. Goldeneye  med rötter från Tyskland med 20 år erfarenhet. Goldeneye är ett etablerat märke i Europa med lång erfarenhet och exklusivitet i kvalite. Goldeneye pigmenter innehåller inga miljöfarliga ämnen, är hallal och vegan.

Goldeneye  produkter och micropigmenterings maskiner är innovativa som är säkra, effektiva och tillgodoser behoven av Micropigmenterare och Permanent makeup artister såväl som privatkunder. Ingredienserna ger omedelbar och långsiktig effekt.

Vi har allt som du behöver och önskar för att jobba på ett professionellt sätt. 

-------


Gå en utvecklande och inspirerande utbildning hos oss och lär dig om de senaste metoderna i kosmetisk pigmentering och materialen inom yrket. Hos oss står eleven alltid i centrum. Din framgång är vår framgång.

Ett exklusivt utbud och rättigheter
På Victoria Grepo Akademin (Stockholm) erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar av allra högsta kvalité. Välj vad passar dig bäst eller ger oss din förfråga.

Vi håller en unik kosmetisk tatuering utbildning där vi lär ut en micropigmentering metod med mycket känd och berömd tysk märke Goldeneye med ekologiska pigmenter. Vi erbjuder kurser på olika nivåer! Alla utbildningar är godkända av Svensk Hälso & Skönhetsterapeuternas förbund (SHSF). Efter klarat utbildning få du rätt att vara medlem hos SHSF och skaffa behandlingsförsäkring för dig och dina kunder. Behandlings försäkring kan skaffas och behållas om man har certifierad utbildning och använder certifierade produkter.

 

Utbildning i Kosmetisk pigmentering.

 • Start kit ingår i visa kurser - titta kursbeskrivning.
 • Diplom delas ut efter klarat kurs.
 • Elevmedlemskap i Svensk Hälså & Skönhetsterapeuternas Förbund 1 år 
 • Elevbehandlingsförsäkring under 1 år när elever övar på eget hand via www.s-hsf.se
 • Produktinformation finns på www.kosmetiskpigmentering.se 
 • Basala hygien kunskapper krävs. Det finns e-utbildning (15 min inkl intyg) på www.vardgivarguiden.se
 • Kurs ska betalas senast 2 veckor innan start. (Läs regler om att ångra köp)
 • Efter kurs är betalld mailas kursliteratur som ska lässas innan start.

Efter kursdagar finns möjlighet att öva i skola på egna modell för extra kostnad, maila direkt till  Victoria.

Har du frågor? Komtakta mig:  eller ring til 070 482 5115 under lunch tid 12-13.00 Vi undervisar dagligen och har svårt att svara telefon andra tider

KURSDATUM bokas i bokadirekt.se (klicka här) eller titta på höger sida (alt. rolla ner sida i din telefon). Har du frågor maila oss gärna.

Vill ni dela upp er betalning? Kontakta Medical Finance på tel: 020 - 51 62 00 eller direkt i webbshop med Klarna.

 

 

Grund utbildning i Permanent makeup (micropigmentering):

 1. Permanent Makeup Artist, grund utbildning (3d bryn med apparat och hand metod, ögon, läppar, skönhets fläck, fräknar), ink startkit och profesional apparat från Goldeneye. Pris 52000 kr.

         Två veckor utbildning innehåller Del 1- teoretisk del, Del 2 - praktisk del och Del 3 - prov.

Kurstider Kl 10.00 - 16.00, lunch kl 12.00

Under Del 1 den första vecka (4 dagar i skola) går vi igenom teori och praktik på docka. Du ska öva först på papper sen docka och efter åt i Del 2 på egna modell under lärarens tillsyn. 

Del 2 den andra vecka (4 dagar i skolan) Praktiska timmar planeras med dig och dina modellsmöjligheter. Under de 4 dagar ska du kunna göra mellan 4-8 modeller. Modell kommer kl 10.00 och kl 13.00

 

Har du ingen egen modell? Vi kan hjälpa dig, informera oss i godtid.. Kursmål är att du kan klara av självständig arbete på säkert och tryggt sätt. 

Till kursstart ska man läsa information om hygien, rutiner och kompendium. Kompendium mailas när utbildning är betals, senast 2 veckor innan start.
Elever kan boka in extra praktik på egna modell hos oss i skola för extra kostnad (1000 kr).

 

Fristående grundkurs: Kurstider från 10.00- 16.00 Teori, praktik på docka och 2-3 egna modell.

