Bli utbildad och lär dig den senaste teknikenrna inom microneedling!

 

Utbilda dig och lär dig den senaste tekniken inom Microneedling!
Teori varvas med praktik på en egen modell. Vi kan hjälpa dig att hitta en modell med det kan ej garanteras. Det är därför ditt ansvar att ha med modeller som du kan öva på under kursens gång.

Grupp: 1 - 3 deltagare.

Efter avslutad kurs får du en Certifikat i microneedling.
För kursbokning och frågor kontakta:

vga.utbildning@gmail.com

070 482 5115

Utbildning ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokningen i vår webshop www.beautyworldsweden.se/utbildning

Betalning och återköp:

Kursavgiften ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så debiterar vi dig ändå 5000 kr inkl.moms. Återbetalning sker endast om du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kursstart.

Kurstider: 

10.00 - teori

12.00 Lunch

13.00 Praktik på egen modell

15.00 Frågor

Allt vad du behöver kan du köpa på plats.Vi har salongs och konsument förpakningar.

Vi erbjuder olika sorter microneedling kurs som baseras på vilka produkter används vid behandlingen och tillbehör behandlingar som peeling.

 • Klassisk microneedling med Yellow Rose.(Grekland) 
 • Medicinsk microneedling med BDR (Tyskland) För dig som är certifierad hudterapeut, sjuk- eller undersköterska, alt läkare eller har 2 år dokumenterat erfarenhet arbete i klassisk microneedling.
 • Stayve BB Glow (Korea)
 • Dermobration kurs (extra kurs)
 • Kemisk peeling kurs (extra kurs)
 • AHA peeling kurs (ingår i klassisk microneedling).

Kursplan:
Inledning och dokumentation/GDPR
Kontraindikationer
Hygien, Hälsa och säkerhet
Hudsjukdommar
Anatomi, fysiologi och hudtyper
Hudens uppbyggnad och funktion
Behandlingssteg
Produkt genomgång
Kundkonsultation
Montering av apparaten
Skötsel av apparaten
Praktik på en egen modell

Boka din kurs här.

 

Om microneedling.

Microneedling har snabbt vuxit i popularitet som en av de enklaste och mest effektiva hud behandlingar. Det är dock viktigt att förstå vad Microneedling är.

Den även kallad Collagen Induktionsterapi (CIT). Microneedling är hudstruktor förbätrande och en stark hudföryngrande behandling som innebär användning av apparat, innehållande 12-36 mycket fina sterila nålar. Dessa nålar försiktigt punkterar huden i vertikalt position. Varje punktering skapar en kanal för vitaminer komma på en bestämd djuphet och samtidigt som utlöser kroppen att läka dessa mikroskopiska sår genom att producera nya kollagen och elastin.

Microneedling Stockholm

Klassisk Microneedling - grundkurs.

Microneedling apparat med extra 10 nålar och 5 st Yellow Rose vitaminer ingår.

 BOKA KURS

Terapeut kan välja antal och längd av nålar i apparaten beror på behandlings syfte. Djupa rynkor eller ärr noggran behandlas med en nål för den bästa effecten.

Under klassisk microneedling tillämpas Yellow Rose AHA peeling och andra Yellow Rose mesococktails som kan bidra till att återfukta, läka, och föryngra huden. 

När är en behandling med klassik microneedling lämplig? - Microneedling används framför allt för att behandla följande indikationer:

 • solskador 
 • Slapp och åldrad hud
 • Rynkor och fina linjer
 • hud strior (Stretch)
 • stora porer
 • pigment skador 

Hur går en behandling till?

En Microneedlingbehandling går till så att terapeut förbereder huden med yellow rose AHA peeling med mild peeling och utökar styrka med kur behandlingar.

12 sterila engångsnålar skapar upp till 1400 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilket hundområde/ hudåkomma som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t ex hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin  i huden.

Behandlingen utförs  med minsta möjliga obehag. Bedövningskräm kan användas om man önskar det för mer djupgående behandlingar. 

Själva behandlingen med nålar går ganska snabbt och tar ca 10 minuter per behandlat område. Vanligtvis krävs 2-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar.

För optimal effekt är det önskvärt att kunder även följer upp behandlingen hemma med dermaroller och serum samt kompletterar  med andra Yellow Rose hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. KÖP Yellow Rose produkter här

Mesoterapi vitamin boost.

Medicinsk BDR microneedling kurs. 1 dag.

Bli utbildad och lär dig den senaste tekniken inom Medicinsk Microneedling.

Förkunskaper: hudterapeut, sjukskötorska eller undersköterska samt läkare. Vid bokning bifoga kopia om din utbildning eller legetimation.

BDR rekommenderas av läkare:
Med resultat nära medicin ger bdr ett mycket effektivt alternativ till invasiv kirurgi. Lita på den speciellt utformade behandling med bdr Dermaceuticals.


Oavsett vilket hudtillstånd du vill behandla, har bdr rätt behandling och hemvård. Med bdr Medical Beauty Distroe Repair(BDR) Concept får du varaktig förbättring av problematiska hudtilstånd. Med bdr kan varje hud - även den känsliga, allergikänsliga huden - behandlas, oavsett hudens ålder. 
Bdr är särskilt lämplig för följande hudförhållanden:

 • Dehydrerad, torr hud och hud som behöver regenerering
 • solskadad, keratinerad hud
 • känslig och immunförstörd hud
 • oren, oljig eller aknehud (även kallad ålder akne)
 • Ärr och rynkor

Omedelbar synlig behandling för permanent vacker hud
 
Hittills har andra metoder och produkter misslyckats eftersom de inte kunde infogas tillräckligt djupt i huden där de verkligen behövs för att ge varaktig och intensivvård. bdr har lyckats övervinna detta hinder. Bdr-laboratorierna har skapat en helt ny serie biotekniska dermaceutical produkter. Innovativ emulsionsteknik kombinerar de mest värdefulla naturliga ingredienserna med mikromolekylära optimerade essenser. Ett team av specialister har utvecklat en kombination av modern, paramedicinsk enhetsteknologi och serum-dermazeutiska aktiva substanser som gör en dröm till verklighet: 

Vrid klockan tillbaka med bdr. 

BDR är den perfekta startbehandlingen för det perfekta hudresultatet inom en mycket kort tid.

 • Särskild behandling för mycket känslig, röd, stressad och allergisk hud.
 • Speciell behandling för den oljiga och orena problem hud
 • Genom kombinationen av energiaktiva aktiva ingredienser är denna behandling optimal för att bygga och skydda huden. 
 • Den bleka, trötta och solskadade huden är märkbart och synligt förbättrad och regenererad.

BDR microneedling är för krävande hud, som letar efter ny ungdomlig utseende.
BDR fokuserar på individuella stressade hudområden som ögon, läppar, panna och nacke. På samma sätt förbättras utseendet av ärr.

KÖP kurs här

Dermobration, skin skruber, ultraljud kurs

En dagskurs. 


Bli utbildad och lär dig den senaste tekniken inom diamantslipning, hydrodermobration, ultrasound, Ledljuse behandling. Det är en fantastisk behandling som passar alla hudtyper, honom och henne, gammal som ung och kan utvekla din arbete med microneedling. Diamantslipningen får huden att stråla med hälsa! Minimerar fina linjer, rynkor, ärr, acneärr, förstorade porer, bristningar, celluliter, solskadad hy och ojämn hudton. Du får en jämnare hudstruktur och en härlig lyster.

Du kan också välja till att köpa din egen maskin. Prata med kursledaren på plats eller vid bokning.

Förkunskaper: hudterapeut, sjukskötorska eller liknande. Vid bokning bifoga kopia om din utbildning eller legetimation.

KÖPA KURS

AHA/ADO peeling

En dagskurs. Pris 7500 kr inkl.m och inkl start kit.

Kurs för dig som är i skönhetsbranchen och intresserad av någonting nytt och speciellt, för dem som vill överraska sina kunder med något lyxigt, effektivt och pristillgängligt. En kurs där du får lära dig nya tekniker och kunskaper med hjälp av Yellow Rose professionella produkter. (www.yellowrose.se)

Här får du lära dig hur man ger en ljuvlig och professionell AHA peeling, produktanvändning och ansiktsmassage. Du får själv tillfälle att prova alla produkter. KÖPA

Hifu ulthera

3D HIFU.


Face Lifting and Body Shape med 3D HIFU System

HIFU använder hög intensitet fokuserad ultraljudsvåg (1,5; 3,0;  4,5; 8; 10; 13; 16mm) för att stimulera den djupa strukturella stödlagret i huden, vilket gör att det är lika effektiv som ett ansiktslyft med kirurgiskt ingrepp. Kollagenet stimuleras av ultraljudsvågorna och värmen som den tillhandahåller. Detta ger ökad elasticitet och fasthet i huden.

Bli utbildad och lär dig den senaste tekniken inom Fokuserad Ultraljud (Hifu Ulthera).
Teori och praktik på 1-2 egna modell. Vi kan hjälpa dig att hitta modell med det är ingen garanti. Det är ditt ansvar att ha med modeller som du kan öva på under kursens gång.

Efter avslutad kurs får du diplom.
Bokning ske via bokningssystem eller mail: vga.utbildning@gmail.com


Förkunskaper: hudterapeut, sjukskötorska eller liknande. Vid bokning bifoga kopia om din utbildning eller legetimation.

Kursplan:
Inledning
Kontraindikationer och Hudsjukdommar
Hygien, Hälsa och säkerhet
Anatomi, fysiologi och hudtyper
Hudens uppbyggnad och funktion
Hifu behandlingssteg
Kundkonsultation
Montering av apparaten
Skötsel av apparaten
Praktik på 1-2 egen modell


Utbildning ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så förlorar du 5000 kr inkl.moms. Undantag endast ifall du har giltigt läkarintyg och behöver en ny kursdatum eller avbokar kursen 2 veckor innan kurstart. KÖPA