 • 3D ögonbryn med apparat och microblading hand pen 4 dagar. Grund. 27 999 kr ink start kit och apparat. Grundkurs för dig om du planerar arbeta i en salong/studio och vill erbjuda dina kunder breda möjligheter. Grundkunskapper i micropigmentering med apparatmetod och microblading handmetod. Ögonbryn och hår uppbyggnad, hygien, rutiner, desinfiktion m.m Hårteknik och skugga. Vi går igenom teori och övar på docka och efter åt arbetar på modellerna. Har du svårt att ta med egna modell vi kan hjälpa dig.

 

 • Ögonliner 2 dagar. Grund nivå 11 999 kr ex.start kit Grundkurs för dig om du aldrig tatuerat ögon och vill erbjuda denn tjenst till dina kunder. Den första dagen arbetar vi med teori och docka och andra dagen på egna 1-2 modell.Grundkurs för dig vem alldrig tatuerat ögonliner och vill erbjuda denn tjenst till dina kunder. Den första dagen arbetar vi med teori och docka och andra dagen på egna 1-2 modell.

 

 

 • Scalptatuering grundkurs 1 dagskurs 15500 kr inkl start kit med pigmenter. Grundkurs för dig vem aldrig tatuerat scalp och vill erbjuda denn tjenst till dina kunder.
 • Till kursstart ska man läsa information om hygien och rutiner i kompendium. Kompendium mailas när utbildningen är betalt, senast 2 veckor innan start.
 • Under förmiddag arbetar vi med teori och docka och efter lunch praktik på egen modell, efter åt praktik på egna 1-2 modell. Atbete ska redovisas för att få slutligen certifikat.

 

Vidareutbildning, 1dag, 10.00-16.00 exkl start kit. Kurs innehåller övning på egen modell kl 13.00 

En kurs då vi slipar tekniker. 

Kravet för att anmäla sig till denna utbildning är att man har godkänt certifikat i micropigmentering. VGA elever har 10 % rabatt.

Vidareutbildning i ögonbryn:

 

Vidareutbildning för ögonliner 2 dagar 10.00 -16.00 exkl.start kit. Dag N 2 innehår övning på egna modell kl 10.00 och kl 13.00

 1. Powder/Ombre ögonliner med apparat, (2d)

 

Vidareutbildning i läpptatuering 2dagar 10.00-16.00 exkl.start kit. Dag N 2 innehår övning på egen modell kl 10.00:

 1. Läppar micropigmentering med apparat, 2d. 

 

Paramedicinsk micropigmentering 10-16.00 exkl start kit:

 

Seminarium för VGA elever 10.00 - 15.00 Pris 1000 kr:

 1. Kurs i ögonbryn visage - Hur man bygger ögonbyn form, 1dag.
 2. Färglära. Hur ska vi förstå pigmenter och derass förändring.
 3. Praktiska svårigheter. Vad ska vi göra?

 

 MEST POPULARA KURSER I 2018

 Det finns möjlighet att uppgradera apparat till en annan modell med 30% rabatt.

Elever är alltid välkomna hos oss!!

 • Elever behöver flera egna modell till varje avsnit (ögonbryn, ögonliner, läppar m.m)!! Vid behov kan vi hjälpa att hitta modell. 

 • Till kurs ska man läsa information om hygien, rutiner och kompendium.

 • Elever kan boka in extra praktik på egna modell hos oss för extra kostnad (1000 kr).

Alla våra elever får praktisk hjälp och stöd under obegränsad tid där vi går igenom framsteg för att kunna utveckla kunskaper. I vår grupp på FB kan du alltid hitta andra kollegor, dela frågor och ideer.

 

Produkter få köpas i  webshop eller hos oss på plats.

På kurstillfälle har elever 10% rabatt på alla produkter.

Boka dig direkt 

 

Kosmetisk pigmentering i Stockholm

Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller permanent makeup som det även kallas, används för skapa symetri, korrigera ojämnheter och framhäva dina naturliga ansiktsdrag. Denna revolutionerande teknik har underlättat för många som varje dag måste ha ett oklanderligt utseende på jobbet, samtidigt som de lätt kan variera det för kvällen.

Pigmenten och materialen vi använder oss av går under internationella standarder och följer EU-rådets riktlinjer för mikropigmentering.

 

Boka kurs i kosmetisk pigmentering
BB Glow kurs

Nyhet!!! BB Glow behandling! 

Bli en av de första med BB Glow behandling. Mer info om behandling hittar du HÄR.

Plasma Lift kurs

Nyhet!!!  Plasma Lift skin thithening.

Bli en av de första med Plasma Lift behandling. Mer info om behandling hittar du HÄR.